Suzy's hondenmand
Home,  Review

Suzy’s, designer producten voor jou en je huisdier.

Dierendag, over een tijdje is het alweer zover. Nu vind ik dat je altijd lief voor je dieren moet zijn, ze goed moet verzorgen en ze voldoende aandacht moet geven. Maar toch ga ik ook vaak overstag mer dierendag! Ik heb Dusty verwend met een heerlijk mandje van Suzy’s. Ze ontwerpen exclusieve designer producten voor jou en je huisdier, waarbij design en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Dusty!

Suzy's hondenmand

Op de foto bovenaan deze blog zie je Dusty. Hij is van mijn vader en moeder en is echt een schat van een beestje. Daan vindt het heerlijk om met hem te wandelen en ook ik vind het fijn om even lekker met hem te knuffelen. Hij is echt super lief, heel gehoorzaam en ook echt grappig. Toen ik van Suzy’s een maandje uit mocht zoeken, wist ik al vrij snel wat het moest worden! Een lekker zacht mandje, die op de bank kan staan en gewassen kan worden. Meneer wordt er niet jonger op en wat is er nou fijner dan lekker in je mandje op de bank te liggen!

Teddy beer mand ivoor

TEDDY BEER MAND IVOORVia de webshop van Suzy’s heb ik het mandje “Teddy beer mand ivoor” in de maat L uitgekozen. De kleur was trouwens wel even in overleg met mijn moeder, want zij heeft hem in de kamer staan. We hebben dezelfde smaak, dus eigenlijk kon het ook niet missen!

TEDDY BEER MAND IVOORHet mandje is echt heerlijk zacht, teddybeer zacht is echt de juiste omschrijving! Ik zou er zo zelf op gaan liggen ๐Ÿ˜‰ Dusty heeft het mandje eerst helemaal besnuffeld, maar vond het eigenlijk vrij snel prima en ging er lekker op liggen.

Het kussen in het mandje kan je eruit halen en kan gewassen worden. Ideaal natuurlijk! Want ook dieren kunnen wel een keer een ongelukje hebben. Dit is ondertussen al nodig geweest, aangezien hij een beetje misselijk was. Na een wasje ziet het kussen er nog steeds goed uit.

De onderkant is van vals leer gemaakt, waardoor het mandje goed op zijn plek blijft staan. Wel handig wanneer er een hondje in springt natuurlijk! Op de bank is het ook fijn, want het mandje kan niet zomaar van de bank af vallen.

Over Suzy’s

Nog even over de webshop. Mijn ervaring is heel goed! Ik kreeg een track en trace code, waarmee ik het mandje kon volgen toen hij verzonden was. Bij alle mandjes staat een levertijd en ik heb hem ruim binnen die tijd ontvangen. Het mandje was goed verpakt in een grote doos, heel fijn, want zo komt alles ook in goede orde aan.

Suzy’s is een fijne shop met prachtige artikelen voor dieren! De kwaliteit is goed, evenals de service. Dus mocht je je dier nog willen verwennen met dierendag, of natuurlijk gewoon omdat hij zo lief is! Neem dan zeker even een kijkje in de shop. Neem eens een kijkje bij alle hondenmanden.

Doe jij aan dierendag? Of is het bij jullie, net als bij ons, altijd dierendag? Wat is je favoriete manier om je dier te verwennen?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.