Lifestyle

Met leuke duurzame stickers kan je alles mooier maken!

Stickers maken het leven een stukje vrolijker. Met leuke duurzame stickers kan je alles mooier maken! Ik gebruik eigenlijk best heel vaak stickers. Bijvoorbeeld als ik een traktatie maak voor Daan zijn verjaardag, of als ik een pakketje moet versturen. Een leuke sticker vrolijkt de boel direct op. Er zijn natuurlijk ontzettend veel soorten stickers te krijgen, daar lees je in dit artikel meer over!

Daan is ook dol op stickers plakken, gewone stickers, maar ook raamstickers in de auto vond hij altijd heel erg leuk. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat de stickers die wij thuis gebruiken niet altijd even duurzaam zijn. Toch is duurzaamheid iets waar wij steeds meer mee bezig zijn, dus dat is zeker een punt waar ik op ga letten als er nieuwe stickers moeten komen.

Leuke stickers plakken!

Bij een sticker denk je waarschijnlijk aan dat vel stickers wat je van jongs af aan waarschijnlijk al kreeg op de basisschool. Ik wel, ik kan mij nog goed herinneren dat de juffen en meesters een bureaulade vol met stickers hadden, waar je dan één van mocht kiezen als er iets goed gegaan was. Nu zijn er tegenwoordig natuurlijk heel veel soorten stickers die je voor veel verschillende gelegenheden kunt gebruiken! Om je een beetje inspiratie te geven vertel ik daar wat meer over.

Verschillende soorten stickers

Je hebt dus de gewone plakstickers, maar er zijn nog veel meer soorten stickers. Wat dacht je bijvoorbeeld van raamstickers, magneetstickers, vloerstickers, stickers voor op textiel, stickers met een 3d effect en zelfs bedrukt tape. Het leuke is dat je alle soorten stickers kunt personaliseren en dus voor heel veel verschillende gelegenheden een perfecte stickers kunt hebben.

Gelegenheden om stickers te plakken

Zoals ik eerder al vertelde gebruik ik altijd stickers als ik een pakketje verzend. In plaats van een saaie verzendzak met verzendlabel, zit er dan ook een vrolijke noot op het pakketje. Bij traktaties of een klein presentje vind ik het ook altijd wel leuk om een passende sticker te gebruiken. Waar ik zelf nooit aan had gedacht was een geboortesticker, in plaats van een ooievaar kan je bijvoorbeeld voor een mooie geboortesticker op het raam kiezen. Of wat dacht je van een opvallende sticker voor op je koffer, zodat je in één oogopslag ziet welke koffer van jou is.

Reclame maken met stickers!

Natuurlijk kan je stickers ook op een zakelijke manier gebruiken. Als je een fysiek product in mijn webshop besteld, dan fleur ik je pakketje ook op met een leuke sticker. Ook je autoruit kan je inzetten voor een beetje reclame, plak er een sticker op waarmee je jouw bedrijf promoot. Heb je een winkel en opruiming, dan kan je dit kenbaar maken door stickers op de ruiten en de vloeren te plakken om je klanten hierop te attenderen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je bijvoorbeeld een eigen product, dan kan je gepersonaliseerde etiketten maken. Verstuur je veel pakketjes die je dicht plakt met tape? Gebruik dan bedrukt tape om direct reclame te maken. Voor alle doeleinden is er wel een sticker te vinden!

Duurzame stickers

Eerder in dit artikel haalde ik het onderwerp duurzaamheid natuurlijk al even aan. Voor steeds meer mensen wordt duurzaamheid steeds belangrijker in het leven en ook wij doen ons best om steeds duurzamer te leven. Nu moet ik eerlijk bekennen dat wij nog geen duurzame stickers gebruiken, eigenlijk alleen omdat ik er nooit bij stil heb gestaan om dit te doen.

Herbruikbare stickers

Bij duurzame stickers kan je bijvoorbeeld denken aan stickers die herbruikbaar zijn. Een herbruikbare sticker is bijvoorbeeld een magneetsticker, ideaal voor op ondergronden van staal en ijzer. Ook een statische sticker voor op glas is een voorbeeld van een herbruikbare sticker.

Pvc-vrije stickers

Ben je niet op zoek naar een herbruikbare sticker? Kies dan voor een Pvc-vrije sticker. Stickers bevatten vaak PVC, wat voornamelijk gemaakt wordt van aardolie en zout. Bij de verbranding van aardolie komen schadelijke stoffen vrij en door de hoge CO2-uitstoot is het een hele vervuilende brandstof welke niet goed is voor het milieu en klimaat.

Lekker blijven plakken!

Stickers heb je dus in verschillende soorten en je kan ze voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Naast de stickers die we allemaal wel kennen zijn er ook duurzame stickers. Door gebruik te maken van duurzame stickers draag je je steentje bij aan het milieu. Het moet niet, maar het is wel fijn dat je een keuze hebt.

Waar gebruik jij graag stickers voor?

 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); cottonbro studio van Pexels (Gratis stockfoto – Canva)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.