][ Mededeling ][ Vakantie rooster ][

Vakantie rooster

][ Mededeling ][ Vakantie rooster ][

De zomer is al echt begonnen en ook de zomervakantie zit eraan te komen! Daan heeft straks ook lekker zes weken vakantie en ook mijn man heeft drie weken vakantie. Van deze tijd (en hopelijk van de zon) willen wij natuurlijk ook samen genieten.

Blogplanning

Zoals jullie misschien wel al gemerkt hebben, heb ik de blogplanning afgelopen weken al een beetje aangepast. Dit was niet om van het mooie weer te genieten, maar omdat ik merkte dat sommige rubrieken niet gelezen werden. Dat is jammer, maar het geeft niet. Daarvoor kies ik ervoor om andere leuke blogs te schrijven 🙂 .

Juli en Augustus

In de maanden Juli en Augustus heb ik besloten om een vakantie rooster in te voeren. Er komen natuurlijk nog wel steeds leuke blogs online, maar soms misschien net iets minder of anders dan dat je gewend bent.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer toe en ik hoop dat jullie genieten van de , hopelijk, leuke geplande dingen deze zomer!

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...