Relaxfauteuil
Home

Mijn eigen plekje om te ontspannen…

Ken je dat? Niet echt je eigen plekje in huis hebben? Ik deel het huis natuurlijk met twee mannen. De ene heeft aan een bank genoeg en de andere denkt dat de hele kamer voor hem alleen is en gooit alles vol met speelgoed. Allemaal helemaal prima, maar ik wil een plekje waar ik kan ontspannen. Maar hoe en waar?

Mijn eigen plekje

Nu heb ik natuurlijk wel al mijn eigen plekje, maar dat is een werkplek. Niet echt wat ik bedoel als ik denk aan een plekje voor mezelf. Een eigen plekje moet rustig zijn en ik moet er kunnen ontspannen. Nu hebben wij geen groot huis en geen kamer over, dus moet ik op zoek naar een andere oplossing. We hebben in de kamer een hoekje waar nu een rookstoel staat. Die zit redelijk lekker en ik vind hem heel mooi, maar wat nou als ik daar een fijne relaxfauteuil neer ga zetten?

Een relaxfauteuil

Een plekje om te ontspannen is in mijn ogen een plekje met een fijne zit plek. Een stoel of bank waarin je lichaam goed tot rust kan komen. Misschien met een goed boek of toch met de laptop op schoot. Ik ben me dus gaan oriรซnteren op fijne stoelen en ik vond deze mooie collectie relaxfauteuils. Een exemplaar in een hippe kleur vind ik heel gaaf, maar ik durf het niet helemaal aan om die in onze woonkamer te zetten. Wel staat vast dat de rugleuning achterover moet kunnen en de voeten omhoog, want dat is ontspannen!

Wat mist er dan nog?

Naast een stoel is een tafeltje ook wel fijn. ร‰รฉn waar ik mijn kopje thee of glas wijn neer kan zetten. Beetje raar om die in de vensterbank te zetten. Daarnaast is een leeslamp ook wel fijn, zeker met deze donkere dagen is het prettig als ik ook in de avond nog een beetje kan lezen. Volgens mij bestaan er ook een soort duo lampen, die als leeslamp en als sfeerlicht gebruikt kunnen worden.

Zoals je op de foto boven dit bericht ziet, is de stoel nu nog in gebruik door Daan zijn dekentjes en kleedjes, er staat speelgoed en Lana vindt dat het haar plekje is. Helaas voor Daan moeten zijn dekentjes maar ergens anders liggen als er een nieuwe stoel komt. Lana mag, als ze lief is, best af en toe op mijn plekje liggen dan ๐Ÿ˜‰ . Misschien is een nieuwe plekje voor haar ook wel fijn, maar voor nu kan ze nog lekker van deze stoel genieten

Heb jij in een huis je eigen relax plekje? Misschien niet, maar lijkt het je ook wel wat?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking en affiliate link(s).


11 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.