Dobbelspel cadeautjes
Lifestyle

Dobbelspel cadeautjes voor ieder budget en alle leeftijden!

Dobbelspel cadeautjes, ideaal als er bij jullie rond de feestdagen in december (of ander feestje) ook vaak een dobbelspel met cadeautjes gespeeld wordt! Tijdens dit dobbelspel wordt er om de beurt met de dobbelsteen gegooid en moet de actie uitgevoerd worden die bij dat aantal ogen hoort. Op internet zijn er veel verschillende spelregels te vinden voor dit spel, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf verzinnen! Maar wat moet je nu kopen voor zo’n spelletjes? Ik heb wel dobbelspel cadeautjes voor ieder budget en alle leeftijden voor je!

Ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken, iedereen hanteert een ander budget voor cadeautjes tijdens dit spelletje. Mochten bepaalde ideeën niet binnen je budget vallen, dan kan je natuurlijk altijd kijken of er iets is dat erop lijkt wat wel binnen je budget past. Hieronder vind je een overzicht van dobbelspel cadeautjes voor ieder budget en alle leeftijden! Hoeveel cadeautjes jullie kopen, dan spreken jullie natuurlijk onderling af. Persoonlijk zou ik sowieso drie tot vijf cadeautjes doen, waarbij je ook let op de samenstelling van het gezelschap.

Dobbelspel cadeautjes

Als je op zoek gaat naar dobbelspel cadeautjes, dan zijn er een aantal dingen die je in je achterhoofd moet houden;

  • Wat is het totale budget of het budget per cadeautje?
  • Hoeveel cadeautjes moet ik halen?
  • Hoe ziet het gezelschap eruit? (Mannen en/of vrouwen, jonge kinderen, pubers of volwassenen?)

Een cadeautjes voor de allerkleinsten

Onder de allerkleinsten reken ik de kinderen in de leeftijd van 1-4 jaar. Zij zullen over het algemeen niet meespelen, maar het is natuurlijk wel leuk om ook voor hen een kleinigheidje mee te nemen. Hierbij kan je denken aan een leuk boekje, een puzzel of een leuk setje duplo. Het is maar net wat het kindje leuk vindt, al zijn de meeste kinderen overal wel blij mee natuurlijk!

De goedgelovige kinderen

In deze categorie schaar ik de kinderen uit de onderbouw van de basisschool. Ze kennen het grote geheim vaak nog niet, maar vinden het natuurlijk wel leuk om ook mee te spelen. Je kunt hiervoor de regels een beetje aanpassen, zodat het iets minder lang duurt. Daarbij moet je ze ook goed uitleggen wat de bedoeling is en dat ze niet alle cadeautjes mogen houden. Uit ervaring weet ik dat het wel fijn voor de kinderen is als er sowieso een cadeau voor ze is, om teleurstellingen te voorkomen.

Kinderen in deze leeftijd kan je vaak wel blij maken met een setje Lego, een leuk boek op hun eigen niveau, knutselspulletjes, Hotwheels of iets leuks voor de pop/Barbie. Daarnaast zijn er soms ook hele leuke gezelschapsspelletjes voor kinderen in de actie, die doen het natuurlijk ook altijd goed!

De twijfelaars…

Alle kinderen weten in de bovenbouw van de basisschool het grote geheim, maar stiekem is de tijd rond de feestdagen natuurlijk super magisch! Ik ben ondertussen de dertig gepasseerd en voel nog steeds bijzondere gevoel tijdens de feestdagen… Het leuke van de kinderen in deze leeftijd is dat ze het spel prima begrijpen en je ze ook wel zelf cadeautjes uit kunt laten zoeken. Maar wat koop je voor kinderen in deze leeftijd?

Eerlijk? Dat vind ik ook een lastige… Het ene kind speel nog graag met Lego, een ander kind knutselt graag. Sommige meiden beginnen make-up misschien super interessant te vinden, terwijl anderen liever gamen. Pokémon is op dit moment natuurlijk razend populair, misschien kan je ze daar een plezier mee doen.

Voor de pubers!

Een puber, waar kan je die nu blij mee maken? Voor de jonge dames denk ik dan snel aan een lekker damesgeurtje of make-up. Misschien houden ze daar helemaal niet van, dan kan je misschien denken aan een tof paar sokken, handschoenen of een lekkere sjaal. Dit kan natuurlijk ook prima voor de jonge mannen! Al zou ik bij een geurtje dan wel voor een lekkere mannengeur gaan…

Verder kan je natuurlijk altijd denken aan een toffe pennenset, een agenda voor het nieuwe jaar of een tof notitieboekje! Misschien kan je zelfs als kleine hint (als dat nodig is natuurlijk) een paar schoonmaakspullen inpakken!

18+

Voor de leeftijd 18+ wordt het allemaal een beetje makkelijker natuurlijk! Je hebt geen beperkingen meer en kan naast serieuze cadeautjes ook kiezen voor wat meer grappige cadeautjes. Naast alle eerder genoemde cadeautjes kan je nu ook denken aan een lekker drankje (flesje bier of mini’s) of een cadeautje dat richting de erotische kant neigt. Zo heb je ook hele leuke dobbelstenen voor volwassenen. Natuurlijk kan je ook altijd een paar sokken of bijvoorbeeld bretels inpakken. Voor de dames is decoratie voor in huis ook altijd wel een aanrader en voor de mannen kan je weer denken aan grappige gadget.

De leukste winkels om te shoppen!?

Aangezien je over het algemeen voor een klein budget meerdere cadeautjes moet scoren, zijn er een aantal winkels waar je over het algemeen goed terecht kan. Denk bijvoorbeeld aan de Action, Xenos, BigBazaar en SoLow. (Dit zijn de winkel die hier in de buurt zitten, heb je een aanvulling, laat dan vooral even een reactie acter!) Deze winkels hebben cadeautjes voor fijne prijzen en een ruim assortiment.

En wat krijg je dan?

En dan… Dan heb je dus cadeautjes gekocht, maar je weet natuurlijk niet wie het krijgt! Dat is dus het grappige van dit spelletje. Ik zou trouwens niet zo snel voor erotische cadeautjes kiezen als er ook jonge kinderen meespelen, maar die keuze moet je als ouders zijnde natuurlijk zelf maken. Eigenlijk is het niet de bedoeling dat je na het spelen nog gaat ruilen, maar ik zie daar het probleem niet zo van in. Iets kan beter gebruikt worden, dan dat het ongebruikt in de kast komt te liggen.

Heb jij een leuke aanvulling voor deze lijst dobbelspel cadeautjes?
Laat dan vooral even een reactie achter!

Ik heb beredeneerd vanuit eigen ervaringen, wat mannen en vrouwen leuk vinden.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de cadeautjes alleen voor deze groep leuk kunnen zijn.
Ik kijk altijd naar hoe een persoon is en wat deze persoon leuk vindt.
Is er een jongetje of een man die dol is op make-up, dan is dat voor mij ook helemaal prima!

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Yan Krukov (Pexels)

beste zorg voor je huisdier Lana
De beste zorg voor je huisdier, dat willen we toch allemaal? Wij zijn dol op onze huisdieren en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat ze het hier goed hebben. Op dit moment hebben wij twee vissen, genaamd Jut en Jul. Zij hebben niet zoveel zorg nodig. Onze katten heb je misschien al eerder ontmoet hier op de blog! Noor, een jonge spring in het veld en Lana, ons oude besje. Ik denk dat ze het hier heel fijn hebben in huis, al kunnen ze zelf niet praten natuurlijk… Gerelateerd
Verder Lezen
Badmode, draag wat jij zelf fijn vindt zitten!
Zoveel mensen, zoveel wensen! Als je kijkt naar badmode, dan zie je veel mooie items en trends. Toch is het denk ik het belangrijkste dat je draagt waar jij je fijn in voelt. Want als je je fijn voelt in wat je draagt, dan straal je dat niet alleen uit, je voelt het ook echt! Welk postuur je ook hebt, draag wat jij zelf fijn vindt zitten! Andere mensen hebben er toch wel een mening over… Waarom ik dat zeg? Omdat er nog altijd veel vrouwen zijn, met welk postuur dan ook, die niet alles durven dragen. Gerelateerd
Verder Lezen
Zar en de gouden druppel
Zar en de gouden druppel is één van de boeken uit de nieuwe leesboeken serie van; Ik leer lezen met Zwijsen! Deze serie is geschreven door bekende schrijvers. Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. Wij lazen het boek “Zar en de gouden druppel” en in dit artikel lees je meer over dit boek. Gerelateerd
Verder Lezen
Snoozle Loop Krabpaal voor Katten Lana
Een krabpaal voor katten is bij ons in huis echt nodig! We hebben twee schatten van katten, maar die nageltjes… Beide katten hebben we uit een benarde situatie gered en ik zou echt niet zonder ze willen. Wel zonder hun nageltjes trouwens! Nu hadden we natuurlijk wel een krabpaal in huis, maar dat was het niet. Nu mochten we de Snoozle Loop krabpaal proberen en ik kan je al verklappen dat iedereen daar blij mee is! Gerelateerd
Verder Lezen
De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer!
Lentekriebels! Wanneer het zonnetje na de donkere winterdagen steeds vaker tevoorschijn komt, komen de lentekriebels! De tuin klaarmaken voor de lente en de zomer vind ik altijd heerlijk om te doen. In de herfst en in de winter doen wij niet zo heel veel in de tuin. We beginnen de lente dus altijd met “puinruimen”. Gerelateerd
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.