Lifestyle

Leeslijst 2021 – Dit is mijn top 5!

De laatste tijd lees is erg weinig… Het is iets waar ik mezelf echt weer even de tijd voor moet gunnen! Er zijn namelijk een aantal boeken die ik erg graag wil lezen dit jaar! Boeken die in het afgelopen jaar mijn aandacht hebben getrokken en waar ik eigenlijk wel heel benieuwd naar ben. Ik heb voor mijzelf een leeslijst 2021 gemaakt, waarvan ik graag de top 5 met je deel!

Mijn leeslijst 2021!

Lezen vind ik echt ontspannend, maar sinds ik moeder ben, ben ik veel minder gaan lezen. Dat terwijl ik een veel leukere moeder ben als ik ontspannen ben! Het wordt dus tijd om weer leuke boeken te gaan kopen en lezen! Ik heb voor mezelf een top 5 gemaakt van boeken die mij erg mooi lijken om te lezen!Niet om een speciale reden, maar gewoon omdat ze mij aanspreken en omdat ik er veel goede recensies over lees! Het laatste boek is niet echt om te lezen, maar wel een boek dat je helpt stil te staan bij het hier en nu. Ook goed om een keer te doen!

Dagboek van een verloskundige

Niets zo onvoorspelbaar als het leven van een verloskundige. Van grote hoogtes naar diepe dalen en van gemoedelijke spreekuren tot zenuwslopende bevallingen. En dat alles soms in één dag. Dit boek geeft een unieke en openhartige kijk achter de schermen van een van de mooiste, intiemste en zwaarste beroepen.

|| Nu ik je zie bekijken en bestellen.

De kraamhulp

Een pasgeboren baby, een gezin op het intiemste en kwetsbaarste moment van hun leven… en een psychopathische kraamverzorgster.

|| Nu ik je zie bekijken en bestellen.

Licht in de tunnel

Toen Marc de Hond eind 2018 hoorde dat hij ziek was, besefte hij dat er een grote kans was dat hij zijn kinderen niet groot zou zien worden. Hij besloot een dagboek te gaan bijhouden. Het werd een periode van veel slecht nieuws en donkere momenten. Maar hij en zijn gezin traden ook de moeilijke momenten met optimisme en humor tegemoet. De lampjes in de tunnel waren het bijzondere huwelijksaanzoek in Carré tijdens de eerste chemo, het afscheidsfeest voor zijn blaas die verwijderd moest worden, de pretparkbezoeken met de kinderen op goede dagen en het huwelijksfeest toen Marc en zijn vrouw Remona al wisten dat hij niet meer beter zou worden, maar dat geheim hielden voor hun gasten.

|| Licht in de tunnel bekijken en bestellen.

Leeslijst 2021 - Dit is mijn top 5!

Nu ik je zie

Tien jaar na de dood van Antonie Kamerling gaat zijn zoon Merlijn op zoek naar een completer beeld van zijn vader, in alles wat hij achterliet

|| Nu ik je zie bekijken en bestellen.

Elke dag een vraag

In Elke dag een vraag beantwoord je vijf jaar lang, elk jaar op dezelfde datum dezelfde vraag. Als je dit doet, heb je na die tijd een ontzettend leuk, persoonlijk naslagwerk. Het concept is eigenlijk heel simpel: het boek stelt je 365 vragen, elke dag eentje. Op elke pagina staan vijf vakken om de vraag in te beantwoorden, voor elk jaar een vak. Je kunt dus ook nog zien hoe je zelf in die vijf jaar verandert en wat je allemaal meemaakt en denkt. Een ideaal dagboek voor mensen die geen lange verhalen willen schrijven en een geweldig boek om cadeau te geven of krijgen.

|| Nu ik je zie bekijken en bestellen.

Heb jij één van deze boeken al gelezen? Zo ja, dan ben ik natuurlijk wel heel benieuwd wat je ervan vond en of je het een aanrader vindt! Daarnaast ben ik natuurlijk ook wel heel nieuwsgierig welke boeken jij op je leeslijst 2021 gezet hebt!

Ik schreef eerder veel recensies, dat moet ik zeker weer op gaan pakken!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Pexels & Teksten; Achterflap boeken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.