Lifestyle

Even lekker een tijdschrift lezen!

Even lekker een tijdschrift lezen!

Ik ben dol op lezen, of het nou boeken of tijdschriften zijn.

Boeken

Boeken lees ik vaker in de zomer als ik lekker buiten zit. Tegenwoordig is dat wat lastiger, omdat er een kleine peuter rond huppelt die je in de gaten moet houden en moet vermaken. Maar als hij even in bedje gaat, dan pak ik mijn boek erbij en ga ik lekker lezen.

Tijdschriften

Tijdschriften zijn mijn favoriet voor in huis. Als ik even tijd heb, dan lees ik even een stukje en ik kan hem zo weer weg leggen, omdat er geen hele verhalen in staan. Ik vind het vooral heerlijk om in bad lekker een tijdschrift te lezen. Als ze dan nat worden is het niet zo erg, want ze gaan toch bij het oud papier.

Los kopen of een abonnement?

Vroeger kocht ik altijd alle tijdschriften los. Hierdoor gebeurde het vaak dat ik er één vergat en daar dan van baalde. Of hij was op bij een winkel en kon ik nog naar een andere winkel. Ik heb er toen voor gekozen om een abonnement te nemen en dat bevalt heel goed. Nu hoe ik er niet meer aan te denken om ze in de winkel te halen, want ze worden op dinsdag lekker thuis bezorgd.


Ik heb op dit moment een abonnement op de “Vriendin” en op “mijn geheim”. Er zijn nog zoveel meer tijdschriften die ik leuk vind, maar om nou een heleboel abonnementen af te sluiten, dat wordt ook een beetje veel. Ik lees ook nog graag de “&C” en “Psychologie magazine”.

Abonnement afsluiten

Abonnementen kan je vaak afsluiten met leuke cadeautjes of kortingen. Ook is er de mogelijkheid om een proefabonnement te nemen of een abonnement cadeau te geven. Allemaal hartstikke leuk! Hieronder deel ik een paar leuke tips met jullie, want er is voor iedereen wel een leuk tijdschrift te vinden.

Peuterbladen; Pippo, Bobo

Leuk voor jongens en meiden; de Donald Duck, de Hitkrant, Zo Zit DatKidsweek, National Geographic Junior

Echte meiden bladen; de Tina, InkieMeiden Magazine, Girlz!

Speciaal voor de jongens; GOAL! Magazine

Echte vrouwen bladen; Jamie Magazine, Libelle, Margriet, Flair, Flow, Linda., VT Wonen, Ariadne at Home

Voor de mannen;

Wil je iemand verrassen met een tijdschriften cadeau, maar heb je geen idee wat diegene echt leuk vind? Dan kan je ook nog kiezen voor Nationale Tijdschriftenbon.

Waar kies jij voor? Losse verkoop of een abonnement? Heb je daar ook een speciale reden voor? Ik ben heel benieuwd!

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

|| WIN - Lichtgevende Miniset van Klorofil

Klik op de afbeelding
om naar de winactie te gaan!

Lichtgevende minisets van Klorofil, lekker spelen