Dat was hem!
Ouderschap ABC

|| Ouderschap ABC || Dat was hem!

Dat was hem dan! Het ouderschap abc, waarin ik alle letters van het alfabet bij langs ben gegaan en overal een leuke blog van probeerde te maken. Ik had van te voren alle letters een woord gegeven, maar halverwege twijfelde ik wel eens of ik het woord niet moest vervangen? Ik vond het super leuk om te doen… Benieuwd naar mijn terugblik?

Het ouderschap ABC, dat was hem dan!

Vorig jaar zomer kwam ik op het idee om elke week een blog te schrijven aan de hand van het alfabet. Ik maakte een lijstje en ging aan de slag… Het lijstje is met name gericht op kinderen van 0-4 jaar heb ik gemerkt. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, want dat is de leeftijd waar Daan nu in zit! Achter had ik misschien wel eens wat om willen wisselen, vond ik het lastig om wat te schrijven, maar uiteindelijk kwam het altijd goed!

Ik vind het jammer dat het nu klaar is… Maar misschien doe ik het over een jaartje nog een keer, maar dan gericht op de basisschool. Het basisschool ABC ofzo! Ik vind het namelijk erg leuk om op deze manier bij dingen stil te staan of om over dingen na te denken!

Hieronder nog een keer alle berichten uit het ouderschap ABC!

Hoe vond jij het om deze rubriek te lezen?
En welke blog vond je het leukste om te lezen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.