You are amazing! Zit jij lekker in je vel? [+Win!] [Gesloten]

You are amazing! Zit jij lekker in je vel? [+Win!] [Gesloten]

Ben je vaak somber of eenzaam? Of voel je jezelf over het algemeen niet zo happy? Lees dan zeker deze blog! Vanuit haar eigen ervaring heeft Youandi van Riet een cursus gemaakt, #lekkerinjevel. In 7 dagen leer je om te gaan met je gevoelens en sla je de weg naar je eigen geluk in! En… Ik mag één van jullie de cursus cadeau doen!

Het is een taboe

Er wordt in de huidige maatschappij verwacht dat je alle ballen maar in de lucht kunt houden. Dat je werkt, het huishouden doet, er bent voor je gezin (en familie) en daarnaast ook nog de nodige leuke dingen doet. En van die leuke dingen, moet je natuurlijk het perfecte plaatje op social media delen! De hele wereld moet natuurlijk wel denken dat het goed met je gaat. Als het allemaal even niet zo zonnig is, maak dan je borst maar nat. De kans is namelijk groot dat je honderden goede adviezen krijgt om je zo snel mogelijk weer geweldig te voelen.

Oké, misschien voelt bovenstaande niet voor iedereen zo, maar zo heb ik het wel ervaren in de periode dat het niet goed ging. Mijn ouders en mijn man wisten dat het niet goed ging, maar verder had ik vooral het gevoel dat mensen vonden dat ik me niet zo aan moest stellen. Of dat zo was? Geen idee, maar ze gaven mij wel dat gevoel.

Persoonlijk

Ik maak er geen geheim van dat ik periodes in mijn leven heb gehad dat het niet goed ging. Ik heb te kampen gehad met meerdere depressies, waaronder een postnatale depressie. Gelukkig kan ik zeggen dat het nu eigenlijk heel goed gaat! Toch moet ik de rest van mijn leven op mijn valkuilen letten en mezelf goed in de gaten houden. Ik heb nog geregeld dat het even minder gaat, niet erg, maar ik moet er wel steeds weer uit komen. Ik heb tijdens mijn gesprekken met een psychologe de nodige handvatten gekregen, maar extra tips zijn altijd welkom!

You are amazing!

Ik kwam een oproep tegen van You are amazing . Yourandi is op op zoek naar mensen die mee wilden doen aan haar 7 daagse Instagram cursus; #lekkerinjevel. Ik heb contact met haar gezocht en ben heel benieuwd wat de cursus voor mij kan doen! Niet alleen voor mezelf, maar ook om over te schrijven! Want ik ben niet de enige die kampt met deze gevoelens! Misschien leest iemand dit nu en denkt ze (of hij), hé, ik zit ook niet goed in mijn vel en wil dit veranderen! Dan heb ik goed nieuws, want ik mag één lezer de cursus cadeau doen! Hoe je mee kunt doen, lees je aan het einde van deze blog.

Hoe de cursus is? Geen idee, ook ik heb hem nog niet gedaan, want hij gaat op 1 februari van start op Instagram. Daarnaast krijg je begeleiding via de mail, waarin je al het cursus materiaal van die dag nog even rustig na kunt lezen. Na de cursus krijg je gedurende 7 weken nog een mail, waarom gaat Yourandi aan het einde van de cursus uitleggen.

Over #Lekkerinjevel

Misschien wel leuk om nog even wat over de cursus te vertellen! Hij is geschikt voor iedereen die één of meer van de volgende gevoelens ervaart;

 • Je vaak niet zo lekker in je vel zit
 • Soms liever hebt dat de dag voorbij is
 • Dat je vaak sombere en negatieve gedachten hebt
 • Je het moeilijk vindt om met emoties om te gaan
 • De deur niet meer zo vaak uit gaat als je zou willen
 • Je het soms even niet meer ziet zitten
 • Moeite hebben om plezier te ervaren in een bezigheid
 • Dat je moeite hebt om vrolijk te zijn
 • Je vaak een masker op zet in gezelschap
 • Dat je omgeving moeite heeft met je somberheid
 • Lijkt het of andere mensen om je heen veel gelukkiger zijn
 • Dat je het idee hebt dat je nooit je geluk kan vinden

Misschien heb je het gevoel dat je er nooit meer vanaf komt? Deze cursus kan je hulp bieden, want stap voor stap ga je eraan werken.

De cursus start 1 februari op Instagram. De cursus blijft vervolgens een maand lang open staan en je kan in je eigen tijd de stories bekijken.
Pilot prijs €15,- Je kunt betalen met Ideal. Na betaling ontvang je in je mail de factuur.

Inhoud cursus: 7 dagen stories op Instagram; Handout met alle behandelde stof; Dagelijks opdrachten; Live Q&A

Via deze link kun je je aanmelden voor de cursus.


Winactie !

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de cursus? Doe dan zeker mee met de winactie, want misschien win jij een gratis deelname aan deze cursus. Hieronder lees je precies wat je moet doen om kans te maken op deze leuke prijs!

 • Laat onder dit berichtje op de blog een reactie achter, wat je daarin zet mag je helemaal zelf weten, het hoeft niet persoonlijk te zijn, maar meer dan “ik doe mee” wordt gewaardeerd. 😉 . Zonder reactie onder deze blog kan je niet aan de winactie meedoen. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Like Happinessfromme op Facebook! (Geen social media? Laat het even in je reactie weten. Je maakt uiteraard ook gewoon kans op deze leuke prijs!)

De volgende dingen zijn niet verplicht, maar worden uiteraard wel gewaardeerd 🙂 .

De winactie loopt t/m zondag 20 januari. Maandag 21 januari zal ik de winnaar bekend maken op de blog. Hij of zij krijgt ook een persoonlijk mailtje (deze kan in de spam komen). Belangrijk is om direct te reageren, want voor 24 januari moet ik je gegevens doorgeven hebben.

Heel veel succes iedereen!

Ben je benieuwd hoe een winactie in zijn werk gaat? Ik heb er een stukje over geschreven! Je kunt hem hier even doorlezen. Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.


De winactie is gesloten en de winnaars zijn bekend! Jazeker, de winnaars! In plaats van 1 winnaar zijn er 10 winnaars! Bedankt Youandi voor deze leuke actie!
De gelukkige winnaars zijn geworden…
Sanne, MCKleuver, Marsha, Emmy, Anneliese, Marloes, Silkeblogs, Lipstickencupcakes, Jacqueline en Lotte!

Youandi gaat jullie een e-mail sturen met hoe nu verder…
(Let op, soms kunnen mails in de spam terecht zijn gekomen)!
Veel plezier met de cursus, hopelijk hebben jullie er wat aan! Ik ga hem ook doen, dus zie jullie op Insta 😉

Niet gewonnen? Niet getreurd, er komen nog veel meer leuke winacties! Je kunt ze altijd terugvinden in de rechter balk op de blog!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.
Bron uitgelichte afbeelding; Canva


23 thoughts on “You are amazing! Zit jij lekker in je vel? [+Win!] [Gesloten]

 1. Jeetje, veel herkenbare uitspraken of gedachten… wat mijn nieuwsgierigheid weer naar boven brengt! Ik zou graag kans maken op deze cursus!

 2. wat goed om daarbij stil te staan, ik denk dat iedereen dit wel eens heeft. Ik ben eigenlijk best wel blij met hoe en wat en zit goed in mijn vel, maar weet dat het niet bij iedereen oz is en die cursus dan ontzettend waardevol is.

 3. wat aardig om mensen dit aan te bieden ! Bij mij helpt het enorm als ik een baaldagje neem, waarin ik alleen maar dingen doe die ik leuk vind, zoals een flink eind wandelen of ongeneerd mijn boek uit lezen

 4. Ik doe niet mee en ik gun het graag aan iemand die het goed kan gebruiken. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik mij 100% tip top voel. Verre van dat. Maar ik zie regelmatig een hele fijne haptonoom en zij helpt mij precies met alles wat ik nodig heb. Wel heel fijn dat iemand een dergelijke cursus aanbiedt. Het is wat lastig te zien wat ze dan precies in die cursus wil gaan doen, maar dat moet je natuurlijk zelf gaan ervaren. Veel succes, ik hoop dat het heel fijn en waardevol voor je zal zijn.

 5. Ik heb ook wel dagen dat ik `Niet goed in mijn vel` zit, maar ik vind dat dat bij het leven hoort.
  Daar maak ik mij niet druk om.
  Ik zeg even eerlijk hoe ik daar over denk.
  Vind wel dat de jongeren tegenwoordig, zoals mijn kinderen, zich veel te veel aanhalen.
  Ze moeten dit en moeten dat ook nog even.
  Een man, kinderen, werk, een wijdvertakt sociaal leven, Facebook, Twitter en Instagram bijhouden , sport en het mobieltje beantwoorden de hele dag enz.
  Ik zit mij dan wel eens af te vragen, hoe doen ze dat toch.
  Dan is het toch logisch dat dat op sommige momenten fout gaat.
  Ik maak het in mijn directe omgeving vaak mee.
  Even op adem komen gunnen ze zich zelf nauwelijks en als je dat dan voorzichtig zegt, kijken ze je verbaasd aan.
  Ja, ik zit niet op Facebook, Twitter en Instagram, heb zelfs alleen maar een simpel mobieltje.
  Ik wil niet belerend zijn, want zo is het leven nu nou eenmaal. Dit alles is niet meer weg te denken.
  Dan kan ik mij voorstellen dat zo`n cursus je misschien weer op het goede spoor kan zetten.
  Ik zal nooit zeggen `stel je niet zo aan`, want dat vind ik een foute uitdrukking. Heb dat ook nooit tegen mijn kinderen gezegd. Heb altijd alles serieus genomen. Als het even niet goed met je gaat, dan moet je hulp zoeken.
  Er zijn natuurlijk ook andere begrijpelijke momenten waardoor het even niet meer gaat, dat snap ik ook wel. Heb ik ook wel gehad. Daarom kan deze cursus een uitkomst brengen voor wie het nodig hebben.
  Ik doe niet mee , maar ik wens iedereen veel succes.

 6. Graag doe ik mee voor mijn vriendin die chronisch ziek is, hierdoor haar baan net is kwijt geraakt en op dit moment alles behalve chill in haar vel zit. Ondanks dat staat ze alsnog iedere dag voor iedereen klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2019 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.