|| Ouderschap ABC || H – Humor

|| Ouderschap ABC || H – Humor

Humor, we hebben allemaal onze eigen humor. Een kind heeft dat ook! Soms kan je zelf wel door de grond gaan als je kind wat doet, maar vinden andere mensen het leuk. Hopelijk kan je er later vaak om lachen! Want als ouders zijnde heb je echt een flinke dosis humor nodig!

Humor

Zoals ik hierboven al schreef, heb je als ouders zijnde soms echt wel een flinke dosis humor nodig! Het is sowieso wel goed om een beetje humor in je leven te hebben natuurlijk. Kinderen kunnen je soms goed op de proef stellen, ze kunnen je in de meest ongemakkelijke situaties plaatsen. Maar weet je? Alle ouders maken het mee en gelukkig kunnen we om de meeste dingen achteraf wel lachen.

Help! Het is mijn kind 😉

Heb je dat ook wel eens? Dat je ouders ziet met een kindje en dat dat kindje heel ondeugend is? Of dat het iets zegt, waarvan je denkt… ojee… Vast wel, je geeft de ouders een bemoedigende knipoog en ziet er zelf de humor wel van in! Maar ken je dat ook, dat dat kindje opeens van jou is? Dat jij lekker ergens bent en jou kindje opeens beslist om de clown uit te hangen? Dat hij iets door een winkel roept, waardoor je wel door de grond kan gaan? Vast wel! Ik althans wel ;).

Hé opa!

Het meest, achteraf, humoristische wat ik met Daan in een winkel meegemaakt hebt, was in de Action. Hij zat destijds nog lief in een karretje en we waren dus even rustig aan het shoppen. Ik was niet de enige, er waren meer mama’s met kindjes van de dezelfde leeftijd. Komt er opeens een oudere man voorbij met een wat dikkere buik. Daan roept heel enthousiast: “jaaaaaa opa!!!”. De man kijkt een beetje norsig om en loopt door. Ik dacht echt, nee hé… Daan gaat er nog even over door en een meisje dat ook in de kar bij haar moeder zit zegt: “mijn opa heeft ook een dikke buik”! Ik was niet meer de enige die wel door de grond kon hahaha, maar zag er ondertussen gelukkig de humor van in.

Heb jij ooit in een situatie gezeten door je kind waardoor je eerst wel door de grond kon, maar waar je achteraf echt de humor wel van inziet? Ik ben zooooooow benieuwd.

Klik hier voor meer blogs van het ouderschap abc.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

Bronvermelding:
Uitgelichte afbeelding – Pixabay

5 thoughts on “|| Ouderschap ABC || H – Humor

  1. Ik heb het mee gemaakt in het ziekenhuis, dat we op mijn man aan het wachten waren die bij de dokter zat en de zoon van twee tegen een schoonmaker ‘papa’ riep. We moesten hier allebei ( de schoonmaker en ik) erg om lachen. Kinderen brengen humor in het leven, dat is zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...