Lifestyle

Online geld verdienen, hoe doe je dat?

Willen we niet allemaal wel een beetje extra verdienen? Er zijn natuurlijk veel manieren om een extra zakcentje te verdienen, maar รฉรฉn van de makkelijkste manier is toch wel online geld verdienen. Daar vertel ik je in deze blog meer over!

Online spaar programma’s

Er zijn een heleboel online spaar programma’s te vinden. Je kunt je natuurlijk voor allemaal aanmelden, maar ze verdienen lang niet allemaal even lekker. In deze blog vind je een aantal spaarprogramma’s die al bij een laag bij elkaar gespaard bedrag uitbetalen. 

Hoe werkt dat online geld verdienen?

Je kunt online geld verdienen via de spaar programma’s op verschillende manieren. Ik zal ze hieronder even met je doornemen.

Startbonus

Bij bijna alle online spaar programma’s krijg je al een startbonus. Dit is een soort dankjewel voor het aanmelden en gebruik maken van het desbetreffende programma. Daarbij is het natuurlijk een lekker begin om al een klein startkapitaaltje te hebben ๐Ÿ˜‰ . Je ziet trouwens vaak dat hoe hoger de aanmeldbonus is, des te hoger het bedrag is vanaf wanneer je uit kan laten betalen.

Uitbetaling

Door het uitvoeren van de handelingen die ik hieronder nog ga bespreken ga je dus geld verdienen. Het is echt niet zo dat je er super snel rijk van wordt zoals sommige websites beweren, maar als je bijvoorbeeld een heel jaar spaart, dan heb je een leuk extraatje voor in je vakantie of de decembermaand. Per spaarprogramma verschilt het wanneer ze uitbetalen, meestal ligt dit bedrag rond โ‚ฌ 10,00. Vaak is het ook zo dat, hoe langer je wacht met uitbetalen, des te meer “rente” je krijgt. 

E-mails lezen

Een super makkelijke manier om geld te verdienen. Je krijgt een e-mail in je mailbox of berichten box van het spaarprogramma. Je opent hem en wacht een aantal seconden (staat meestal aangegeven), totdat je “punten” zijn bijgeschreven. Soms moet je nog even doorklikken, maar het wijst zich allemaal vanzelf.

Websites bezoeken

Er zijn spaar programma’s waar je website’s kunt bezoeken om punten te verdienen. Er is bij die programma’s vaak een lijst te vinden die je dus gewoon even af kan werken. Website openen, even wachten, weg klikken en klaar alweer.

Enquรชtes invullen

Bij een heleboel spaar programma’s kan je ook enquรชtes invullen. Deze verdiensten zijn vaak hoger dan het lezen van e-mails en het bezoeken van websites. Ja, het kost je wel wat meer tijd, maar dat geeft de vergoeding die je ervoor krijgt natuurlijk ook weer.

Cashback

Hoe leuk is het om een product te kopen en hier dan geld voor terug te krijgen? Lees altijd even goed hoe de cashback precies in zijn werk gaat. Vaak is het zo dat je dan op de site van het spaar programma de webshop moet zoeken en dat je dan via die link besteld. De cashback krijg je vaak in punten bijgeschreven in je spaar account.

Leden aanbrengen

Met het aanbrengen van leden kan je ook geld verdienen. In het spaarprogramma vind je vaak deel-knoppen, zodat je het spaar programma op je social media kunt delen. Als je vrienden zich dan via jou link aanmelden, krijg jij daar ook punten voor. Super handig en je hoeft er zelf niets voor te doen!

Loterijen en spelletjes

Veel spaar programma’s bieden je de mogelijkheid om extra punten te verdienen met loterijen en spelletjes. De kans is natuurlijk aanwezig dat je iets wint, maar als je goed kijkt, dan merk je dat je veel vaker “punten” verliest dan wint. Nu is het natuurlijk een extraatje dat je bij elkaar spaart en kun je de gok nemen, maar er blijft een kans dan je al je werk voor niets hebt gedaan als je verliest.

Acties en Prijsvragen

De spaar programma’s hebben vaak ook een kopje met acties en prijsvragen. Je kunt hier net als bij loterijen en spelletjes punten verdienen. Meestal zet je hier geen eigen punten bij in en raak je ze ook niet kwijt, dus dat is wel heel fijn!

Spaarprogramma’s

Hierboven heb ik je natuurlijk al verteld over hoe je online geld kunt verdienen. Er zijn op de site’s van de spaarprogramma’s vaak nog meer mogelijkheden, maar die zijn zo verschillend, dat ik ze niet allemaal kan benoemen. Ik zou zeggen pluis de sites even lekker uit en wie weet welke manieren je allemaal vindt! Hieronder vind je een aantal spaarprogramma’s die goed aangeschreven staan en die het zeker waard zijn om te proberen! Als het niet bevalt, kan je altijd je account weer verwijderen.

EuroClix – Je krijgt een startbonus van โ‚ฌ 1,95 en wordt uitbetaald als je โ‚ฌ 10,00 bij elkaar gespaard hebt. Je kunt punten verdienen met e-mails lezen, websites bezoeken, enquรชtes in vullen, cashback, leden aanbrengen en loterijen en spelletjes. Aanmelden EuroClix

NuCash – Je krijgt een startbonus van โ‚ฌ 1,00 en wordt uitbetaald als je โ‚ฌ 10,00 bij elkaar gespaard hebt. Je kunt punten verdienen met e-mails lezen, websites bezoeken, enquรชtes in vullen, leden aanbrengen, loterijen en spelletjes, acties en prijsvragen. Aanmelden NuCash

SpaarActief – Je krijgt een startbonus van โ‚ฌ 1,00 en wordt uitbetaald als je โ‚ฌ 12,50 bij elkaar gespaard hebt. Je kunt punten verdienen met e-mails lezen, websites bezoeken, enquรชtes in vullen, cashback, leden aanbrengen, loterijen en spelletjes en acties. Aanmelden SpaarActief

Jiggy – Je krijgt een startbonus van โ‚ฌ 1,00 en wordt uitbetaald als je โ‚ฌ 11,50 bij elkaar gespaard hebt. Je kunt punten verdienen met e-mails lezen,  enquรชtes in vullen, cashback, leden aanbrengen, loterijen en spelletjes. Aanmelden Jiggy

Geldrace – Je krijgt een startbonus van โ‚ฌ 1,25 en wordt uitbetaald als je โ‚ฌ 12,50 bij elkaar gespaard hebt. Je kunt punten verdienen met e-mails lezen,  websites bezoeken, cashback, leden aanbrengen, loterijen en spelletjes. Aanmelden Geldrace

Betaaldemails – Je krijgt een startbonus van โ‚ฌ 1,00 en wordt uitbetaald als je โ‚ฌ 12,50 bij elkaar gespaard hebt. Je kunt punten verdienen met e-mails lezen,  websites bezoeken, cashback, leden aanbrengen, acties en prijsvragen. Aanmelden Betaaldemails

Ippies

Ippies is een ander soort spaarprogramma dan die die ik hierboven al genoemd heb. Met Ippies spaar je geld met je online aankopen. Met een toolbar die je kunt installeren, die je makkelijk of je bij een webshop Ippies kunt sparen. Je kunt dan dus direct via die melding naar de website van de webshop en je aankoop doen. Je Ippies worden eerst in de wacht gezet en op het moment dat je betaald heb en de zichtperiode voorbij is krijg je ze vaak bijgeschreven. Ippies ruil je niet in voor contant geld, maar voor waardebonnen van een aantal grote webshops. Aanmelden Ippies

Conclusie

Je kunt dus online geld verdienen, maar niet zoveel dat je ervan zou kunnen leven. Wel levert het een leuk extraatje op voor bijvoorbeeld je vakantie of de Decembermaand. Wat mij betreft is het dus zeker de moeite waard! Je kunt je aanmelden voor (รฉรฉn van) de bovenstaande spaarprogramma’s, maar er bestaan nog meer. Heb jij nog een leuke die ik vergeten ben te noemen? Laat het dan even weten, dan voeg ik die nog even aan de lijst toe ๐Ÿ™‚ . Heel veel klik, koop en spaar succes gewenst allemaal!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. affiliate link(s).
Bron uitgelichte afbeelding;Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.