Lifestyle

Last Minute Valentijnsdag ideeën!

Valentijnsdag! Maak je er een speciale dag van, of vind je het eigenlijk maar commerciële onzin? Het kan allebei natuurlijk… Maar wat als jij en je partner hier nou over van mening verschillen? Misschien vindt je man/vrouw het wel romantisch. Oeh, niet aan gedacht zeker? Geeft niet, want ik geef je een paar leuke last minute Valentijnsdag ideeën. Niemand zal merken dat je niets van plan was of het vergeten was.

Valentijnsdag

14 februari, Valentijnsdag… Eigenlijk een dag die je niet mag vergeten. Althans, als je een beetje romantisch aangelegd bent! Of je moet al anti Valentijnsdag zijn, net als mijn vent. Commerciële onzin die niets te maken heeft met de liefde voor je partner. Stiekem hé, is dat natuurlijk ook wel een beetje zo! Maar goed, ik vind het altijd wel leuk. Daarom krijg je in deze blog een aantal last minute Valentijnsdag ideeën, mocht je er vandaag toch nog een succes van willen maken 😉 !

ValentijnsdagEen dag waarop geliefden elkaar een beetje extra aandacht geven met bijvoorbeeld een cadeautje, bloemen of een kaartje.

Last minute Valentijnsdag ideeën

  • Cadeautje. Een cadeautje kan je natuurlijk makkelijk last minute regelen. Het favoriete geurtje, een lekkere fles wijn, een bier pakketje of misschien een mooie bos bloemen?
  • Quality time. Zo simpel, maar je moet het wel even regelen! Kook (of bestel eten) het favoriete gerecht van je geliefde, kaarsjes aan, lekker muziekje aan en als toetje een lekkere massage!
  • Een bonnenboekje. Heb je echt geen tijd om de deur uit te gaan? Maak dan een bonnenboekje. Op de bonnen zet je dingen die je aan je partner kunt geven. Ben je niet zo creatief? Geen probleem, ik heb een cadeau bonnenboekje voor je gemaakt die je zo kunt printen en in kunt vullen 😉 .
  • Uit eten. De meeste restaurants hebben het op Valentijnsdag best druk, het is dus wel verstandig om even te bellen of er nog plek is.
  • Pyama party. Allebei lekker in pyama op de bank met een hapje, drankje en filmpje erbij… Die pyama kan in de loop van de avond natuurlijk altijd uit!
  • Cadeaubon. Weet je het nou echt niet? Dan kan je altijd nog voor een cadeaubon kiezen.

Heb jij nog een leuke tip voor een last minute Valentijnsdag cadeau?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Alleksana van Pexels

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.