Lifestyle

Moederdag 2018

Zondag 13 mei 2018 is het alweer Moederdag! Een dag waarop alle mama’s (hopelijk) in de watten worden gelegd. Op Moederdag mogen alle mama’s wel eens extra verwend worden en daarom heb ik een leuke winactie bedacht ๐Ÿ™‚ . Lees in de blog hoe je mee kunt doen!

Moederdagย is een jaarlijkse feestdag ter ere van alle vrouwen die moeder zijn. Deze dag valt in Nederland op de tweede zondag in de maand mei.ย Het is bij uitstek de dag om moeder in het zonnetje te zetten en om er speciaal even bij stil te staan hoe waardevol en bijzonder zij is.

Moederdag

Moederdag is dus een dag ter ere van alle moeders. Ik houd altijd van mijn moeder, of het nou Moederdag is of niet en ik probeer haar wel vaker dan รฉรฉn keer per jaar te verrassen met een lief gebaar. Want dat is wat Moederdag is in mijn ogen, een fijn gebaar naar je moeder. Het gaat niet om dure cadeautjes, maar dat je laat zien dat je van haar houd. Ik ben nu zelf ruim twee jaar moeder en ik kan zelf wel echt genieten van Moederdag. De meeste waarde hecht ik aan de mooie kunstwerken die Daan zelf knutselt, die zijn mij veel meer waard dan een cadeautje.

Wat vind jij van Moederdag, hoe breng jij je dag het liefste door en wat waardeer je het meeste op deze dag?

Wat zit er allemaal in?

Ik heb dus een leuk Moederdag pakketje samengesteld. Het is geen groot duur pakket, maar zoals je hierboven al hebt gelezen houd ik daar ook niet van, ik vind het om het gebaar gaan! Met dit leuke cadeautje kan je jezelf, moeder of vrouw heel erg blij maken denk ik. Ik zou er zelf in ieder geval wel heel erg blij van worden!

Ketting

Op de Facebook pagina van Happinessfromme heeft iedereen die dat wilde de mogelijkheid gehad om mee te stemmen welke ketting ik zou verloten. De overduidelijke winnaar is geworden de moeder die een aantal kinderen bij zich houdt.
Je kan kiezen uit een moeder die รฉรฉn, twee, drie of vier kinderen bij zich houdt.ย De ketting is 50 centimeter lang en de bedel is 2,5 centimeter groot.
Ik snap jullie keuze helemaal, want ik vind het zelf ook een prachtige ketting en heb natuurlijk zelf ook zo’n mooi exemplaar!

Chocolade!

Als jeย Happinessfromme op Facebook volgt, dan had je waarschijnlijk wel al door dat er een chocoladereep in het pakketje kwam! Ik kies hier bewust voor, omdat ik denk dat bijna iedere moeder wel blij wordt van een lekkere reep chocolade. Eigenlijk wilde ik een standaard reep kopen, maar toen ik deze smaak zag was ik om. Een keer een hele andere smaak dan anders is natuurlijk super lekker, vandaar deze tropische kokosnoot chocoladereep!

Gezichtsmasker

Als laatste mag een beetje verwennerij natuurlijk niet ontbreken in een Moederdag pakket en daarom heb ik gekozen voor een heerlijk gezichtsmasker van Dr. van der Hoog.
Het is een masker met een complex van drie fruitzuren: appel-, citroen- en glycolzuur (uit suikerriet). Deze fruitzuren verwijderen dode huidcellen en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen, met een frisse huid als resultaat.
Gebruik;ย breng een royale laag aan op je gereinigde gezicht en laat de huid rondom de ogen en mond vrij. Laat het masker 10 tot 15 minuten inwerken. Neem het masker af met lauwwarm water.

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks… โ™ฅ

Bron beeld; RODNAE PRroductions Pexels (Gratis stockfoto โ€“ Canva)

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

23 Comments

 • Marjanne

  Superleuke actie! Mijn moeder staat door omstandigheden elke dag voor mij klaar. Een engel op aarde. Need to say more? Gun haar dit kado! Groetjes

 • Sophie de Vries

  Wat een leuk pakketje! Ik vind ook dat moederdag draait om het gebaar en niet om de cadeautjes, al vind ik deze ketting wel heel erg mooi. Zelf gemaakte knutsels zijn mijn absolute favoriet! Ik doe graag mee voor de ketting met de moeder en รฉรฉn kindje.

 • Daniรซlle

  Aah wat een leuke winactie, wat een mooi kettinkje! Ik doe graag mee voor mijn moeder voor die met vier kindjes er aan! Mijn moeder heeft het altijd zo druk, dus zoโ€™n verwen pakketje met chocolade en een lekker maskertje verdient ze wel!

 • Bodil

  Wat een mooi pakket!
  Omdat ik de ketting met 2 kindjes zo prachtig vind, doe ik graag voor mezelf mee.
  Wij zijn nu ook nog maar met ons drietjes, dat maakt het voor mij extra bijzonder.
  (Heb trouwens geen facebook).

 • Will

  Graag ga ik voor pakketje 2, voor mijzelf.
  Toevallig zijn mijn man en ik op Moederdag dit jaar, 50 jaar getrouwd en hebben twee lieve kinderen en 5 kleinkinderen.
  Heel graag doe ik mee, maar heb geen Facebook, volg wel Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 • Robina

  Zou graag voor 2 mamaโ€™s meedoen, aub! De eerste heeft 4 jaar geleden haar enige zoon verloren door zelfmoord, totaal onverwacht, was een pracht van een jongen! Toen ikzelf onze boxer moest laten inslapen, wasmaar mijj dochter, toen nog geen 3,-totaal van de kaart want haar enige vriend waar ze alles tegen kon vertellen, was er niet meer! Glenn, die zelf niet veel speelgoed had, heeft haar toen heel spontaan zijn eigen knuffelhond gegeven en zei tegen haar dat is je nieuwe lady, praat daar maar tegen nu! Ondertussen is mijn dochter bijna 27, maar haar lady heeft ze nog steedsโ€ฆ. En sinds die dag had Glenn ook een speciaal plekje in mijn hart, hoe een kind toen zo belangeloos zijn eigen weinige speelgoed kon weggevenโ€ฆ en dat net hij, door toedoen van 1 slechte persoon, het hier niet meer aankon, maakt me nog steeds boos, verdrietig, โ€ฆ en toch denk ik ook met een glimlach aan hem terug, wat een fijne jonge kerel hij was, dank zij de opvoeding van zijn mama die het allemaal alleen heeft klaargespeeld, zonder hulp of erkenning van anderen! Daarom zou zij dit zรฉรฉr op stellen!!!
  De tweede mama die dit zeker zou verdienen, heeft 4 kinderen, 16, 14 en een tweeling van 4, waarvan 3 van de 4 kinderen de diagnose van adhd hebben gekregen en dus extra aandacht vragen en ook krijgen van haar. Bovendien verzorgt ze zelf haar man die, door ms, in een rolstoel zit ondertussen. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft zij zelf nog te horen gekregen dat zeik fybromyamgie heeftโ€ฆ. Ondanks alles staan deze 2 dames ook nog eens steeds klaar om anderen verderen te helpenโ€ฆ. dus dรกรกromโ€ฆ. Snap je?! Xxx

 • Demi Bronkhorst

  Wow wat een leuke winactie! Dat even als eerst gezegd te hebben! Ik zou graag het pakketje met de ketting 1 kindje willen, die zou dan staan als mn moeder en ik (ben 14 jaar) omdat ze superlief en trouw is. Ookal is ze niet mn echte moeder het voelt wel zo voor mij!!!
  Ik wil het doen voor de vriendin van mn vader, ik woon zelf bij mn vader en heb geen contact met mijn moeder, door vele gebeurtenissen vroeger.. Dus ik heb zelf nooit echt een moeder gehad, totdat ik de vriendin van mn vader leerdw kennen. En ik zou niet meer zonder haar kunnen, wat een lieve moeder is ze!!! Daarom wil ik haar heel graag bedanken, omdat ik door haar wel weet wat een moeder is en hoe fijn het is om een moeder aan je zij te hebben!

  Ik ga duimen!!!
  Ps. Ik heb geen facebook of insta….

 • Demi Bronkhorst

  Hi wat een leuke winactie!!
  Ik zou het pakketje 1 supergraag willen winnen voor de vriendin van mn vader. e is echt als een moeder voor me. De ketting betekend dan mn moeder en ik(het kindje). Ik weet zeker dat ze het super zou vinden!!!! Ik (14jr) woon nu zelf ook bij mn vader en zn vriendin, en heb geen contact met mn moeder. Ik heb nooit een moederband gehad. Totdat ik de vriendin van mn vader leerde kennen. Wat een liefe moeder!!! Ik kan niet meer zonder haar!! Ze verdient het echt.

  Nu duimen!!!

 • Corinne

  Heerlijk zo’n pakket! Ik doe mee via FB voor mijn zusje Stefanie. Zij is mama van baby James en mag nu sinds jaren (want we hebben geen moeder meer) weer Moederdag vieren. Haar eerste eigen Moederdag; hoe leuk is dat!

 • Ellen

  Met dit pakket zou ik mijn moeder heel erg blij maken. Doordat ik in het buitenland woon kan ik niet even snel langs gaan met een leuk/lief gebaar. Wat zou het dan leuk zijn om zoiets moois voor haar te kunnen winnen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.