Lifestyle

MNLK.nl – Een online lifestyle magazine voor mannen!

In deze blog draait het een keer om mannen! Ik gun ze ook een plekje op mijn blog ๐Ÿ˜‰ . Nee joh, gekheid, maar ik kwam iets tegen wat ik graag met jullie wil delen! Namelijk MNLK.nl, een online lifestyle magazine voor mannen. De meeste mannen zijn niet zo van de tijdschriften, maar een online magazine is natuurlijk wel super tof en makkelijk om doorheen te “bladeren”.

Over MNLK.nl

MNLK.nl is dus een online lifestyle magazine voor mannen. Eigenlijk is het wel vergelijkbaar met de online lifestyle magazines voor vrouwen, maar dan met onderwerpen die mannen wel interesseren. Denk daarbij aan hele uiteenlopende onderwerpen! Natuurlijk mag het bij de mannen ook niet ontbreken om over body&lifestyle te schrijven of eten en drinken. Maar daarnaast zijn er ook artikelen te vinden over auto’s, techniek en reizen. Heel uiteenlopend dus en altijd wel iets dat aanspreekt.

Nu hoor je het stemmetje van je man misschien al in je achterhoofd: “nee hoor dat is niets voor mij”. Begrijpelijk! Ik hoorde niet alleen een stemmetje in mijn hoofd, maar het werd gewoon in mijn gezicht gezegd. Dat mag natuurlijk! Maar meneer zat vervolgens wel bijna een half uur op de website verschillende artikelen te lezen, want er stonden best interessante artikelen tussen… Dan kan ik zeggen, zie je wel, ik had gelijk, maar voor deze keer heb ik dat achterwege gelaten en heeft hij vanaf nu leesvoer.

Een voorproefje

bachelor party plannenIk vind het wel leuk om een paar onderwerpen even uit te lichten! Denk bijvoorbeeld aan een artikel over het plannen van een bachelor party. Hierin worden tips gegeven over leuke/spannende activiteiten die de mannen kunnen plannen om deze vrijgezellen periode af te sluiten. Iets heel anders is dan weer een artikel over Spotify, waar de dames natuurlijk ook gewoon gebruik van maken. Denk aan de kosten van Spotify, kies je voor een gratis account of kies je voor de voordelen van een betaal account? Ook zijn er recepten te vinden, bijvoorbeeld van gezonde tussendoortjes… Misschien kan de man des huizes eens een keer de keuken induiken (mocht hij dat normaal niet doen).

Instagram MNLK.nl

Mijn tip? Volg MNLK.nl op Instagram en geef dit ook even door aan de man(nen) des huizes. Zo onthoud je dit leuke online lifestyle magazine en zie je in je feed vanzelf nieuwe berichten verschijnen!

Kende jij MNLK.nl al of is het nieuw voor je? Ga je de man(nen) des huizes erover vertellen?
Ben wel benieuwd als niet, waarom niet… ๐Ÿ˜‰


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Pixabay


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.