Home,  Lifestyle

Me-time inplannen, in een mooie badkamer of op het toilet!

Me-time inplannen is ontzettend belangrijk in deze drukke samenleving. Je me-time inplannen in een mooie badkamer is natuurlijk helemaal ideaal. Lekker douchen met een lekkere douchegel, of lekker in een warm bad met kaarsjes, een drankje en een mooi boek. Misschien wel met een fijn gezichtsmasker. Maar, misschien herken je dit wel, soms voelt even op het toilet zonder kinderen al als me-time!

Even alleen op toilet, dat voelt voor mij soms echt als me-time. Al moet ik wel zeggen dat nu Daan steeds ouder wordt, ik wel vaker even tijd voor mezelf heb. Maar vroeger, toen hij nog heel klein was en me altijd lekker achterna waggelde, vond ik die paar minuut op het toilet soms heerlijk. Ik vind het dan ook belangrijk dat zowel de badkamer als het toilet plekken zijn waar je echt even tot rust moet komen.

Me-time inplannen

Voor mij was me-time vroeger dus al even alleen naar het toilet kunnen, maar tegenwoordig neem ik er echt lekker de tijd voor in de badkamer. Wat ik het meest fijne vind is een warm bad met lekker veel schuim, gedimd licht en gezellige kaarsjes aan, een gezichtsmaskertje, een lekker drankje en een goed boek! Op die manier kan ik mij tijden vermaken in de badkamer. Ik vind het dan ook belangrijk dat het een fijne plek is om te zijn.

Een warme badkamer

Warmte voelen in de badkamer vind ik erg belangrijk. Dan heb ik het natuurlijk niet over de temperatuur, maar over de materialen en de uitstraling van de badkamer. Ik vind dat bijvoorbeeld een eiken badkamermeubel heel veel warmte uitstraalt. Het fijne is dat je een badkamermeubel naar eigen wens samen kan stellen. Kies zelf je materialen voor het badkamermeubel, het blad voor de wastafel en mooie grepen. Hang je het badkamermeubel aan de muur of zet je hem op de grond?

Beeld; verkregen en te gebruiken met toestemming van vanheckbadkamers.nl

Een mooi toiletmeubel

Me-time op het toilet dus. Veel moeders hoor je weleens zeggen dat het heerlijk is om soms even alleen naar het toilet te kunnen. Je hebt natuurlijk nooit de garantie dat je niet achtervolgd wordt door je grootste kleine fan(s), maar soms lukt het om even alleen weg te sneaken. Natuurlijk is het geen echte me-time en is het meer iets dat moeders onder elkaar zeggen, maar het gaat om het idee van heel even alleen zijn.

Even ontspannen

Me-time toiletmeubel
Beeld; verkregen en te gebruiken met toestemming van vanheckbadkamers.nl

Ontspannen naar het toilet kunnen is natuurlijk heel erg fijn. Het moet dan ook een plekje zijn waar je je fijn voelt vind ik. Een mooi toiletmeubel zorgt natuurlijk al voor een fijne uitstraling en de nodige opbergruimte. Opbergruimte vind ik echt een must, want misschien herken je het wel, maar ik heb aardig wat spulletjes in het toilet staan. Natuurlijk is de plaatsing van een toiletmeubel ook wel afhankelijk van je eigen wensen de grootte van je toilet, maar dat is iets waar je zelf natuurlijk beslissingen in kunt maken.

Me-time is belangrijk!

Nu noem ik natuurlijk voor de gein het toilet als plek om je me-time in te plannen, maar de badkamer is natuurlijk wel de ultieme plek om even lekker tot jezelf te komen. Ik merk dat ik het enorm nodig heb ik deze drukke en soms gekke maatschappij. Even lekker alles van mij af laten glijden, rust te zoeken en even heerlijk te ontspannen. Voor mij is dus de badkamer daar een hele fijne plek voor, maar iedereen is natuurlijk anders.

Me-time is voor iedereen anders…

Voor mij is me-time dus even helemaal ontspannen. Het liefste op de manier zoals ik hierboven al beschreef, maar ook op de camping kan ik heerlijk tot rust komen. Vroeger sportte ik erg veel, wat natuurlijk ook hele fijne me-time is! Het belangrijkste aan me-time is wat mij betreft dat je even helemaal kan ontspannen op een manier die bij jou past!

Me-time inplannen, hoe doe jij dat?

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); verkregen en te gebruiken met toestemming van vanheckbadkamers.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.