adventskalender
Lifestyle

De adventskalender, welke kies jij?

De adventskalender, als klein meisje had ik er al één! Echter is er in de afgelopen veel veranderd, althans, ik heb nooit doorgehad dat veel verschillende soorten adventskalenders waren. Voor mij was een adventskalender één met chocolaatjes. Tegenwoordig zijn ze voor kinderen en volwassenen in allerlei vormen en maten te krijgen! Daarover in deze blog meer.

Wat is een adventskalender?

Een adventskalender is een traditie waarmee je naar kerstmis toe leeft. Advent geeft de periode voor kerst aan betekent komst. De kalenders zijn er in verschillende soorten en maten. Ze bevatten alle luikjes, waarvan je er elke dag één mag openen. Meestal vind je achter de luikjes een chocolaatjes. Tegenwoordig zijn er ook volwassen versies, de kalenders zijn dan vaak gevuld met spreuken of foto´s. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze de dagen naar kerst aftellen.

Kinderen

Ik denk dat je met name kinderen blij maakt met een adventskalender, want welk kind wil nou niet elke dag een chocolaatje of andere verrassing achter een vakje vandaag toveren? Vanuit vroeger was ik de adventskalender met chocolaatjes gewend, maar de kalenders die je tegenwoordig steeds meer ziet met cadeautjes vind ik ook wel leuk. Ik heb dit jaar één met chocolaatjes en één van Cars gescoord bij de Action. Ben benieuwd wat meneer ervan vind.

Een klein overzicht van leuke adventskalenders;

Of klik hier voor het hele overzicht met adventskalenders.

Vrouwen

Stiekem vind ik het zelf ook nog altijd heel leuk zo’n adventskalender. Eigenlijk kon Daan er voorgaande jaren nog niet zoveel mee, maar ik vond het zelf vooral super leuk! Nu ik allerlei soorten adventskalenders voor vrouwen tegenkom, wordt er iets in mijn getriggerd. Er is alleen zoveel keuze, dan ik echt niet kan kiezen!

Een klein overzicht van leuke adventskalenders;

Of klik hier voor het hele overzicht met adventskalenders.

Ook de adventskalender van The Body Shop is een echte aanrader. Je hebt de keuze uit twee soorten. De originele heeft een waarde van € 99,00 en kost € 50,00. Olivia the Owl leidt je langs 24 op de natuur geïnspireerde verwenproducten: van bodyproducten en skincare-musthaves tot andere goodies waar je van top tot teen van gaat stralen! De deluxe heeft een waarde van € 138,00 en kost € 85,00. Dani the Deer leidt je langs 25 luxe verwenproducten: van een fullsize Body Butter, Face Mist en Matte Lip Liquid tot andere goodies waar je van top tot teen van gaat stralen. Behalve beauty-verrassingen bevat deze kalender ook 25 uitnodigingen om erop uit te trekken in de natuur, zodat zowel jij als de wereld om je heen een boost krijgt. 

Laatst zag ik, volgens mij in de folder van de Aldi, ook een adventskalender met wijn. Online heb ik hem nog niet weten te spotten. Deze kalender is vooral leuk als je man een bier adventskalender heeft! Daarover hieronder meer ;).

Mannen

Als de kinderen en vrouwen een adventskalender hebben, dan mag de man natuurlijk niet achter blijven! Maar wat stop je in een adventskalender voor een man? Ja, dat moeten de makers van adventskalenders ook denken. Het enige waar ik echt op uitkom is de bier adventskalender. Elke dag vindt je man een lekker biertje om van te genieten. Niet echt een straf lijk mij ;). De bierkalender is bij verschillende bier producten verkrijgbaar, het is dus wel handig als je ongeveer weet wat manlief lekker vindt en aan de hand daarvan de juiste kalender opzoekt.

Zoals ik hierboven al schreef, heeft Daan een kalender met chocolaatjes en één met tekenspullen van Cars. Deze kwam ik bij de Action tegen. Alle speciale kalenders vind ik heel erg leuk, maar ik schrik wel van de prijzen. Ze zullen het ongetwijfeld waard zijn, maar drie keer zo’n dure kalender tikt er wel in. Ik las trouwens wel dat ze bij de Action twee kalenders voor vrouwen hadden, maar daarvoor was ik helaas alweer te laat.

Heb jij dit jaar ook een adventskalender? Is die voor je kind(eren) of voor jezelf en/of je man? Voor welke kalender hebben jullie gekozen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?


adventskalender

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

|| WIN - Lichtgevende Miniset van Klorofil

Klik op de afbeelding
om naar de winactie te gaan!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen