][ Must Have][ Naïf ][

Naïf

Naïf is een verzorgingsproduct speciaal voor kinderen en ik ga jullie er vandaag meer over vertellen!

Wat is Naïf?

De huidverzorging van Naïf is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, bevat geen onzin en is geschikt voor ieder huidtype.

Bron: Naifcare

Het is dus een huidverzorgingslijn met alleen maar natuurlijke producten en daar houd ik wel van! Daan heeft een gevoelige huid en kan niet veel verdragen. We moesten dus op zoek naar een product zonder al teveel poespas erin en dat hebben we gevonden in Naïf.

Sinds ik deze producten gebruik bij Daan heeft hij bijna geen last meer van zijn huid. Zelfs zijn eczeem, waar hij in de winter veel last van heeft, is tot nu toe zo goed als weg gebleven!

Welke producten zijn er allemaal?

Er komen steeds meer producten bij en dat vind ik alleen maar fijn! Ik heb ze nog lang niet allemaal geprobeerd, maar als ik een smeerseltje nodig ben, dan kijk ik toch echt eerst of er iets in de Naïf lijn zit.

Hierbij een kleine selectie van de producten voor je kindje.

Tegenwoordig is er ook een lijn uitgekomen die niet alleen voor baby’s is. Ik heb er nog niets van geprobeerd, maar ben wel heel benieuwd, dus wellicht ga ik het nog een keer shoppen.

Proberen of cadeau doen?

Gezien de prijs van de producten kan ik het me heel goed voorstellen dat je het eerst eens wil proberen. Dat heb ik destijds ook gedaan. Het product is de prijs meer dan waard wat mij betreft, maar dit verschilt natuurlijk per persoon. Het is ook leuk om dit product cadeau te doen aan iemand, ik zou er in elk geval heel erg blij mee zijn.

Jij en Naïf?

Kende jij dit product al? En zo ja, gebruik je het ook? Heb je nog een tip voor een smeerseltje dat je echt moet hebben? Mijn tip is trouwens de zonnebrandcrème en de vette crème, die vooral bescherm in de winter als het koud is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.