Mediakit Happinessfromme | Family&Lifestyle blog

Mediakit Happinessfromme | Family&Lifestyle blog

Op deze pagina vind u de mediakit van Happinessfromme. Hierin leest u onder andere waar Happinessfromme voor staat, wat de eventuele mogelijkheden voor samenwerkingen zijn, de actuele cijfers en uiteraard de contactmogelijkheden.

Mediakit Happinessfromme

 

Tarieven opvragen

Specifiek 

DA & PA

Domain Authority – 19
Page Authority – 37

Samenwerken?

Happinessfromme staat altijd open voor leuke samenwerkingen. Echter ga ik wel alleen samenwerkingen aan die mij en de blog passen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een samenwerking, die mede afhankelijk zijn van uw wensen en het doel van de samenwerking. De tarieven voor een samenwerking zijn in overleg en afhankelijk van uw wensen.

Waarom samenwerken met Happinessfromme?

U heeft natuurlijk een ruime keuze uit blog’s waarmee u kunt samenwerken. Waarom zou u juist met mij samen moeten werken?

 • U heeft altijd met mij persoonlijk contact. Er zijn dus geen tussenpersonen of andere medewerkers bij Happinessfromme betrokken.
 • Happinessfromme heeft een brede doelgroep, waar heel veel onderwerpen bij passen zonder de doelgroepen uit het oog te verliezen. 
 • Ik zal niet snel een korte blog plaatsen, dit past niet bij mij. Blogs zijn dan ook altijd meer dan 350 woorden, gemiddeld rond de 500 woorden.
 • Bij het schrijven van de blog wordt er altijd rekening mee gehouden dat de SEO goed is.
 • Indien er een duidelijke en snelle communicatie is, kan een blog ook snel geplaatst worden. Binnen een week zou dan goed mogelijk zijn.
 • Alle blogs worden automatisch doorgeplaatst op Facebook en Bloglovin. In overleg kan ik de blog ook delen op mijn andere social media, zoals Instagram en Pinterest.

Testimonials

Ik heb al een heleboel leuke samenwerkingen gedaan. In December 2018 heb ik een pagina gemaakt, waarop een beoordeling op achter gelaten kan worden. Neem hier gerust eens een kijkje! 

Soorten samenwerkingen

Gesponsord bericht / Advertorial

Een gesponsord bericht is niets anders dan een blog op Happinessfromme. De tekst mag in zijn geheel door u aangeleverd worden (indien deze bij Happinessfromme past), maar ik kan ook de blog schrijven. Hierbij vermeld ik u in de inleiding van de tekst en in een aparte alinea zal ik nog verder op uw organisatie/product in gaan. In de tekst zal minimaal één link verwerkt worden.

Linkplaatsing

Heeft u een artikel op Happinessfromme gevonden waarin u wel een link zou willen plaatsen? Dat kan uiteraard! Neem even contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Productpromotie

Wilt u uw product via Happinessfromme promoten? Dat kan. Ik schrijf een blog over uw product, dienst of website, nadat ik dit getest heb. Eerlijkheid staat hoog op mijn lijstje en ik zal dan ook altijd een oprechte blog schrijven. 

Win- en kortingsacties die gekoppeld aan de review vallen altijd goed in de smaak bij lezers en leveren over het algemeen dan ook voldoende leads naar uw website.

Win- en kortingsacties

Hierboven heeft u al kunnen lezen dat een win- en kortingsactie vaak goed valt bij de lezers. Mijn ervaring is dat ze vaak doorklikken naar uw site. Ik sta er dan ook voor open om een leuke win- en/of kortingsactie te organiseren op de blog. In overleg kunnen we de details bespreken.

Barterdeal

In principe sta ik open voor leuke barter deals. Hierbij vind ik het wel belangrijk dat het product bij mij en bij de lezers van Happinessfromme past. In ruil voor één of meerdere producten schrijf ik een review of over het product, of besteed ik er op een andere manier aandacht aan. Dit hangt af van de waarde van het product, dit is iets wat we kunnen bespreken. 

Uitjes en evenementen

Ik vind het leuk om te schrijven over uitjes en evenementen. Hoe kan ik dit beter promoten dan door er zelf heen te gaan of aan te deel te nemen? Eigenlijk niet! Door het zelf te ervaren kan ik een enthousiaste blog mijn ervaringen overbrengen op mijn lezers, inclusief leuk beeldmateriaal natuurlijk! Indien u interesse heeft dan ontvang ik graag een concrete aanvraag van u. Ik vind het wel belangrijk dat de bestemming/activiteit aansluit bij ons en de doelgroep van de blog. In overleg bespreken we verdere details.

Voorwaarden

Bij een samenwerking zijn een paar algemene voorwaarden;

 • Blogs bevatten altijd minimaal 300 worden, maar gemiddeld rond de 500 woorden. Bij het schrijven wordt er altijd rekening gehouden met een goede SEO.
 • Afbeeldingen die ik gebruik zijn zelf gemaakt, via Pixabay of Canva. Deze kunnen natuurlijk ook door een samenwerkende partij aangeleverd worden.
 • Bij een samenwerking wordt er altijd minimaal één link opgenomen, meer kan in overleg.
 • Indien een blog gesponsorde of betaald is, dan vermeld ik dit altijd onderaan de blog. Links in betaalde blogs zullen in principe no-follow links zijn, indien u dit dat anders ziet, dan vraag ik aan u om dit zelf kenbaar te maken.
 • Artikelen blijven op Happinessfromme staan, zolang de blog bestaat. Ze zijn via de zoekfunctie altijd terug te vinden.
 • Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en ingeschreven bij de KvK onder nummer 73544523.
 • Betalingen dienen binnen 14 dagen na de factuurdatum voldaan te zijn op het aan u doorgegeven rekeningnummer. Indien dit niet het geval is, zullen er extra kosten in rekening gebracht worden.

Contact

Wilt u contact met mij opnemen over het aangaan van een eventuele samenwerking? Bent u benieuwd naar de richtlijnen van mijn tarieven? Of heeft u nog vragen / wilt u iets kwijt? Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan door een e-mail te sturen naar nadia@happinessfromme.com .

Indien u geïnteresseerd bent in eerdere samenwerkingen, reviews en recensies, dan zijn die hier te vinden.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...