Lifestyle

FOX Sports, de favoriete tv-dienst van mijn man…

De liefde van de man gaat door de maag… Maar toch heb ik de mijne ook heel blij kunnen met FOX Sports! Stiekem snijd ik mezelf er wel een beetje mee in de vingers, maar ik creรซer wel een beetje goodwill voor de momenten dat ik dus graag tv wil kijken. Dan niet eens zozeer de momenten, maar met de name de programma’s!

FOX Sports

FOX Sports is een aanvulling op je standaard tv-dienst (al is dit wel helemaal afhankelijk van de provider waar je je tv diensten van afneemt). Soms krijg je via je provider al een basis abonnement op FOX Sports erbij en kan je hem zelf uitbreiden, maar het kan ook zijn dat je niets hebt en alles zelf aan moet schaffen.

FOX Sports bij KPN is goed geregeld! Je krijgt bij KPN FOX Sports 1 er standaard bij en hebt daarnaast nog de mogelijkheid om het abonnement uit te breiden.

Via FOX Sports kan je uiteraard de Nederlandse Eredivisie live kijken, maar dat niet alleen! Mocht je fan zijn van de keukendivisie, dan zit je ook helemaal goed. Naast voetbal is er nog meer te zien, denk bijvoorbeeld aan de Amerikaanse sporten (ijshockey en honkbal) en tennis.

Boks fan?

Ben je een boks fan? Dan zit je bij FOX Sports niet helemaal goed… Zo is het gevecht van Badr vs Rico bijvoorbeeld niet te zien. Badr vs Rico kijken kan wel live via de KPN iTV app, dus mocht je KPN hebben, dan is dat zeker een aanrader!

Sportfan!

Wij zijn thuis best sportfans… In eerste instantie zag ik FOX Sports helemaal niet zitten. Aan de ene kant bracht het voor ons weer extra kosten met zich mee en aan de andere kant was ik ook bang dat manlief de hele dagen voetbal aan zou hebben staan! Toen wij kosteloos deze dienst bij ons televisie abonnement aangeboden kregen, hebben we daar natuurlijk geen nee tegen gezegd. Hij staat geregeld een keer aan, zeker als er een favoriete club aan het voetballen is, maar gelukkig wordt er ook niet gemopperd als hij een keer niet aan mag. Ik had verwacht dat ik het heel vervelend zou vinden als we FOX Sports zouden hebben, maar dat valt dus reuze mee… Soms is het zelfs wel een lekker zoethoudertje!

Mijn favoriete sport(en) worden helaas niet uitgezonden, maar nu moet ik zeggen dat ik dat ook niet verwacht had. Zwemmen en waterpolo zijn nu eenmaal geen grote sporten… Ik geniet er gewoon extra van als het een keer gewoon op de tv is.

Cadeautip…

Een cadeau voor mannen is soms best een uitdaging, vind ik althans! Over het algemeen zijn ze niet materialistisch, kleding halen ze wel even zelf en verder zijn ze erg makkelijk. Wat dan wel leuk is, is bijvoorbeeld het geven van een abonnement. FOX Sports zou dus best een heel leuk cadeau voor je eigen man kunnen zijn! Scoor je voor jezelf ook direct weer een paar pluspunten, mocht je bijvoorbeeld een keer All You Need is Love willen zien ๐Ÿ˜‰ .


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.