Purpuz Family Planner 2021
Lifestyle

De Purpuz Family Planner 2021

Liefie? Wanneer moesten we ook alweer naar de tandarts? Wat gaan we eten vandaag? O ja, we hebben nog boter en melk nodig voor de boodschappen… Moest Daan vandaag nu wel of geen fruit mee naar school? Alwetende mama hier, de lopende familie planner, wat voor een bomvol hoofd zorgt! Ik ben dus echt super blij dat ik de Purpuz Family Planner 2021 heb gekregen! Rust in mijn hoofd en overzicht voor de heren, want je kunt er echt alles in kwijt! Natuurlijk vertel ik in deze blog alles over de Purpuz Family Planner!

Plannen in 2021

Ik kreeg dus een Purpuz Family Planner 2021, waar ik super blij mee ben en waar ik jullie in dit artikel ook alles over ga vertellen! Heb je nu geen gezin, maar wil je wel graag alles goed plannen? Dat kan natuurlijk, want bij Purpuz hebben ze ook aan jou gedacht! Naast de family planner is er namelijk ook een gewone weekplanner. Daar ga ik niet meer over vertellen in deze blog, maar je kunt er hier alles over lezen

Purpuz Family Planner 2021

Deze familieplanner helpt je om overzicht in je leven te krijgen. Het gezin is een soort van bedrijfje, waarbij je het liefste hebt dat alles als een geoliede machine loopt. Oké, een beetje een gekke vergelijking misschien, maar als je op je werk alles goed regelt, dan loopt het toch beter dan wanneer het ongeorganiseerd is? Een overzicht helpt je er dus mee om alles soepel te laten verlopen en laat daar nu volop ruimte voor zijn in deze planner! Denk aan handige to-do lijstjes, het plannen van je maaltijden en natuurlijk de weekplanner voor wel 5 personen!

Kenmerken Purpuz Family Planner 2021

Niets zo fijn als een degelijke planner dus! De planner moet een jaar mee gaan, dus ik vind het belangrijk dat hij van een goede kwaliteit is! Dat zit wel goed bij deze planner. Hij is gedrukt op FSV-gecertificeerd papier, naast een tof ontwerp is er dus ook nog eens gekozen voor duurzaamheid. Wat betreft het ontwerp heeft hij mooie gouden details, maar ook pit door de oranje zijden! Je kunt de planner gewoon neerleggen, maar ook ophangen of neerzetten! Dat laatste ben ik vooral heel blij mee.

Purpuz Family Planner 2021

Kenmerken

   • Weekplanner XL, 25% extra ruimte
   • Wekelijks handige lijstjes
   • Verjaardagskalender 2021
   • Maanstanden 2021
   • Duidelijk jaaroverzicht 2021
   • Praktische maandoverzichten
   • Leuke quotes en uitdagingen
   • Meer ruimte voor notities

Hoe ziet dat er dan uit?

Kijk hem eens liggen! Super neutraal, wat ik persoonlijk wel heel mooi vind, maar dan wel weer met een toffe glimmer erin! Dat detail vind ik dus heel mooi. Oké, verder gebruik of zie je de voorkant natuurlijk niet meer, maar het oog wil ook wat als je hem uitpakt toch?

Purpuz Family Planner 2021

Een jaaroverzicht! Ik vind dat dus echt super handig en gebruik hem als verjaardagskalender! Zo kan ik per maand even spieken wanneer er mensen jarig zijn. Natuurlijk verwerk ik dan ook allemaal in de weekplanning, maar ik vind het ook wel fijn om in één oogopslag een overzicht te hebben.

Purpuz Family Planner 2021

Het blad wat je hieronder ziet, daar ben ik persoonlijk dus super happy mee! Hiermee tackle ik namelijk direct de vraag: “wat eten we vandaag?”. Bij het maken van een boodschappenlijstje, kan ik de geplande maaltijden dus direct op de planner zetten. Nu slingeren er geregeld briefjes door het huis (ja ik kan het ze dan ook niet kwalijk nemen als ze niet weten wat we eten), dus fijn dat er in de planner een plekje voor gereserveerd is! 

Het lijstje voor de boodschappen kan ook van het prikbord, want die kunnen we ook mooi op deze pagina schrijven. Naast het eten en de boodschappen heb je natuurlijk ook nog het huishouden. Nu doe ik dat wanneer ik zie dat het moet en zit er een soort van routine in (we delen thuis veel huishoudelijke taken), maar misschien is het een handige plek om te noteren wat echt een keer weer moet (ramen wassen, keukenkastjes sopjes, etc.) of dat we er noteren wat gedaan is.

To-do en notitie lijstjes zijn natuurlijk altijd heel prettig! Ik ben dol op lijstjes en ik kan het nu mooi op één plek bewaren.

Maar… wat ik dus echt super tof vind op deze pagina is de kolom die helemaal links staat! Niet alleen bezig zijn met alle dingen die altijd maar moeten, maar ook kijken naar je gezin! Hebben we deze week ook een family doel? Met een kleuter in huis zal dat ongetwijfeld zijn minder schreeuwen, stampen en boos doen en voor ons als ouders de uitdaging om hier goed mee om te gaan… Maar het kan natuurlijk ook zijn een keer met zijn allen koken, een eind wandelen of fietsen en ga zo maar door! Aan het einde van de week kan je nog even samen kijken hoe het ging, want dat is natuurlijk je leermoment! Ik vind het super tof bedacht in ieder geval.

Purpuz Family Planner 2021

De weekplanner, het overzicht dat je helpt om zonder al teveel stress door de week te komen, zie je hieronder. Er is ruimte om voor 5 familie leden alles te noteren wat belangrijk is! Het is super simpel, zonder poespas en dat is super fijn. Stel je voor je hebt een weekplanner waarop allemaal dingen staan waardoor je afgeleid wordt! Nee, ik heb dan liever een overzicht dat lekker simpel is, waardoor je in één oogopslag kan zien wat er allemaal te gebeuren staat. In het vakje uiterst rechts heb je trouwens de ruimte om algemene dingen te noteren. Denk bijvoorbeeld aan welke kleur container er bij de weg moet…

Purpuz Family Planner 2021

Mijn conclusie betreffende de Purpuz Family Planner?

Zoals je misschien wel al door hebt ben ik echt super enthousiast over de planner! Ik kan dan ook niet wachten totdat ik hem kan gaan gebruiken… Hij is gewoon super compleet en heeft ruimte voor alle zaken die ik kwijt zou willen in een planner (en meer). Qua design is hij simpel, maar de gouden en oranje details maken wel dat hij opvalt! Belangrijkste is dat hij functioneel is!

En wat kost dat dan? De familieplanner kost € 32,49. Zie ik je nu denken dat is best veel geld? Ja, dat klopt zeker! Maar, daarvoor krijg je dan ook echt een complete planner. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij dat geld ook echt wel waard is! De planner is ook bij Bol.com te krijgen, waar ze soms hele leuke acties hebben… Hieronder zie je de meest actuele prijs, misschien kan jij de planner wel voor een leuk bedrag op de kop tikken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.