Lifestyle

1 April, kikker in je bil!

Vandaag is het weer 1 april… Ben jij iemand die graag grapjes uithaalt? Of is er misschien al een keer iets heel grappigs met je uitgehaald? Persoonlijk kan ik volgens mij beide vragen met nee beantwoorden. Althans, ik kan mij niet herinneren dat ik een keer iets bij iemand heb gedaan dat niet vergeten kan worden… In deze blog meer over 1 april grapjes, ik vertel je onder andere welke grapjes ik echt niet kan waarderen.

Natuurlijk houd ik van een grapje. Zelf vind ik het ook leuk om zo nu en dan een grapje uit te halen, maar vind ook dat het niet te ver mag gaan. Nu weet ik dat ik best heel erg sarcastische grapjes kan maken, dat kan niet iedereen waarderen. Over het algemeen houd ik me dus redelijk in en denk ik goed na of iets kan. Bij familie en vrienden hoeft dat trouwens niet, die weten ondertussen wel hoe ik ben!

1 april!

Tijdens het schrijven van deze blog was ik wel even nieuwsgierig waar de grappen op 1 april eigenlijk vandaan kwamen! Google is je beste vriend zeggen ze in zo’n geval natuurlijk… Daar wil ik jullie dan ook graag naar toe verwijzen als je ook nieuwsgierig bent! Een duidelijk antwoord heb ik namelijk niet kunnen vinden, er zijn vele verschillende verhalen over!

Dit kan ik niet waarderen…

Een grapje moet zeker kunnen! Er is alleen een soort categorie met grappen waar ik persoonlijk echt niets mee kan. Op 1 april hoef je soms Facebook maar te openen en je ziet verschillende zwangerschapsaankondigingen. Zoiets is natuurlijk heel mooi nieuws! Maar meestal blijken het op deze datum grapjes te zijn.

Voor de mensen die mij al langer volgen is het geen nieuwtje dat zwanger worden niet vanzelf ging bij ons. Zwanger worden of zijn vind ik dan ook niet iets waar je grappen over moet maken. Onbedoeld kan je mensen waarbij het zwanger worden niet lukt daar echt mee raken.

Maar goed, dat is hoe ik erin sta en door dit te delen hoop ik een beetje bewustheid rondom deze berichten te creëren.

Deze grap kan ik mij goed herinneren

Verder kan ik een grapje dus wel waarderen! Met uitzondering van bovenstaand kan ik ook echt heel veel hebben. Familie en vrienden kunnen bij mij best grappen maken die voor anderen echt niet door de beugel kunnen. Maar goed, ik maak ze net zo hard terug en tegelijkertijd hebben we het ook met elkaar over de moeilijke dingen in het leven.

Een van die dingen die ik mij goed kan herinneren is iets dat op het werk gebeurd is. Op een avond moest ik afsluiten en een vriend (destijds ook collega) moest de volgende ochtend werken. We hadden een soort lichtgevend skelet liggen en die heb ik vlak achter de deur gezet. Zelf maakte ik mij heel druk, want ik was bang dat hij heel erg zou schrikken, maar dat was dus helemaal niet zo… Had ik mij druk gemaakt om niets, maar de voorpret was wel heel erg leuk!

Welke grap kan jij je goed herinneren?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.