Lifestyle

Hoe kies je de juiste laptoptas?

Mijn laptop en ik… We zijn bijna onafscheidelijk! Eerlijk is eerlijk, privé gebruik ik hem bijna niet, maar voor mijn blog natuurlijk wel! Dat betekent ook dat als we op vakantie gaan of een weekendje weg, de laptop mee gaat. Natuurlijk moet dat wel op een veilige manier, want ik zit niet op een kapotte laptop te wachten. Gelukkig zijn er tegenwoordig super veel hippe tassen om je laptop in mee te nemen.

Hoe kies je de juiste laptoptas?

Tassen zijn persoonlijk, of het u om een schooltas, laptoptas, handtas of sporttas gaat. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als je kijkt naar de vormgeving en het design. Een ander kan dus niet voor jou beslissen welke tas je moet kopen, maar er zijn wel een aantal algemene dingen waar je naar kunt kijken om je keuze makkelijker te maken.

De vormgeving

Er is een grote keuze als je op zoek gaat naar de juiste tas op je laptop in mee te nemen. Allereerst natuurlijk de vormgeving! Zo heb je natuurlijk de “ouderwetse” laptoptas. Ouderwets is niet helemaal het juiste woord, maar het is de tas die ik ken van toen ik ooit mijn eerste laptop kreeg, gewoon een logge zwarte schoudertas met een veel te brede band. Daarnaast kan je ook een messenger laptoptas krijgen, heel hip en een keer wat anders!

Ben je niet zo van de schoudertassen? Dan is een laptoprugzak waarschijnlijk iets voor jou. Een stevige rugzak waar je je laptop in kan doen, zodat hij goed beveiligd mee kan. Eerlijk is eerlijk, daar zou ik vroeger niet zo snel voor kiezen, maar daar kom ik nu op terug! Het handige aan deze rugzakken vind ik dat je er veel meer in kwijt kan dan alleen je laptop.

laptoptas
Bron afbeelding: Sleevy.nl
Geen tas, maar wel bescherming?

Ik wist dat er voor tablets hoezen te koop waren, maar had niet door dat er ook een laptophoes bestond. Een hoes is ideaal als je geen grote laptoptas mee wilt hebben, maar wel je laptop mee moet. Nu spreek ik even voor mezelf, als vrouw zijnde, maar mijn handtas is over het algemeen groot genoeg om ook nog een laptop in kwijt te kunnen! Als ik voor een laptophoes kies, dan is hij wel goed beschermd, maar kan ik gewoon mijn eigen tas meenemen.

Het design

Het oog wil natuurlijk ook wat! Althans, dat vind ik. Zelf zou ik niet voor een saaie zwarte gaan, maar wel voor een leuk printje! Qua design heeft natuurlijk iedereen zijn eigen smaak, iets wat ik mooi vind om te zien! Zoveel mensen, zoveel voorkeuren. Op dit moment ben ik wel van de panter printjes enzo, dus dat zou iets voor mijn zijn. Al vraag ik me wel af hoe lang je zoiets leuk blijft vinden natuurlijk. Tassen met een print van wereldsteden erop vind ik ook heel erg mooi, zolang het een beetje neutrale kleuren zijn. Het mooiste is natuurlijk een set van een hoes en een laptoptas!

Mijn keuze?

Natuurlijk ben je nu benieuwd naar waar ik voor zou kiezen. Eigenlijk kan ik niet kiezen, want ik heb veel gave dingen gezien, maar ik denk dat ik toch voor het dieren printje zou gaan! Het zou dan een laptoprugzak worden met een bijpassende laptophoes, zodat ik de laptop ook zonder rugzak mee kan nemen.

Hoe ziet jou perfecte laptop bescherming eruit?

 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron afbeeldingen; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.