Poster Wall PosterStore
Home

Een toffe poster wall!

Eerder schreef ik er al over, mooie posters van de Poster Store! Wat ik ook heel gaaf vind, is een poster wall… Mijn bedoeling is altijd al geweest om een poster wall in de trapopgang te maken. Hoewel de trapopgang nog lang niet klaar is, hangt er ondertussen wel een hele gave poster wall, die ik met een bepaalde gedachte erachter samengesteld heb! Mooie quote posters mochten daar zeker niet bij ontbreken…

De wand achter de posters moet nog geverfd worden, maar dit fleurt de boel al een heleboel op! Daarnaast zit er dus een gedachte achter de posters… Er zit een boodschap in die mij iedere ochtend en iedere avond helpt te herinneren welke dingen belangrijk zijn in het leven en welke dingen ik los moet proberen te laten.

De poster wall

Eigenlijk staat er al een hele tijd de “verbouwing” van de trapopgang op het programma, maar door allerlei omstandigheden is de zolder nog niet klaar en moet ook de trapopgang nog even geduld hebben. Ik kan me daar niet druk om maken, er zijn immers dingen belangrijker in het leven. Toch was het maar een kale bedoeling. Mijn man vond dat we pas decoratie op konden hangen als het af was, maar ik denk daar anders over. Er hangt nu een prachtige poster wall, wat het geheel al een hele andere uitstraling geeft.

Boodschap in de poster wall

Mijn vaste volgers weten dat ik soms best met mijzelf in de knoop kan zitten. Ik vond het dus belangrijk dat er een boodschap in de fotowand zit.

Poster Wall Poster Store Betekenis

Links

De eerste foto in de collage hierboven is voor het begin van de dag. Je weet nooit wat er vandaag kan komen, je kunt je er wel zorgen over maken, maar je kunt kijken hoe je zelf alles uit een dag kan halen. De foto onder de tekst is voor mij een beeld dat het idee van vrijheid geeft. Een beetje het idee dat je dat waar je van houdt met je meeneemt naar een fijne plek. Als ik dit ‘s morgen zie, dan wordt ik direct vrolijk en daarnaast is het ook een reminder om alles uit de dag te halen, want wie weet wat voor moois vandaag brengt!

Today could be the someday you’ve been waiting for.

Midden

Naast kleine poster wilde ook graag een mooie grote poster die rust brengt, maar ook iets symbolisch heeft. Ik houd van het strand, het is een fijne plek om te zijn en je hoofd even helemaal leeg te maken. In mijn hoofd is het soms best een chaos en soms kan ik boos op mezelf worden als dat niet over gaat. Door naar deze poster te kijken herinner ik mezelf eraan dat de chaos niet zomaar weg is, maar dat ik het juiste pad moet kiezen om die rust te bereiken.

Rechts

De quote staat voor mij voor het feit dat het aan het einde van een dag niet allemaal perfect hoeft te zijn. Het belangrijkste is dat je een fijne dag hebt gehad, het maakt niet uit als niet alles netjes is. De herinneringen die je hebt gemaakt, de herinneringen die jou gelukkig maken, die je ogen doen twinkelen, dat is wat er toe doet! Die ananas cocktail spreekt voor zich natuurlijk, proosten op een fijne dag!

And at the of the day, your feet should be dirty,
your hair messy and your eyes sparkling

Niet alles is perfect

Online krijg je vaak het perfecte plaatje voorgeschoteld. Geloof mij, achter de perfecte foto’s zit heel veel werk! Natuurlijk had ik van deze toffe fotomuur het perfecte plaatje willen maken. Daarmee was ik wel voorbij gegaan aan de boodschap die er juist in zit. Ik heb vele foto’s gemaakt, maar het licht is er gewoon niet fijn en een muur is niet zomaar geverfd. Dus perfect? Nee, dat is het niet, maar het is geworden wat ik wilde. De fotowand deelt de boodschap die ik wil zien en uit wil dragen, het laat mijn ogen sprankelen als ik erlangs loop!

Afwisseling!

In bijna iedere kamer hebben we nu wel een toffe poster hangen. Ik ben er ontzettend blij mee, want als ik wil dan kan ik de posters gemakkelijk vervangen door een ander exemplaar. Zo kan ik mij voorstellen dat ik richting de winter voor hele andere poster op de poster wall zou kiezen. Het doel tijdens de productie van de posters van Poster Store is om de voetafdruk zo klein mogelijk te houden, iets waar ik zeker achter sta!

Heb jij een poster wall of fotowand in je huis? Had jij daar ook een idee achter?

Korting!

Ik heb trouwens ook nog een hele toffe kortingscode voor jullie! Deze code is maar heel even geldig, dus mocht je er gebruik van willen maken, wacht dan niet te lang! Met de kortingscode HAPPINESS50 krijg je 50% korting op alle posters (excl. selection), de code is geldig tot en met 31 augustus 2021!

De leukste telescopen voor kinderen | De hemel zelf ontdekken
Wanneer kinderen naar de hemel kijken dan is dat een hele magische blik en natuurlijk willen ze er dan alles over weten. Het is dan helemaal geweldig als ze dat allemaal van veel dichterbij kunnen bekijken en met een telescoop is dat geen probleem. Met een telescoop breng je de sterren, de maan en zelfs andere planeten opeens heel dichtbij en kan je ze nog beter bekijken. Een kind leert op die manier niet alleen veel makkelijker alles over de hemel die ze zien, maar ook over de rest van het universum. Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Cinekid MediaLab 2021
Naast premières van (inter)nationale films en series is Cinekid van 16 – 31 oktober ook dé plek om op ontdekking te gaan in het MediaLab. Het Cinekid MediaLab 2021 laat je niet alleen je ogen uitkijken, het prikkelt ook al jouw andere zintuigen en je hersenen… Het Cinekid MediaLab 2021 is de plek waar je de meest bijzondere interactieve kunstinstallaties, apps, games en mediaworkshops kunt ervaren.  Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Geboorteposter
Het hebben van een geboorteherinnering is natuurlijk prachtig! Bij Gallerix ontdekte ik de 1:1 geboorteposter, een poster die voor jou gepersonaliseerd wordt. Heel erg leuk om voor jezelf te bestellen, maar natuurlijk ook erg leuk als bijvoorbeeld kraamcadeau! Gallerix heeft naast deze toffe geboorteposter trouwens nog meer posters! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
beddengoed op de kinderkamer!
Veel moeders herkennen het misschien wel, wat is qua styling nu echt leuk voor de kinderkamer? Dat kan alle kanten op en is natuurlijk ook afhankelijk van de wensen van je kindje. Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind is fijn beddengoed op de kinderkamer. Het leukste is natuurlijk als het bij de kinderkamer past, of als het een thema heeft waar je kindje helemaal gek op is. Toch zijn er nog een aantal dingen die ik belangrijk vind! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Een traktatie voor een jongen van 6 jaar!
Een traktatie voor een jongen van 6 jaar, wat moet het dan worden? Daan wordt gewoon alweer 6 jaar! Hoe cliché, maar wat vliegt de tijd voorbij! Daan is helemaal van het uitdelen en staat dus nu al te stuiteren over zijn traktatie. Hij is helemaal gek van dino’s, dus hebben we samen besloten dat het een dino traktatie moest worden… Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.