Vintage Studio Pip vloerkleed
Home

Een vintage vloerkleed, net dat beetje extra in de woonkamer.

Wij hebben een houten vloer, die eigenlijk altijd koud aanvoelt. Zelfs in de zomer, wat natuurlijk wel lekker is! Toch vind ik het fijn om een kleed in de kamer te hebben liggen. Er wordt hier veel op de grond gespeeld en dan is het natuurlijk wel prettig als het een beetje zacht is en niet te koud! Zo ligt er nu een vintage vloerkleed van Rozenkelim en hij is echt prachtig!

Vintage vloerkleed

Een vloerkleed is dus iets dat zeker bij ons interieur hoort. Nu ben ik persoonlijk van de vrolijke kleuren, maar ik woon natuurlijk niet alleen in huis. Mijn man vindt een vloerkleed ook heel erg fijn, maar is dan weer niet zo van de vrolijke kleuren. Helemaal effen vind ik dan weer saai, dus moeten we altijd op zoek naar iets wat we allebei mooi vinden. Bij Rozenkelim hebben ze een serie PIP vloerkleden, ontwerpen die ik sowieso prachtig vind en die zelfs bij de man des huizes in de smaak vielen! De kleden zijn een echte eyecatcherr en de bedrukkingen zijn heleaal van deze tijd.

Rozenkelim - PIP studio vloerkleed

Wij hebben gekozen voor een lichte basiskleur in het kleed, maar wel met motieven in mooie kleuren. Het leuke vind ik dat bijna alle kleuren er wel in zitten en mijn accessoires in huis er dus altijd bij passen (en die wissel ik nogal vaak). Het leukste detail voor mij in dit kleed zijn de vlinders die in het ontwerp zitten. Ik heb iets met vlinders en doordat dit terugkomt in dit kleed, geeft dit voor mij net dat beetje extra!

Rozenkelim - PIP studio vloerkleed

Studio Pip vloerkleed

De Pip vloerkleden zijn gemaakt van synthetisch wol, waardoor ze heel gemakkelijk schoon te houden zijn. Vaak is alleen stofzuigen al voldoende en daarnaast zijn ze makkelijk te reinigen met een vochtig doekje. Wel handig met een kleuter en drie katten in huis! Het fijne is dat ze in verschillende formaten te krijgen zijn, zo is er altijd wel een exemplaar dat ik je ruimte past! Ik vind ze trouwens ook erg leuk voor op een baby/kinderkamer. Wij kozen voor een kleed van 2×3 meter, deze past precies in onze woonkamer.

Naast de PIP vloerkleden zijn er nog een heleboel andere vintage vloerkleden te verkrijgen. Deze kleden zijn iets sterker en kleurvaste dan die uit de PIP serie. Toch heeft de PIP serie mijn hart gestolen met zijn prachtige ontwerpen en heb ik toch voor een vintage kleed uit deze serie gekozen.

Heb/wil jij ook een vloerkleed in huis?
Houd je meer van rustige of zou je ook voor een fleurig exemplaar gaan?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.