Geluksmuntje
Lifestyle,  Review

Geluksmuntje! Een klein geschenk, een groot gebaar!

Geluksmuntjes, het zijn muntjes die je op bepaalde momenten in je leven een steuntje in de rug geven. Een geluksmuntje is natuurlijk leuk om zelf aan je sleutelbos te hangen, maar nog leuker om weg te geven! Er is een geluksmuntje voor heel veel verschillende gelegenheden, dus er zit vast een leuke tussen.

Geluksmuntje

We hebben allemaal wel eens een punt in ons leven waarop we wel een beetje extra geluk kunnen gebruiken! Je bent natuurlijk niet alleen op de wereld en soms is het fijn als je iemand anders een steuntje in de rug kan geven. Een leuke manier om jezelf aan een boodschap te herinneren of om een boodschap aan iemand over te brengen is een geluksmuntje. Ik heb er een paar mogen ontvangen en vertel je in deze blog wat ik ervan vind!

Een mooi geschenk!

Van Geluksmuntjes.nl heb ik drie prachtige geluksmunten ontvangen! Één voor mezelf en twee om iemand anders blij mee te maken!

Carpe Diem

Voor mezelf had ik gekozen voor de munt met Carpe Diem, pluk de dag! Ik heb ervoor gekozen om er een sleutelhanger bij te hebben, zo kan ik hem aan mijn sleutels doen en word ik er altijd aan herinnerd dat ik van elke dag moet genieten! Er staat een klavertje vier op dat staat voor geluk en een lieveheersbeestje, die bekend staan als kleine geluksbrengers. Één en al geluk dus! De munt is heel erg mooi en zowel de hanger als de munt zijn van goede kwaliteit. Ook voor mij voelde het echt als een cadeautje, want ik kreeg mijn muntje in een mooie cadeau verpakking.

Geluksmuntje Carpe Diem

Veel geluk

Ik wilde graag een munt voor mijn moeder hebben. Gewoon om haar te bedanken voor het feit dat ze altijd voor mij, mijn zusjes en de kleinkinderen klaar staat! Ik weet dat het niet van haar hoeft, maar dat maakt het juist zo leuk om haar wel een kleinigheidje te geven. Ik heb voor dit muntje gekozen, omdat ik haar niet alleen wil bedanken, maar haar ook geluk toe wil wensen.Ook op deze munt staan een klavertje vier en een lieveheersbeestje en ik ontving hem in een mooie cadeau verpakking.

Geluksmuntje Veel geluk

Een verrassing!

Ik had dus voor de hierboven genoemde munten gekozen inclusief sleutelhanger. Het was al een verrassing dat ze in een prachtig doosje zaten, maar naast deze twee muntjes zat er nog een mooie kaart in met een munt. Hier kan ik nog iemand blij mee maken en dat ga ik ook zeker doen! Ik ga hem aan iemand geven die een rot tijd achter de rug heeft en nu een frisse start aan het maken is. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar ze weet dat ze een heleboel lieve mensen om haar heen heeft. Ik hoop dat de munt haar er steeds aan kan herinneren dat ze veel meer kan bereiken dan ze zelf soms denkt. Niet alleen zij, maar ook haar lieve kindjes!

geluksmuntje succes

Aanrader!

ben echt heel erg verrast door dit leuke product! Een klein geschenk, een groot gebaar. Het gaat echt op voor deze mooie geluksmunten! Naast een sleutelhanger is er trouwens ook nog een ketting te bestellen waar je de munt in kunt doen. Het is echt een leuk presentje om iemand mee te verrassen of een hart onder de riem te steken. Voor de prijs hoef je het waarschijnlijk ook niet te laten, want een geluksmuntje absoluut niet duur.

“Geluksmuntje” kopen

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Kindersandalen kopen, waar let je op 7 tips!
Door snel groeiende kindervoeten moeten wij ieder jaar wel nieuwe kindersandalen kopen. Daan is een kind dat het heerlijk vindt om sandalen te dragen! Over het design van de sandalen zijn we het niet altijd met elkaar eens. Daan gaat vooral voor sandalen die lekker zitten en goed lopen, terwijl ik ook wel kijk naar hoe ze eruitzien. Ondertussen vinden we vaak een mooie tussenweg! We kopen kindersandalen die goed bij Daan zijn kleding passen, maar daarnaast ook heel lekker lopen! Gerelateerd
Verder Lezen
De pandaband, hoe de panda's ooit muziek als ontbijt hadden!
“Niet met je eten spelen!” De PandaBand heeft dat misschien nog niet gehoord, maar ik weet zeker dat veel kinderen het wel bekend voorkomt! Je kunt natuurlijk op heel veel manieren muziek maken, maar kan dat ook met je eten? De PandaBand doet daar een ontdekking over, maar over de muziekinstrumenten ook het einde van het lied halen… Dat is de vraag! Gerelateerd
Verder Lezen
Les Papattes, strategisch houten spel voor buiten!
Les Papattes is een strategisch houten spel voor buiten. Wij namen Les Papattes mee naar de camping en zijn helemaal enthousiast! Het is ideaal om gezellig samen te spelen als het mooi weer is! Daarbij is het spel niet alleen voor kinderen, maar ook de papa’s en mama’s kunnen het prima tegen elkaar spelen! In dit artikel ga ik meer vertellen over Les Papattes. Gerelateerd
Verder Lezen
Gebruik maken van een nanny service als oppas in huis.
Gebruik maken van een nanny service als oppas aan huis hoor je bij ons in de omgeving (Groningen) niet zoveel. Over het algemeen worden kinderen opgevangen via de kinderopvang of door opa’s en oma’s. Toch zijn er situaties waarin gebruik maken van een nanny service wel heel erg fijn is!  Daarover meer in dit artikel en ik geef je natuurlijk ook een tip omtrent de zoektocht naar een goede nanny. Gerelateerd
Verder Lezen
Spekkie en Sproet - Een speurder let altijd op!
Spekkie en Sproet – Een speurder let altijd op! is één van de boeken uit de nieuwe leesboeken serie van; Ik leer lezen met Zwijsen! Deze serie is geschreven door bekende schrijvers. Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. Wij lazen het boek “Spekkie en Sproet – Een speurder let altijd op!” en in dit artikel lees je meer over dit boek. Gerelateerd
Verder Lezen

16 Comments

 • Deborah

  Wat een mooie win-actie om zo ook nog eens iemand anders blij te maken.
  Als ik mee zou doen, zou ik een mooie munt voor mijn zusje uitzoeken. Zo een met de hoefijzer en het klavertje vier. Dubbel geluk. Dat heeft ze gewoon verdiend.
  Wij hebben er hier zelf ook nog een liggen. Gekregen van zoonlief. Ik vind het idee vd sleutelhanger wel erg leuk. Zo heb je hem altijd bij je.

 • Nanda

  Goedendag Nadia,

  Graag doe ik mee met je leuke win-actie. Niet voor mezelf maar voor iemand anders.
  Sinds 2016 heb ik via, via een hele leuke vriendin leren kennen. Zij woont in Friesland( ik in Groningen) en we zien elkaar erg weinig.
  Maar we mailen en sturen elkaar kaarten. Laatst kreeg ik van haar een hele lange mail waarin stond dat haar dochter ernstig ziek is. Ik bedoel ernstig ziek. Aan haar zou ik het klavertje vier Carpe Diem geven. Haar dochter ken ik ( nog ) niet persoonlijk, maar dat maakt het nog eens speciaal dat onbekende mensen je een warm hart toe dragen.
  In deze wereld is het al “ieder voor zich”, daar moet eens een eind aan komen. We moeten meer voor de mede mens klaar staan. Dat zou je zelf ook leuk en waarderen. Toch?

 • Mickey

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik zou graag een munt aan mijn liefste moeder willen geven en aan mijn beste vriendin. Ze zijn er allebei altijd voor me en ik kan altijd op ze rekenen. Daarom verdienen ze dit! (Heb helaas geen Facebook 😦 )

 • SophiaG

  Ik zou dan sowieso kiezen voor het Geluksmuntje ik hou van jou.
  Die zou aan mijn man geven, ik heb hem jaren geleden al het I Love YOu muntje cadeau gedaan

 • Paula

  Wat een leuke actie.
  Ik zou het geld zeker niet voor mijzelf bewaren.
  Ik zou “Veel Geluk” aan mijn zoon willen geven.
  Hij is ernstig ziek en heeft de laatste jaren veel pijn.
  De keus is nu helaas kiezen tussen zijn leven of met veel pijn leven.
  Dat is voor ons niet makkelijk maar voor hem natuurlijk helemaal niet,
  zou hem zo graag alles gunnen.

  ik ben lid van je FB maar niet iedereen weet van mijn zoon en ik wil er niet mee te koop lopen.
  reageer dus onder een andere naam maar via een mail mag je altijd mijn echte naam vragen hoor !

  groetjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.