Lifestyle

Seksspeeltjes worden populairder, maar waarom?

Misschien kan je je helemaal in de titel van dit blogbericht vinden, maar misschien ook helemaal niet! Waardoor komt het dat seksspeeltjes steeds populairder worden? Ik denk dat met name de erotische romans die de afgelopen jaren zijn verschenen daar aan bijdragen. Althans, ze hebben het onderwerp meer bespreekbaar gemaakt denk ik.

Seksspeeltjes worden populairder

Seksspeeltjes worden dus populairder! Niet iedereen praat openlijk over het gebruik van seksspeeltjes en dat is natuurlijk heel goed te begrijpen. Wat er in je slaapkamer gebeurd (of misschien wel heel spannend daarbuiten) is natuurlijk ook best privé! Je hoeft van mij dan ook geen persoonlijke ervaringen verwachten, dat is iets wat ik echt voor mezelf houd. Natuurlijk wil ik best toegeven dat seksspeeltjes heel leuk zijn!

Zoveel verschillende soorten

Je bent misschien best nieuwsgierig naar seksspeeltjes, maar hoe kies je nu het seksspeeltje dat bij je past? Er zijn echt ontelbaar veel verschillende soorten. Speeltjes voor alleen mannen, voor alleen vrouwen of natuurlijk om samen te gebruiken! Ik zal jullie kennis laten maken met een aantal verschillende soorten, maar weet je wat mijn tip vooral is? Bedenk voor jezelf wat je fijn vindt en zoek eens een webwinkel op die deze artikelen verkoopt en snuister er lekker rond. Je gaat veel nieuwe ontdekkingen doen!

Voor de mannen

Om maar direct met iets te beginnen wat je misschien wel kent, een masturbator.  Het is een apparaatje voor om de penis en zorgt voor een stimuleren effect. Daarnaast kan je ook kiezen voor één van de vele soorten cockringen. Een cockring zorgt voor een langere erectie, dus mocht je daar naar op zoek zijn, proberen!

Voor de vrouwen

Algemeen bekend is natuurlijk wel de vibrator! Klein, groot, dik of dun en met allerlei functies verkrijgbaar. Tegenwoordig kan je zelfs kiezen voor een luchtdruk vibrator! De naam zegt het eigenlijk, hiermee kan je de clitoris stimuleren door middel van luchtdrukgolven.

Om samen te spelen!

Je kunt natuurlijk ook prima samen met seksspeeltjes spelen! Kijk naar de 50 tinten serie, daar wordt ook samen mee gespeeld. Je hoeft elkaar natuurlijk helemaal geen pijn te doen, je kunt elkaar er ook heel liefdevol mee verwennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk massage pakket?

Seksspeeltjes zijn voor iedereen!

Je hebt nu gelezen over de verschillende mogelijkheden. Eerlijk is eerlijk, niet iedereen houdt ervan en dat mag natuurlijk ook! Maar soms is het wel interessant om eens iets nieuws te ontdekken! Een leuke ontdekkingstocht en vandaar ook dit blogbericht. Want naast het gezin is de relatie met je partner natuurlijk ook heel belangrijk en soms is een beetje spanning ook wel leuk!

Heb jij iets met seksspeeltjes? Of heb je meer zoiets van dit is niets voor mij…


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Pexels


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.