Poster Wall PosterStore
Home

Een toffe poster wall!

Eerder schreef ik er al over, mooie posters van de Poster Store! Wat ik ook heel gaaf vind, is een poster wall… Mijn bedoeling is altijd al geweest om een poster wall in de trapopgang te maken. Hoewel de trapopgang nog lang niet klaar is, hangt er ondertussen wel een hele gave poster wall, die ik met een bepaalde gedachte erachter samengesteld heb! Mooie quote posters mochten daar zeker niet bij ontbreken…

De wand achter de posters moet nog geverfd worden, maar dit fleurt de boel al een heleboel op! Daarnaast zit er dus een gedachte achter de posters… Er zit een boodschap in die mij iedere ochtend en iedere avond helpt te herinneren welke dingen belangrijk zijn in het leven en welke dingen ik los moet proberen te laten.

De poster wall

Eigenlijk staat er al een hele tijd de “verbouwing” van de trapopgang op het programma, maar door allerlei omstandigheden is de zolder nog niet klaar en moet ook de trapopgang nog even geduld hebben. Ik kan me daar niet druk om maken, er zijn immers dingen belangrijker in het leven. Toch was het maar een kale bedoeling. Mijn man vond dat we pas decoratie op konden hangen als het af was, maar ik denk daar anders over. Er hangt nu een prachtige poster wall, wat het geheel al een hele andere uitstraling geeft.

Boodschap in de poster wall

Mijn vaste volgers weten dat ik soms best met mijzelf in de knoop kan zitten. Ik vond het dus belangrijk dat er een boodschap in de fotowand zit.

Poster Wall Poster Store Betekenis

Links

De eerste foto in de collage hierboven is voor het begin van de dag. Je weet nooit wat er vandaag kan komen, je kunt je er wel zorgen over maken, maar je kunt kijken hoe je zelf alles uit een dag kan halen. De foto onder de tekst is voor mij een beeld dat het idee van vrijheid geeft. Een beetje het idee dat je dat waar je van houdt met je meeneemt naar een fijne plek. Als ik dit ‘s morgen zie, dan wordt ik direct vrolijk en daarnaast is het ook een reminder om alles uit de dag te halen, want wie weet wat voor moois vandaag brengt!

Today could be the someday you’ve been waiting for.

Midden

Naast kleine poster wilde ook graag een mooie grote poster die rust brengt, maar ook iets symbolisch heeft. Ik houd van het strand, het is een fijne plek om te zijn en je hoofd even helemaal leeg te maken. In mijn hoofd is het soms best een chaos en soms kan ik boos op mezelf worden als dat niet over gaat. Door naar deze poster te kijken herinner ik mezelf eraan dat de chaos niet zomaar weg is, maar dat ik het juiste pad moet kiezen om die rust te bereiken.

Rechts

De quote staat voor mij voor het feit dat het aan het einde van een dag niet allemaal perfect hoeft te zijn. Het belangrijkste is dat je een fijne dag hebt gehad, het maakt niet uit als niet alles netjes is. De herinneringen die je hebt gemaakt, de herinneringen die jou gelukkig maken, die je ogen doen twinkelen, dat is wat er toe doet! Die ananas cocktail spreekt voor zich natuurlijk, proosten op een fijne dag!

And at the of the day, your feet should be dirty,
your hair messy and your eyes sparkling

Niet alles is perfect

Online krijg je vaak het perfecte plaatje voorgeschoteld. Geloof mij, achter de perfecte foto’s zit heel veel werk! Natuurlijk had ik van deze toffe fotomuur het perfecte plaatje willen maken. Daarmee was ik wel voorbij gegaan aan de boodschap die er juist in zit. Ik heb vele foto’s gemaakt, maar het licht is er gewoon niet fijn en een muur is niet zomaar geverfd. Dus perfect? Nee, dat is het niet, maar het is geworden wat ik wilde. De fotowand deelt de boodschap die ik wil zien en uit wil dragen, het laat mijn ogen sprankelen als ik erlangs loop!

Afwisseling!

In bijna iedere kamer hebben we nu wel een toffe poster hangen. Ik ben er ontzettend blij mee, want als ik wil dan kan ik de posters gemakkelijk vervangen door een ander exemplaar. Zo kan ik mij voorstellen dat ik richting de winter voor hele andere poster op de poster wall zou kiezen. Het doel tijdens de productie van de posters van Poster Store is om de voetafdruk zo klein mogelijk te houden, iets waar ik zeker achter sta!

Heb jij een poster wall of fotowand in je huis? Had jij daar ook een idee achter?

Korting!

Ik heb trouwens ook nog een hele toffe kortingscode voor jullie! Deze code is maar heel even geldig, dus mocht je er gebruik van willen maken, wacht dan niet te lang! Met de kortingscode HAPPINESS50 krijg je 50% korting op alle posters (excl. selection), de code is geldig tot en met 31 augustus 2021!

een persoonlijk sieraad
Heb jij een beetje last van cadeaustress? Geen zorgen, want ik heb een hele leuke tip voor jou. Doe een persoonlijk sieraad cadeau! Dit kan je zowel aan een man als een vrouw geven, maar ook voor kinderen zijn er prachtige sieraden. Het is natuurlijk een ideale tip voor de feestdagen, want sieraden passen gewoon heel goed bij de feeststemming. Als kerstcadeau sieraden geven is heel erg mooi, ze kunnen ook direct gedragen worden. Gerelateerd
Verder Lezen
Klaas de Kat en het raadsel van Sinterklaas
Klaas de Kat en het raadsel van Sinterklaas is een super leuk sinterklaasboek! Nadat hij vorig jaar enorm snel uitverkocht was, is er nu een herdruk. Dat hij zo snel uitverkocht was, dat verbaast mij helemaal niets, want ik kan je bij voorbaat al verklappen dat het een super leuk voorleesboek is! Gerelateerd
Verder Lezen
Materiaal keuzes maken bij het inrichten van een kamer
Het inrichten van een kamer, ik vind dat heerlijk om te doen! Wat ik wel altijd lastig vind is het maken van de juiste materiaal keuzes. Denk daarbij aan de vloeren, wanden en raamdecoratie. Het zijn keuzes die voor een langere tijd vaststaan en dat vind ik altijd wel moeilijk. Meubeltjes en accessoires vind ik een stuk minder lastig, die kan je immers makkelijker vervangen. Gerelateerd
Verder Lezen
Hier is dat feestje met VTech!
Een feestje met VTech bouwen, dat gaat jong en oud zeker lukken met dit leuke speelgoed! Maak in dit artikel kennis met de VTech DJ Beat Boxer, de Super Sound Karaoke en de Kidizoom Snap Touch! Speelplezier voor jong en oud met deze leuke items van VTech. Ook leuk om cadeau te doen tijdens bijvoorbeeld de feestdagen, verjaardagen of andere gelegenheden. Gerelateerd
Verder Lezen
Sinterklaasbloghop 2022
Jaja, het is weer zover! Het is weer tijd om te gaan bloghoppen! Vorig jaar sloeg ik een jaartje over, maar dit jaar doet Happinessfromme weer mee met de #SinterklaasBloghop2022 ! Andere jaren was het al een groot succes en ik hoop dat het dit jaar ook weer erg leuk wordt. Ook dit jaar kan je dus weer lekker bloghoppen en kans maken op toffe prijzen! Iedere blogger geeft namelijk een leuke prijs weg, op Happinessfomme maak je kans op € 35,00 shoptegoed van Kaya sieraden! Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.