Home

Sfeer in de woonkamer met een sfeerhaard.

We zijn halverwege de winter en hoewel het weer wat zachter lijkt te worden, weet je maar nooit wat er nog komen kan! Ik vind het fijn als er een gezellige sfeer in huis is, met name in de woonkamer! Een sfeerhaard is wat mij betreft een item dat niet mag ontbreken in de woonkamer. Wat ik wel belangrijk vind is dat hij ook veilig is voor kinderen, ik moet er niet aan denken dat er iets gebeurd!

Een sfeerhaard

Een sfeerhaard is er natuurlijk is allerlei soorten en maten. Hierdoor is er voor iedereen wel een model dat bij het huis en interieur past. Wij moeten kijken naar een klein exemplaar, aangezien onze woonkamer niet zo heel groot is. Daarnaast wil ik dat hij veilig is voor kleine kinderen, ik moet er niet aan denken dat er iets gebeurd.

Een gashaard of elektrische haard?

Bron: Haardenexpert

Een belangrijke keuze die gemaakt moet worden is of we voor een gashaard of elektrische haard gaan. Persoonlijk heb ik niet zoveel met een gashaard, al vind ik deze Dru gashaard collectie wel leuke modellen hebben. Ik denk dat ik eerder voor een elektrisch model zou gaan. Op de één of andere manier geeft mij dit een veiliger gevoel, zeker met kinderen. Een elektrische haard met schouw vind ik heel gaaf, zeker zo’n mooie witte schouw zou prachtig in de kamer staan. De haard kan een strakke afwerking hebben, zoals hiernaast afgebeeld. Daarnaast zijn er ook haarden die wat minder strak afgewerkt zijn (zoals de foto helemaal bovenaan dit artikel), dat vind ik persoonlijk wel bij ons interieur passen.

Houtkachel

Weet je wat ik trouwens ook heel mooi vind? Een houtkachel, al zou ik die niet in huis willen hebben. Met name omdat er hier een kindje rond loopt. Nu kan je natuurlijk veel doen om het veilig te maken, maar ik vind het zelf gewoon geen prettig idee. Het lijkt me wel heel gaaf om achter in de tuin onder het afdakje een houtkachel te hebben. Wel lekker als het in de avond wat kouder wordt maar we toch nog wel buiten willen zitten. Daarnaast staat het ook gewoon gezellig.

Bron: Haardenexpert

Wat vind jij van een haardje? Zou je eerder voor een haard binnen of buiten gaan?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.
Bron uitgelichte afbeelding; Haardenexpert. Alle afbeelding in deze blog zijn met toestemming van Haardenexpert geplaatst.


30 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.