Poster Wall PosterStore
Home

Een toffe poster wall!

Eerder schreef ik er al over, mooie posters van de Poster Store! Wat ik ook heel gaaf vind, is een poster wall… Mijn bedoeling is altijd al geweest om een poster wall in de trapopgang te maken. Hoewel de trapopgang nog lang niet klaar is, hangt er ondertussen wel een hele gave poster wall, die ik met een bepaalde gedachte erachter samengesteld heb! Mooie quote posters mochten daar zeker niet bij ontbreken…

De wand achter de posters moet nog geverfd worden, maar dit fleurt de boel al een heleboel op! Daarnaast zit er dus een gedachte achter de posters… Er zit een boodschap in die mij iedere ochtend en iedere avond helpt te herinneren welke dingen belangrijk zijn in het leven en welke dingen ik los moet proberen te laten.

De poster wall

Eigenlijk staat er al een hele tijd de “verbouwing” van de trapopgang op het programma, maar door allerlei omstandigheden is de zolder nog niet klaar en moet ook de trapopgang nog even geduld hebben. Ik kan me daar niet druk om maken, er zijn immers dingen belangrijker in het leven. Toch was het maar een kale bedoeling. Mijn man vond dat we pas decoratie op konden hangen als het af was, maar ik denk daar anders over. Er hangt nu een prachtige poster wall, wat het geheel al een hele andere uitstraling geeft.

Boodschap in de poster wall

Mijn vaste volgers weten dat ik soms best met mijzelf in de knoop kan zitten. Ik vond het dus belangrijk dat er een boodschap in de fotowand zit.

Poster Wall Poster Store Betekenis

Links

De eerste foto in de collage hierboven is voor het begin van de dag. Je weet nooit wat er vandaag kan komen, je kunt je er wel zorgen over maken, maar je kunt kijken hoe je zelf alles uit een dag kan halen. De foto onder de tekst is voor mij een beeld dat het idee van vrijheid geeft. Een beetje het idee dat je dat waar je van houdt met je meeneemt naar een fijne plek. Als ik dit ‘s morgen zie, dan wordt ik direct vrolijk en daarnaast is het ook een reminder om alles uit de dag te halen, want wie weet wat voor moois vandaag brengt!

Today could be the someday you’ve been waiting for.

Midden

Naast kleine poster wilde ook graag een mooie grote poster die rust brengt, maar ook iets symbolisch heeft. Ik houd van het strand, het is een fijne plek om te zijn en je hoofd even helemaal leeg te maken. In mijn hoofd is het soms best een chaos en soms kan ik boos op mezelf worden als dat niet over gaat. Door naar deze poster te kijken herinner ik mezelf eraan dat de chaos niet zomaar weg is, maar dat ik het juiste pad moet kiezen om die rust te bereiken.

Rechts

De quote staat voor mij voor het feit dat het aan het einde van een dag niet allemaal perfect hoeft te zijn. Het belangrijkste is dat je een fijne dag hebt gehad, het maakt niet uit als niet alles netjes is. De herinneringen die je hebt gemaakt, de herinneringen die jou gelukkig maken, die je ogen doen twinkelen, dat is wat er toe doet! Die ananas cocktail spreekt voor zich natuurlijk, proosten op een fijne dag!

And at the of the day, your feet should be dirty,
your hair messy and your eyes sparkling

Niet alles is perfect

Online krijg je vaak het perfecte plaatje voorgeschoteld. Geloof mij, achter de perfecte foto’s zit heel veel werk! Natuurlijk had ik van deze toffe fotomuur het perfecte plaatje willen maken. Daarmee was ik wel voorbij gegaan aan de boodschap die er juist in zit. Ik heb vele foto’s gemaakt, maar het licht is er gewoon niet fijn en een muur is niet zomaar geverfd. Dus perfect? Nee, dat is het niet, maar het is geworden wat ik wilde. De fotowand deelt de boodschap die ik wil zien en uit wil dragen, het laat mijn ogen sprankelen als ik erlangs loop!

Afwisseling!

In bijna iedere kamer hebben we nu wel een toffe poster hangen. Ik ben er ontzettend blij mee, want als ik wil dan kan ik de posters gemakkelijk vervangen door een ander exemplaar. Zo kan ik mij voorstellen dat ik richting de winter voor hele andere poster op de poster wall zou kiezen. Het doel tijdens de productie van de posters van Poster Store is om de voetafdruk zo klein mogelijk te houden, iets waar ik zeker achter sta!

Heb jij een poster wall of fotowand in je huis? Had jij daar ook een idee achter?

Korting!

Ik heb trouwens ook nog een hele toffe kortingscode voor jullie! Deze code is maar heel even geldig, dus mocht je er gebruik van willen maken, wacht dan niet te lang! Met de kortingscode HAPPINESS50 krijg je 50% korting op alle posters (excl. selection), de code is geldig tot en met 31 augustus 2021!

mooie grote keukentafel
Een keukentafel is natuurlijk best een groot object in je huis. Dat mag wat mij betreft ook wel, want een mooie grote keukentafel is voor mij de plek om samen te zijn als gezin. Wij hebben een keukentafel voor zes personen, terwijl wij maar met zijn drieën zijn. Toch hebben we soms nog ruimte gebrek! Voor mij is een mooie grote keukentafel dus echt een must… Gerelateerd
Verder Lezen
XOO Sieraden
Sieraden, ik vind ze prachtig en ben ook altijd weer enthousiast als ik iets aan mijn collectie toe mag voegen! Zeker sieraden waar voor mij een betekenis achter zit draag ik graag. Een tijdje geleden werd ik door XOO sieraden geattendeerd op hun mooie merk. Ik zocht vervolgens twee mooie sieraden uit, die totaal buiten mijn comfortzone zijn, maar waar ik toch ontzettend blij mee ben! Gerelateerd
Verder Lezen
Horse Academy, hoe snel galoppeer jij naar de finish
Horse Academy is een nieuw spel van SmartGames! Super leuk voor paardenfans, maar daarnaast natuurlijk voor iedereen die van een spelletje houdt! Je hoeft namelijk helemaal geen paardenfan te zijn om dit leuke spel te spelen. Horse Academy is een super leuke uitbreiding op alle spelletjes van SmartGames die al op de markt zijn. Gerelateerd
Verder Lezen
De Smoezels in Ridderland
De Smoezels zijn terug met een heel nieuw boek! “De Smoezels in Ridderland”, een nieuw verhaal waarin je stinkende vriendjes een nieuw avontuur gaan beleven! Ze gaan samen met oma Smoezel terug in de tijd, naar de middeleeuwen, naar Ridderland! Dit keer geen prentenboek of een AVI-versie, maar echt een (voor)leesboek! Gerelateerd
Verder Lezen
Vreemde Vogels
Komt uitstelgedrag jou een beetje bekend voor? Mies, Mo en Cato uit het boek “Vreemde Vogels” hebben daar ook wel een beetje last van! De vakantie naar Afrika is geboekt en het is bijna tijd om te gaan! Buiten wordt het namelijk steeds kouder en Mies, Mo en Cato houden helemaal niet van koude voetjes. Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paasactie 2022

30% Korting !

Op alle betaalde downloads...

Met de code Pasen2022!

Deze code is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt alleen voor downloads.
Deze code is geldig van vrijdag 15 april 2022 tot en met maandag 18 april 2022.