Home

Muurstickers voor Daan zijn kamer! [& Winactie!] (GESLOTEN)

Langzaamaan wordt mijn kleine ventje een grote jongen! Het ledikantje is er nu twee weken uit en meneertje slaapt nu in zijn peuter bed. Zijn kamertje had nog vooral witte wanden, maar daar hebben we nu verandering in gebracht met hele gave muurstickers!


Een grote jongens kamer

Toen we met de baby kamer begonnen toen ik zwanger was heb ik een heleboel leuke decoratie voor op Daan zijn kamer gekocht. Een groot deel hebben we nooit op gehangen en is ondertussen ook een beetje kinderachtig geworden. Jammer maar helaas, gelukkig zijn er een heleboel andere leuke dingen te vinden! Nu Daan niet meer in zijn ledikantje slaapt, wordt het natuurlijk helemaal tijd om er een grote jongens kamer van de maken. Allereerst is een beetje meer kleur natuurlijk wel heel leuk voor hem, dus daar beginnen we mee!

Muurstickers

Zoals ik hierboven al schreef had ik wel veel decoratie voor op zijn kamertjes, maar veel dingen zijn nu best kinderachtig. Toch werd het wel tijd om een beetje meer kleur op zijn kamertje te krijgen, maar hoe? Het antwoord is geworden muurstickers. Bij het uitzoeken van een muursticker die past bij Daan, kwam ik er achter dat er ontzettend veel keuze is! Daarnaast kan je ook nog eens heel veel zelf aanpassen, wat de keuze nog leuker, maar ook moeilijker maakt ๐Ÿ˜‰ .

Keuze maken

Het viel niet mee om een keuze te maken uit alle muurstickers die Meermetstickers biedt. Ik wist wel dat ik sowieso een sticker wilde met Daan zijn naam. Nu zijn die er natuurlijk ook in allerlei soorten en maten, maar ik heb gekozen voor een ster met zijn naam erin. Daarnaast wilde ik er nog iets bij, maar dat vond ik moeilijker. Want is iets niet te kinderachtig, of past het wel bij wat hij straks leuk vindt? Ik kwam een muursticker tegen met eigenschappen die precies bij Daan passen en dat is hem dan ook geworden!

Opplakken

Toen de stickers binnen waren moesten ze nog opgeplakt worden. Nu ben ik daar geen held in en alles moet altijd precies goed, dus heeft Menno deze taak op zich genomen. Uiteraard op aanwijzingen van mij ๐Ÿ˜‰ . Er zat een hele duidelijke beschrijving bij en uiteindelijk was het ook helemaal niet moeilijk om de stickers op te plakken! Helaas konden ze niet op het behang, althans dat durfde ik niet aan, want het is behang met veel reliรซf. Daan heeft een inbouwkast op zijn kamer, dus we hebben het mooi op die deur geplakt. Ze zaten er zo op en met behulp van een waterpas is het ook allemaal mooi recht.

Het resultaat

Ik ben super blij met het resultaat en ook Daan wijst er steeds naar en zegt: “mooi…” Volgens mij heb ik dus de goede keuzes gemaakt! De sticker met Daan zijn naam was gewoon รฉรฉn geheel en zo hebben we hem dan ook opgeplakt. De woorden zaten allemaal op รฉรฉn vel op een leuke manier gepositioneerd. Echter paste dit niet op de deur en dus hebben we alles los van elkaar geknipt en het naar eigen inzicht opgeplakt. Ik vind het goed gelukt, al zeg ik het zelf ๐Ÿ˜‰ . Menno werd af en toe wel een beetje gek van mij, want alles moest natuurlijk wel recht en precies zoals ik het in gedachten had. Het leuke vind ik dat de woorden ook echt precies Daan zijn, de deur omschrijft hem dus precies ๐Ÿ˜‰ .

Hoe vind jij het geworden?

Hieronder vind je trouwens een hele leuke winactie, want wie wil nou niet zijn huis gezelliger maken met zo’n toffe muursticker?

 


Winactie “Muurstickers”

Wil jij ook van die mooie muurstickers hebben? Of wil je ze aan iemand cadeau doen? Doe dan mee aan deze leuke winactie, want ik mag een cadeaubon van โ‚ฌ 20,00 euro van Meermetstickers verloten onder mijnย lezers!

 • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter voor wie en waarom je mee doet en waarom. Je mag voor jezelf meedoen, maar je mag ook voor iemand anders mee doen. Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent. Ik zou het leuk vinden als je deze blog deelt, maar het is niet verplicht!ย 
 • Like Happinessfromme opย Facebook!
 • Meermetstickers heeft ook een Facebookpagina, geef je die ook een like?ย Dit is niet verplicht, maar wordt wel enorm gewaardeerd!
 • Tag op Facebookย &ย Instagramย al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs!ย Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel leuk om te doen ๐Ÿ™‚ .
 • Like Happinessfromme op Instagramย |ย Bloglovinย |ย Pinterestย | Dit is niet verplicht, maar ik kan het wel enorm waarderen!
 • De winactie loopt t/m 8 juli. In de week erna zal ik de winnaar bekend maken door hem/haar persoonlijk een mailtje te sturen. Belangrijk is om binnen 7 dagen te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven!ย Je kunt hem hier even doorlezen.

Heel veel succes iedereen!


De winactie is gesloten! Gefeliciteerd Bets, jij bent de winnaar van deze leuke prijs geworden! Heel veel plezier ermee, maar dat komt vast wel goed ๐Ÿ˜‰ !


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,ย Bloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

15 Comments

 • Cindy Framke

  Oh gaaf! Toevallig zaten we van het weekend te kijken voor mooie muurstickers met naam voor onze kindjes. Ik ben in verwachting van ons 3e kindje en in de zomervakantie gaan we de babykamer opknappen. En onze oudste 2 meiden gaan samen op 1 kamer. Zaten te kijken voor mooie muurstickers met naam voor boven hun bedjes en heb al superleuke gezien. Dus een cadeaubon zou supergoed uitkomen. Ik doe heel graag mee.

 • Marian B

  Mooi geworden! Dat wordt nog moeilijk kiezen, er zijn zoveel leuke stickers! Graag zou ik iets met naam willen voor mijn dochtertjes kamer, zeker nu ze ‘grote’ meid en geen baby meer is!

 • Nienke

  Ik doe graag mee voor mijn lieve neefje. Op zijn kamertje heeft hij al hele mooie stickers van olifanten en luchtballonnen, maar zou het ook heel leuk vinden om zijn deur te versieren zoals of de foto, echt gaaf en lekker persoonlijk.

 • Bets

  Geweldig wat is dit super leuk ze zijn echt mooi om te zien. Ik wil er graag mijn dochter mee verrassen en verwennen. Zij is bezig met een babykamer in te richten voor haar eerste kindje en ons aller eerste kleinkind. Zo fantastische gave sticker zou het kamertje nog meer opfleuren. Ik doe graag mee om kans te maken op zo fijne waardebon.

 • Maureen

  Wat is het mooi geworden! Creatief van je om twee stickers zo leuk te combineren. Ik doe graag mee om die waardebon te winnen. Ik denk dat ik mijn neefje heel blij kan maken met een mooie muursticker!

 • Mirjam Hellingman

  Wij gaan verhuizen en mijn tweelingdochters Sterre en Nikki krijgen eindelijk elk een eigen kamer. Wat zouden ze het geweldig vinden om zoโ€™n mooie muursticker op hun kamer te hebben!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.