Dobbelspel cadeautjes
Lifestyle

Dobbelspel cadeautjes voor ieder budget en alle leeftijden!

Dobbelspel cadeautjes, ideaal als er bij jullie rond de feestdagen in december (of ander feestje) ook vaak een dobbelspel met cadeautjes gespeeld wordt! Tijdens dit dobbelspel wordt er om de beurt met de dobbelsteen gegooid en moet de actie uitgevoerd worden die bij dat aantal ogen hoort. Op internet zijn er veel verschillende spelregels te vinden voor dit spel, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf verzinnen! Maar wat moet je nu kopen voor zo’n spelletjes? Ik heb wel dobbelspel cadeautjes voor ieder budget en alle leeftijden voor je!

Ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken, iedereen hanteert een ander budget voor cadeautjes tijdens dit spelletje. Mochten bepaalde ideeΓ«n niet binnen je budget vallen, dan kan je natuurlijk altijd kijken of er iets is dat erop lijkt wat wel binnen je budget past. Hieronder vind je een overzicht van dobbelspel cadeautjes voor ieder budget en alle leeftijden! Hoeveel cadeautjes jullie kopen, dan spreken jullie natuurlijk onderling af. Persoonlijk zou ik sowieso drie tot vijf cadeautjes doen, waarbij je ook let op de samenstelling van het gezelschap.

Dobbelspel cadeautjes

Als je op zoek gaat naar dobbelspel cadeautjes, dan zijn er een aantal dingen die je in je achterhoofd moet houden;

  • Wat is het totale budget of het budget per cadeautje?
  • Hoeveel cadeautjes moet ik halen?
  • Hoe ziet het gezelschap eruit? (Mannen en/of vrouwen, jonge kinderen, pubers of volwassenen?)

Een cadeautjes voor de allerkleinsten

Onder de allerkleinsten reken ik de kinderen in de leeftijd van 1-4 jaar. Zij zullen over het algemeen niet meespelen, maar het is natuurlijk wel leuk om ook voor hen een kleinigheidje mee te nemen. Hierbij kan je denken aan een leuk boekje, een puzzel of een leuk setje duplo. Het is maar net wat het kindje leuk vindt, al zijn de meeste kinderen overal wel blij mee natuurlijk!

De goedgelovige kinderen

In deze categorie schaar ik de kinderen uit de onderbouw van de basisschool. Ze kennen het grote geheim vaak nog niet, maar vinden het natuurlijk wel leuk om ook mee te spelen. Je kunt hiervoor de regels een beetje aanpassen, zodat het iets minder lang duurt. Daarbij moet je ze ook goed uitleggen wat de bedoeling is en dat ze niet alle cadeautjes mogen houden. Uit ervaring weet ik dat het wel fijn voor de kinderen is als er sowieso een cadeau voor ze is, om teleurstellingen te voorkomen.

Kinderen in deze leeftijd kan je vaak wel blij maken met een setje Lego, een leuk boek op hun eigen niveau, knutselspulletjes, Hotwheels of iets leuks voor de pop/Barbie. Daarnaast zijn er soms ook hele leuke gezelschapsspelletjes voor kinderen in de actie, die doen het natuurlijk ook altijd goed!

De twijfelaars…

Alle kinderen weten in de bovenbouw van de basisschool het grote geheim, maar stiekem is de tijd rond de feestdagen natuurlijk super magisch! Ik ben ondertussen de dertig gepasseerd en voel nog steeds bijzondere gevoel tijdens de feestdagen… Het leuke van de kinderen in deze leeftijd is dat ze het spel prima begrijpen en je ze ook wel zelf cadeautjes uit kunt laten zoeken. Maar wat koop je voor kinderen in deze leeftijd?

Eerlijk? Dat vind ik ook een lastige… Het ene kind speel nog graag met Lego, een ander kind knutselt graag. Sommige meiden beginnen make-up misschien super interessant te vinden, terwijl anderen liever gamen. PokΓ©mon is op dit moment natuurlijk razend populair, misschien kan je ze daar een plezier mee doen.

Voor de pubers!

Een puber, waar kan je die nu blij mee maken? Voor de jonge dames denk ik dan snel aan een lekker damesgeurtje of make-up. Misschien houden ze daar helemaal niet van, dan kan je misschien denken aan een tof paar sokken, handschoenen of een lekkere sjaal. Dit kan natuurlijk ook prima voor de jonge mannen! Al zou ik bij een geurtje dan wel voor een lekkere mannengeur gaan…

Verder kan je natuurlijk altijd denken aan een toffe pennenset, een agenda voor het nieuwe jaar of een tof notitieboekje! Misschien kan je zelfs als kleine hint (als dat nodig is natuurlijk) een paar schoonmaakspullen inpakken!

18+

Voor de leeftijd 18+ wordt het allemaal een beetje makkelijker natuurlijk! Je hebt geen beperkingen meer en kan naast serieuze cadeautjes ook kiezen voor wat meer grappige cadeautjes. Naast alle eerder genoemde cadeautjes kan je nu ook denken aan een lekker drankje (flesje bier of mini’s) of een cadeautje dat richting de erotische kant neigt. Zo heb je ook hele leuke dobbelstenen voor volwassenen. Natuurlijk kan je ook altijd een paar sokken of bijvoorbeeld bretels inpakken. Voor de dames is decoratie voor in huis ook altijd wel een aanrader en voor de mannen kan je weer denken aan grappige gadget.

De leukste winkels om te shoppen!?

Aangezien je over het algemeen voor een klein budget meerdere cadeautjes moet scoren, zijn er een aantal winkels waar je over het algemeen goed terecht kan. Denk bijvoorbeeld aan de Action, Xenos, BigBazaar en SoLow. (Dit zijn de winkel die hier in de buurt zitten, heb je een aanvulling, laat dan vooral even een reactie acter!) Deze winkels hebben cadeautjes voor fijne prijzen en een ruim assortiment.

En wat krijg je dan?

En dan… Dan heb je dus cadeautjes gekocht, maar je weet natuurlijk niet wie het krijgt! Dat is dus het grappige van dit spelletje. Ik zou trouwens niet zo snel voor erotische cadeautjes kiezen als er ook jonge kinderen meespelen, maar die keuze moet je als ouders zijnde natuurlijk zelf maken. Eigenlijk is het niet de bedoeling dat je na het spelen nog gaat ruilen, maar ik zie daar het probleem niet zo van in. Iets kan beter gebruikt worden, dan dat het ongebruikt in de kast komt te liggen.

Heb jij een leuke aanvulling voor deze lijst dobbelspel cadeautjes?
Laat dan vooral even een reactie achter!

Ik heb beredeneerd vanuit eigen ervaringen, wat mannen en vrouwen leuk vinden.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de cadeautjes alleen voor deze groep leuk kunnen zijn.
Ik kijk altijd naar hoe een persoon is en wat deze persoon leuk vindt.
Is er een jongetje of een man die dol is op make-up, dan is dat voor mij ook helemaal prima!

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Yan Krukov (Pexels)

Mijn droomhuis gezocht!
Hoe fijn wij ook wonen in ons huis, dromen over je droomhuis mag natuurlijk altijd! Meedoen aan een programma als droomhuis gezocht lijkt mij dan ook fantastisch. Niet dat mijn dromen binnen ons budget vallen, maar daar gaat het niet om. Ik vind het bijvoorbeeld ook heerlijk om op Funda rond te struinen. Wat een prachtige huizen kom je soms tegen! Het leuke aan je eigen droomhuis bedenken is dat je alles kan doen wat je maar wilt. Ik heb natuurlijk ook wel mijn wensenlijstje als alles kan… Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Snel internet, niet meer weg te denken!
Snel internet, wij kunnen daar echt niet meer zonder! Wij gebruiken internet bij zoveel dingen in ons leven. Denk bijvoorbeeld aan het thuiswerken, thuis school voor kinderen en natuurlijk het streamen van films en gamen. Wij hadden nog een hele tijd “langzaam” internet via de kabel. Ondertussen hebben is dat alweer een tijdje glasvezel en wat een verschil is dat! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Leren recyclen en sorteren
Vtech gaat voor groen! Leren recyclen en sorteren wordt een stuk leuker als het op een speelse manier gaat! Zo ben je zelf aan het bouwen aan een mooiere wereld, maar VTech helpt daar zelf ook aan mee! In dit artikel laat ik jullie het nieuwste wagenpark uit het VTech eco assortiment zien; de Sorteer & Leer Recycletruck (1-3 jaar) en het Toet Toet Auto’s Eco Trio Pack (1-5 jaar). Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Een toiletkrukje, niet alleen handig voor kinderen!
Een toiletkrukje is echt onmisbaar met jonge kinderen in huis. Veel kinderen willen net als hun ouders ook graag op de grote wc zitten, maar die is natuurlijk nog veel te hoog. Een hele handige oplossing daarvoor is het toiletkrukje. Daarover in dit artikel meer en ik kan je alvast verklappen dat een toiletkrukje niet alleen handig is voor kinderen! Ook volwassenen kunnen enorm veel baat hebben bij een krukje. Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen
Boelie en Mumi
“Boelie en Mumi en de fantastische reis naar het begin van de ochtend” geschreven door “Pepijn Lanen”. Pepijn Lanen, die je waarschijnlijk wel kent van De Jeugd van Tegenwoordig, schrijft een betoverend voorleesverhaal. De prachtige illustraties zijn van bekroond illustrator Joren Joshua. Boeli en Mumi (broer en zus) zijn al vroeg wakker. Terwijl Mama Reus en Papa Reus nog slapen, gaan ze op avontuur! Ook leuk om te lezen...
Verder Lezen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.