Bla Bla Blocks, pratende blokken; het moet niet gekker worden!

Bla Bla Blocks

Vanaf half september komt Vtech met iets nieuws, Bla Bla Blocks! Het leuke is dat de Bla Bla Blocks nu al zijn genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018! In deze blog vertel ik je meer over de Bla Bla Blocks!

Bla Bla Blocks

Speelsets komen tot leven met Bla Bla Blocks! Pratende blokken, het moet toch niet gekker worden?!

Basis van de ontwikkeling

Bla Bla BlocksSpelen met blokken, eigenlijk is het de basis in ontwikkeling van ieder kind. Blokken van hout of plastic, voorzien van een kleurtje of juist niet. Vreemd dat echte innovaties in spelen totaal voorbijgingen aan spelen met blokken. Tot nu althans. Want dankzij VTech krijgt de vertrouwde basis van creatief denken, ruimtelijk inzicht en fantasie een compleet nieuwe dimensie! De Bla Bla Blocks reageren op bouwers. Spelenderwijs groeit hier iets moois!

Variaties

Bla Bla BlocksBla Bla Blocks komt in drie variaties op het thema bouwen. Met Dieren, Vrachtwagen en Speelhuis (nu al genomineerd tot Speelgoed van het Jaar 2018 in Nederland!) oefenen peuters en kleuters fijne motoriek, taalontwikkeling, kleuren en creativiteit. In elke set zit slimme elektronica (het Bla Bla Point) waardoor de blokken, zodra ze worden geplaatst, grappige, maar ook leerzame reacties en knipperende lichtjes geven. Vrolijkheid krijg je op de koop toe.

Een complete lijn

Door meteen een complete lijn Bla Bla Blocks beschikbaar te stellen, limiteert VTech op geen enkele wijze de fantasie. Alles in de serie is compatible! Is je kleintje uitgespeeld met de eerste set, Dieren, dan vergroot je zijn of haar speelwereld met de BVrachtwagen en tenslotte met het Speelhuis. Van die laatste is zelfs een robot of trein te maken. Eindeloos bouwen, verbanden leggen en verhalen verzinnen; spelen en leren wordt met de dag leuker!

De Bla Bla Blocks zijn verkrijgbaar vanaf medio september 2018.
De advies verkoopprijs zal zijn;
– Dieren € 19,95
– Vrachtwagen € 32,95
– Speelhuis € 44,95

Zo jammer dat Daan net jarig is geweest! Het was denk ik echt een leuk verjaardagscadeautje voor hem geweest, want hij is dol op bouwen! Ik denk dat hij het geweldig zou vinden als zijn bouwstenen ook nog geluiden maken. Misschien maar op het lijstje voor de decembermaand dan 😉 .

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

Tekst en beeldmateriaal is afkomstig van Vtech.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.