Online spaarprogramma; Ippies.

Online spaarprogramma

Zoals je ondertussen wel door hebt vind ik het leuk om te kijken of het goedkoper kan. Het maakt niet uit wat is, ik vergelijk altijd alles en vaak loont dit ook! Zo kwam ik ook het online spaarprogramma van Ippies tegen!

Wat is het?

Met dit programma kan je “geld” sparen met je online aankopen. Met dit geld kan je vervolgens cadeaubonnen kopen, of producten of een schenking doen aan het goede doel.

Hoe werkt het?

Je maakt een account aan op Ippies en je kan direct beginnen met sparen. Belangrijk is dat je wel eerst inlogt via Ippies en via deze site besteld, anders kan je niet sparen. Als je via de computer shopt, dan kan je een toolbar installeren in je browser. Deze helpt je eraan de herinneren dat je kan sparen.

Vergoedingen en uitbetaling

De vergoedingen verschillen per webwinkel. Je gespaarde Ippies staan eerst in de wacht voordat je ze uit mag geven. Dit wordt gedaan omdat je een bestelling eventueel nog kan retourneren of bijvoorbeeld niet betaald. Vanaf €5,00 aan Ippies kan je al een cadeaubon aanvragen.
Er zijn onder andere cadeaubonnen van; Wehkamp, Bol.com, Itunes, Zalando, Coolblue en Vue Bioscopen. Er zit voor iedereen dus wel iets tussen.

Mijn ervaringen met Ippies zijn goed.

Ik heb alles netjes uitbetaald gekregen en heb in de afgelopen jaren al voor ruim €50,- aan cadeaukaarten gehad. De laatste tijd bestel ik veel via mijn telefoon en dan vergeet ik altijd de Ippies, daar moet ik wel even weer aan denken!

Heb jij ervaring met online spaarprogramma’s? Zo ja, welke waren dat en wat zijn je ervaringen daarmee?

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.