Lifestyle

Cadeautips voor mannen, check dit hulpeloze Sinterklazen en Kerstmannen!

Wat moet er toch weer voor die mannen in de zak of onder de boom? Persoonlijk vind ik dat best wel lastig! De mannen voor wie ik een cadeautje koop zijn eigenlijk met alles tevreden, dus dat is geen probleem. Toch vind ik het fijn om er iets speciaals van te maken. Maar wat? Deze cadeautips voor mannen zijn misschien heel voor de hand liggend, maar dan wel met super toffe touch! Dus hopeloze Sinterklazen en Kerstmannen, check snel even deze tips!

Cadeautips voor Mannen

Aangezien veel mannen snel tevreden zijn en meestal niet zoveel geven om de verpakking, zou je er eigenlijk geen moeite voor hoeven te doen. Lekker makkelijk misschien, maar ik vind het altijd leuk als de pakjes er mooi uitzien. Met Sinterklaas heb ik dit minder, maar de pakjes onder de boom pak ik graag op een mooie manier in.

Wat helemaal tof is, is een “simpel” en functioneel cadeautje, maar dan wel super tof verpakt! Zo krijgen de mannen iets wat ze echt kunnen gebruiken en belandt je cadeautje niet in een hoek. Over die functionele cadeautjes straks meer, want ik heb ook nog een andere tip! Die tip is vooral voor de mannen met kinderen, want uit ervaring weet ik dat papa’s altijd heel blij zijn met een cadeautjes dat naar hun kind(eren) verwijst. Een leuke mok met een foto, een armbandje me de naam of een coole sleutelhanger. Tegenwoordig kan bijna alles gepersonaliseerd worden, dus de keuze is reuze!

Wat komt er in de zak of onder de boom?

Met deze cadeautips voor mannen hoop ik jou te kunnen inspireren voor het kopen van een cadeau. Elke man is anders, dus er is natuurlijk geen kant en klaar lijstje met cadeautjes die je in de zak kan stoppen of onder de boom kunt leggen. Kan je het niet vinden in dit artikel, bekijk dan eens deze cadeaus voor hem, nog meer leuke gift sets!

Bier!

Bier is altijd goed, althans als ik kijk naar mijn man en zijn vrienden. Heb ik een cadeautje nodig, dan zit ik met speciale bieren altijd goed! Super makkelijk, maar ik vind het dan ook wel weer leuk om er iets speciaals van te maken. Bij de meeste slijters kan je wel een pakketje samen laten stellen en om adviezen vragen, maar het is ook leuk om het bier met iets anders te combineren. Bijvoorbeeld een paar sokken, dan hebben ze naast iets lekkers ook nog iets functioneels.

Sokken…

HappySocks zijn helemaal in! Allemaal gekke en maffe printjes, gecombineerd met hoogwater broeken, zodat iedereen ze kan aanschouwen. Ik weet dat het qua mode beeld tegenwoordig helemaal okรฉ is, maar ik vind het er soms wel heel grappig uitzien! Dat neemt natuurlijk niet weg dat je heel veel mannen super blij maakt met een paar HappySocks. Nu kan je natuurlijk prima een paar sokken kopen, papiertje erom en klaar, maar er is ook een andere optie! Een leuk cadeaupakketje met HappySocks, waar bijvoorbeeld lekkere Tony chocolade bij in zit. In het kader van samen spelen, samen delen: de man de sokken, de vrouw de chocolade ๐Ÿ˜‰

Kleding

Cadeautips voor Mannen Kleding Kerstboom

Naast bier en sokken denk ik dat je een man ook wel blij kan maken met bijvoorbeeld een riem, muts, sloffen of bijvoorbeeld een overhemd. Het is maar net wat je relatie is met de man voor wie je een cadeautje moet kopen. Voor mijn eigen man zou ik bijvoorbeeld zo een overhemd of een trui kopen. Dit omdat ik zijn maat en zijn smaak weet. Voor een vriend zou ik dan weer niet zomaar een overhemd kopen, maar bijvoorbeeld wel een toffe muts of een riem. Die items draagt iedere man wel en als je kiest voor een neutraal design dan zal het zeker in goede aarde vallen.

Het leuke aan kleding “items” geven, is dat de mannen er echt iets aan hebben. Daarnaast kan je ze met zo’n cadeau echt verrassen, want ik denk niet dat ze verwachten dat een dergelijk cadeautje voor hen in de zak of onder de boom ligt.

Een cadeau is persoonlijk

Nu kan ik nog tijden doorschrijven over mogelijke cadeaus voor mannen, maar het is natuurlijk ook heel persoonlijk! Wat ik altijd heb geleerd is dat het niet om het cadeau gaat, maar om de gedachte die erachter zit. Ik ben ervan overtuigd dat als je je best doet voor een cadeau, het helemaal goed komt! Als je goed hebt nagedacht over wat bij de persoon past, je rekening houdt met het budget dat je te besteden hebt en het mooi inpakt dan weet ik zeker dat je cadeau gewaardeerd wordt!

Een cadeau hoeft niet groot of overweldigend te zijn, het gaat om het gebaar en de gedachte die erachter zit!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

De afbeeldingen zijn beschikbaar gesteld door HemvoorHem.


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.