Persoonlijke wanddecoratie, maak een fotocollage! No Comments Persoonlijke wanddecoratie, het is die persoonlijke touch in je huis waar ik zo van houdt. Persoonlijke wanddecoratie houdt de herinn
Home

Persoonlijke wanddecoratie, maak een fotocollage!

Persoonlijke wanddecoratie, het is die persoonlijke touch in je huis waar ik zo van houdt. Persoonlijke wanddecoratie houdt de herinneringen aan die bijzondere momenten levendig! Bij persoonlijke wanddecoratie kan je denken aan bijvoorbeeld een mooie foto op canvas, een tekening van een bijzondere plaats, een schilderij met gegevens van de geboorte van je kind(eren) of een mooie collage van verschillende foto’s! Over die laatste mogelijkheid lees je meer in dit artikel.

In dit artikel schrijf ik over persoonlijke wanddecoratie in de vorm van een fotocollage. Er zijn verschillende manieren om een mooie fotocollage te laten zien in je huis, maar wat je sowieso nodig hebt zijn de foto’s van die mooie herinneringen die je als wanddecoratie wilt gebruiken. Misschien heb je bij voorbaat al een paar favorieten, maar het is natuurlijk ook heerlijk om eens door je foto’s te bladeren en een paar bijzondere foto’s uit te zoeken.

Persoonlijke wanddecoratie, een fotocollage

Een foto collage maken klinkt misschien lastig, maar dat valt reuze mee! Wat je nodig hebt zijn de foto’s die je graag op je fotowand wilt hebben en natuurlijk moet je een idee hebben van hoe groot je het geheel wilt hebben. Door zelf een fotocollage samen te stellen, maak je een persoonlijk ontwerp dat helemaal bij jou past!

Helemaal passend in je interieur

Doordat je ontwerp kunt maken dat helemaal bij jou past, past de fotowand straks ook helemaal in je interieur. De fototegels van Modulari zijn modulair en hang je op met een uniek magnetisch systeem. Het fijne aan dit systeem is dat je ook gemakkelijk foto’s toe kunt voegen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een nieuwe herinneringen een plekje wilt geven op de fotowand, dat kan gemakkelijk door een bestaande fototegel te verwisselen.

Verschillende vormen

Een fotocollage hoeft geen standaard ontwerp te zijn. Ik denk bij een fotocollage snel aan vierkante fototegels die je in een rechthoekige vorm naast elkaar hangt. Dat is dus helemaal niet zo! Natuurlijk kan je wel kiezen voor vierkante fototegels, maar als je het wat speelser wilt, dan zijn er ook mogelijkheden. Zo kwam ik ook ronde fototegels tegen, maar bijvoorbeeld ook fototegels in de vorm van een zeshoek. Dat laatste vind ik persoonlijk dan weer heel erg leuk!

Bijzondere momenten

Sommige bijzondere momenten in je leven wil je niet vergeten. Door een foto van die momenten op te hangen, houd je de herinneringen levendig. Dankzij een fotocollage kan je meerdere bijzondere momenten aan de muur hangen. Denk bijvoorbeeld aan een collage van je kind(eren), van je trouwdag, van een mooie vakantie of misschien kies je wel voor al deze mooie momenten en mix je het geheel lekker door elkaar! Met een fotocollage kan je alle kanten op.

In iedere ruimte van je huis

Een mooie fotocollage kan je op bijna iedere plek in je huis hangen. Voor op de kinderkamer kan je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie babyfoto of voor een gezinsfoto. Misschien wel grappige momenten van je baby die je hebt weten vast te leggen. De fotowand kan meegroeien met je kindje, door telkens nieuwe momenten toe te voegen. Een mooi onderwerp voor op de ouderslaapkamer vind ik bijvoorbeeld het trouwen, of foto’s van jou en je partner samen. Natuurlijk kan er ook een plekje zijn voor de kinderen als die er komen.

In de woonkamer vind ik het persoonlijk heel erg leuk om voor dierbare momenten te kiezen die je niet wilt vergeten. Een mooi moment van een fijne vakantie, een prachtige gezinsfoto, foto’s van je huisdier(en) en al die momenten waar je dagelijks aan herinnerd wilt worden. Ook in het toilet kan een fotowand heel erg leuk zijn. Hier zou ik dan weer kiezen voor de hilarische momenten in je leven, dat vind ik echt op een toilet passen, maar dat is natuurlijk voor iedereen een persoonlijke keuze!

Ik houd van persoonlijke items!

Als je Happinessfromme al langer volgt, dan weet je dat ik echt wel van persoonlijke items houd. Zowel een persoonlijke touch in de wanddecoratie als gepersonaliseerde sieraden vind ik heel erg mooi. Zo is de sterrenhemel van Daan zijn geboortedag en tijd nog altijd een favoriet. Ooit kreeg ik ook een mooie ketting waar een foto van Daan in gegraveerd was, ik draag hem eigenlijk nooit, want ik ben zo bang dat ik hem verlies! Wel wordt ik altijd blij als ik hem weer bekijk, want een ketting met een foto, dat is toch bijzonder?

Ben jij ook van de persoonlijke items?
Wat vind jij bijvoorbeeld van een toffe fotocollage aan de muur?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.