5 leuke accessoires voor zowel mannen als vrouwen!
Lifestyle

5 leuke accessoires voor zowel mannen als vrouwen!

Leuke accessoires voor zowel mannen als vrouwen, dat is waar dit artikel over gaat. Accessoires die leuk zijn om te hebben, maar ook ideaal zijn om te geven of om te krijgen! Dus misschien zit er iets tussen dat je zelf op je verlanglijstje wilt zetten, maar misschien geef ik je ook wel een beetje inspiratie voor een cadeau idee voor een man of vrouw!

Een cadeautje kopen voor mannen en vrouwen vind ik steeds moeilijker worden. Mensen weten niet altijd wat ze willen hebben en bij veel gelegenheden wil je ook niet met lege handen aankomen. Of wat dacht je van bijvoorbeeld Moederdag en Vaderdag? Ook van die gelegenheden waarvoor je een kleinigheidje mee wilt nemen.

Leuke accessoires voor zowel mannen als vrouwen!

Accessoires voor zowel mannen als vrouwen dus. Misschien verwacht je het niet, maar er zijn wel degelijk dingen die je zowel aan een man als aan een vrouw kunt geven. Qua kleuren en/of design kan je dan natuurlijk wel weer kiezen voor iets dat net wat mannelijker of juist vrouwelijker is!

Een portemonnee

Een portemonnee is een accessoire die we eigenlijk allemaal wel gebruiken. Natuurlijk hebben we wel allemaal onze voorkeuren voor de grootte van een portemonnee. Zo hou ik van een grote portemonnee waar echt alles in kan, maar mijn vader heeft bijvoorbeeld een hele kleine simpele portemonnee.

Doordat iedereen een portemonnee gebruikt is het een leuke accessoire om te geven. Ga wel even op onderzoek uit wat iemand leuk vindt, een groter exemplaar of liever een compacte portemonnee.

Kaarthouder of pasjeshouder

Denk je nu, een portemonnee is niks, want ik heb eigenlijk alleen maar pasjes? Ook geen probleem, want een andere leuke accessoire is een kaarthouder! Ideaal voor mensen die alleen maar pasjes bij zich hebben. Een kaarthouder neemt immers veel minder ruimte in dan een portemonnee en neemt ook veel minder ruimte in. Zo heb je ruimte over in je tas voor andere dingen!

Een kaarthouder heb je in verschillende uitvoeringen. Mijn man is vooral fan van een pasjeshouder uitschuifbaar, zo heeft hij in één handbeweging alle pasjes bij de hand die hij dagelijks nodig heeft.

Sleuteletui

Een sleuteletui, ik weet helemaal niet of veel mensen dit nog gebruiken, maar ik kan mij wel herinneren dat mijn oma er altijd één had. Het is een klein etui waar een sleutelhanger aan zit. Je sleutels doe je aan de sleutelhanger en als je de sleutel niet gebruikt, dan kan je het geheel zo in het etui doen. Hierdoor zijn je sleutels goed beschermd. Vaak is er ook nog wel een vakje waar je bijvoorbeeld een beetje contant geld in kunt doen.

Sleutelhanger voor een AirTag

Steeds meer mensen hebben een AirTag, maar hoe zorg je er nu voor dat je die altijd bij de hand hebt? Het antwoord is denk ik door gebruik te maken van een sleutelhanger voor een AirTag. De sleutelhanger kan je aan je sleutelbos hangen, of bijvoorbeeld aan een tas. Daarnaast kan je de AirTag zelf natuurlijk voor allerlei doeleinden gebruiken.

Nog niet iedereen heeft een AirTag, dus mocht je dit als cadeautje willen kopen, check wel even of de ontvanger in het bezit is van een AirTag. Naast de AirTag zijn er steeds meer merken die een draadloze tracker op de markt brengen. Of de tags van al deze merken in deze handige sleutelhangers passen, dat weet ik niet.

Tassen

Dat je veel vrouwen blij kunt maken met een tas, dat is denk ik geen geheim! Een kleine make-up tas, een canvas tas, een schoudertas, een handtas en ga zo maar door. Ik word altijd blij van tassen in ieder geval! Waar je, naar mijn idee, “vroeger” maar weinig mannen met een tas zag, zie ik dat nu veel meer. Het zijn dan met name van die handige schoudertasjes die ik bij de mannen zie.

Als vrouw die altijd een tas bij zich heeft vind ik het ideaal! Zo worden onze tassen niet langer volgestopt met spullen van de man. En dan vroegen ze zich ook nog af waarom we zo’n grote tas bij zich hadden… Misschien ook herkenbaar voor jou! Maar goed, een tas is één van de perfecte accessoires voor zowel mannen als vrouwen.

Zoveel mensen, zoveel wensen!

Heb je wat aan de ideeën die ik met je heb gedeeld wat betreft leuke accessoires voor zowel mannen als vrouwen? Of denk je, “ja, dat had ik zelf ook wel kunnen bedenken”. Het kan natuurlijk allebei, zoveel mensen, zoveel wensen! Zo ben ik mij ervan bewust dat ik hier en daar misschien heb geschreven vanuit een zwart/wit beeld. Vrouwen met grote handtassen, mannen zonder tassen, mannen met een kleine portemonnee… Ik wil er echt niets mee zeggen hoor, het is meer hoe ik het hier thuis en in mijn omgeving zie. Doe vooral lekker waar je jezelf goed bij voelt, dat doe ik ook!

Heb jij misschien nog een leuke aanvulling op dit lijstje met leuke accessoires voor zowel mannen als vrouwen?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.