Een naambordje bij de deur?

naambordje

Een naambordje bij de deur?

Wij wonen al meer dan tien jaar in ons huis. Al die tijd prijken nog de huisnummers van eeuwen geleden erop. Eigenlijk wilden we al een hele tijd iets anders… Maar wat? Wat zijn de mogelijkheden, wat willen we erop hebben staan en waar moet hij hangen? Geen makkelijke keuzes voor een twijfelkont als ik! Toch heb ik een keuze kunnen maken en ben ik super blij met het resultaat!

Een naambordje

Wij hebben nu gewoon twee nummers voor op het huis staan, duidelijk, maar wel saai! Het leek mij altijd leuk om een naambordje met onze namen te hebben. Achteraf blij dat we dat niet gedaan hebben, want er kwam natuurlijk een kindje bij! Maar wat dan wel? Eerst wilden we gewoon een nieuw bordje met ons huisnummer, maar dat was weer zo kaal. Via de website waar we hem besteld hebben kon je zelf je naambordje samenstellen en na wat proberen en schuiven is het resultaat geworden zoals op de foto hieronder! Ik wist niet dat een naambordje maken zo makkelijk zou zijn.

Naambordje roest

Keuzes maken

Ik ben dus een twijfelkont en keuzes maken is niet mijn sterkste punt! Een keuze maken uit alle soorten naambordjes viel dus niet mee. Gelukkig kwamen Menno en ik er wel uit na wat overleggen. We kozen voor een roest bordje, met de gedachte dat we ook een oud huis hebben, dus dat dat er wel bij past. Zelf vind ik een bordje met glas ook wel heel erg gaaf, maar het bordje met roest vond ik toch beter bij het huis passen.

Een plekje zoeken

Hij hangt nog niet, want ik ben er nog niet helemaal uit waar hij nu moet komen. Ik wil de losse cijfers graag vervangen door het bordje, maar Menno vindt hem mooier bij de voordeur. Klinkt misschien een beetje raar zo, maar ik zal het even uitleggen! Het huisnummer staat voor op het huis, maar onze voordeur zit aan de zijkant van het huis. Naast de voordeur hebben we een leuke bak waar ooit nog een plantjes in moeten met een leuke lamp erboven. Misschien is het ook wel leuk om hem daar neer te hangen. Een leuke hangplant erbij en klaar!

Heb jij een speciaal naambordje of gewoon huisnummers?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. ontvangen product(en).


25 thoughts on “Een naambordje bij de deur?

 1. Ik vind deze wel mooi ja. Van glas vind ik altijd wat minder omdat ik het meer bij een bedrijf vind passen dan bij een woonhuis. Wij hebben gewoon een klein naambordje (dat je opplakt). Online ergens besteld, weet niets eens meer waar, en daar heb ik onze achternamen op gezet en wat muzieknootjes. Vond ik net wat gezelliger haha

  1. Geen idee eigenlijk… Hij hangt nog niet, omdat ik twijfel. We hebben een soort overkapping bij de voordeur, dan zou hij niet nat worden 🙂

 2. Zeker en vast een mooi bordje, maar ik zou er persoonlijk niet voor kiezen om mijn (familie)naam er op te zetten. Mensen hoeven het niet te weten hoe ik heet (behalve de postbode). Als ik naar de stad ga met de fiets, rij ik ook langs enkele huizen waarbij de eigenaars kozen voor een naambord. Enerzijds heb ik er geen boodschap aan. Anderzijds is het een bepaalde privacy die je weggeeft. Natuurlijk is dit je eigen keuze.

  1. Heb er idd over nagedacht 😉 Hij hangt nog niet, maar we hebben een soort portiekje waar ik heb denk ik wil. Vanaf de straat niet zichtbaar, maar wel voor mensen die echt voor ons komen zeg maar 🙂

 3. Hier een naam bordje met nummer, nog wel alleen onze namen dus de jongens mopperen wel eens 🙂 dat ze er niet op staan. Ik vind het zelf wel erg prettig wanneer mensen nummer en naam hebben.

 4. Bij mijn ouders thuis hebben we dit ook en hoort het wel een beetje, ik vind eigenlijk sowieso dat het hoort. Anders sta je bij een huis van iemand, maar geen idee van wie

 5. Ooh, deze is mooi! Wij hebben er één van steen met onze namen erin gegraveerd. Toen we een kindje kregen, konden we de naam er gelukkig bij laten graveren! Er moet geen tweede bij komen, want dan moeten we wel een nieuwe.

 6. Wij hebben beschilderde tegeltjes met onze namen, helaas was de variant die we hadden bij het laatste kind niet meer leverbaar, dus zij heeft een andere. Ziet er eigenlijk niet uit, maar goed, bij ons in het buitengebied komt toch iedereen door de achterdeur 😉

 7. Als je het bordje bij de voordeur doet en niet aan de voorzijde, zou ik de saaie cijfers ook laten zitten. Geloof me….in ene kunnen ze anders je huis niet meer vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...