Ouderschap ABC

|| Ouderschap ABC || J – Joggingbroek

Een joggingbroek in het ouderschap abc? Een joggingbroek is toch heel normaal… Ja, dat klopt zeker, maar ik weet (bijna) zeker dat hij sinds dat je vader/moeder wordt helemaal onmisbaar is! Herkenbaar?

Joggingbroek

Iedereen heeft welk een joggingbroek in de kast liggen denk ik. Wij natuurlijk ook, maar sinds Daan er is, wordt hij wel veel meer gebruikt! Nu wil ik niet zeggen dat als je ouder wordt, je uiterlijk er niet meer toe doet, maar er zijn wel momenten dat ik een joggingbroek verkies boven een spijkerbroek. Waarom? Dat ga ik je uitleggen…

  • Een joggingbroek is gewoon lekker makkelijk. Hij zit lekker los en je kunt je soepel bewegen. Heerlijk als je met je kindje aan het spelen bent.
  • ‘s Nachts eruit voor een flesje? Onze joggingbroeken lagen standaard bij het bed, want in de nacht is het toch echt wel kouder dan overdag (in de winter vooral).
  • Vroeg uit je veren kleding! Niet alleen ‘s nachts moet je er vaker uit, maar wat dacht je van ‘s morgens vroeg… Joggingbroek aan en gaan met die banaan.
  • Als je dan toch in je joggingbroek beneden zit, met een kopje koffie of thee, dekentje over, dan moet ik zeggen dat dat wel heel chill is! Dus nee, haast met aankleden maak ik niet op dat soort dagen.
  • Eerlijk is eerlijk, als ik de deur uitga kleed ik me wel altijd om, maar mocht meneer echt de hele nacht aan het spoken zijn geweest en ik vooral het huishouden op de planning heb staan, dan wil ik hem nog wel eens in joggingbroek naar het kdv brengen, kan altijd onder het mom van ik ga sporten ๐Ÿ˜‰ .

Genoeg redenen om lekker die joggingbroek aan te trekken dus! En niet alleen als je kinderen hebt hoor, ook gewoon lekker doen als je dat zelf fijn vindt. Ik merk bij ons alleen dat we ze meer dragen sinds dat Daan er is.

Soorten joggingbroeken

Er zijn natuurlijk ook vele verschillende soorten joggingbroeken te krijgen. Ik vind ze niet allemaal even lekker zitten. Mijn favoriete joggingbroek heeft een band bij de enkels, is lekker zacht en wijd en zit bij de buik niet te strak… Zo comfortabel dat je er eigenlijk ook gewoon in kunt slapen!

Nu heb ik natuurlijk een maatje meer en een fijne joggingbroek vinden valt niet altijd mee. Gelukkig heb ik een fijn adres gevonden, namelijk BonPrix, bij de meeste dames wel bekend denk ik. Ze hebben veel betaalbare mode, ook in grotere maten. Daarnaast moet ik zeggen dat ik bij de C&A ook wel goed kan slagen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor beide heren.Voor mezelf en Menno moet het vooral lekker zitten, maar Daan heeft ze ook wel gewoon zo aan. Het speelt toch het lekkerste in een joggingbroek. Ik vind het dan ook wel leuk als zijn joggingbroeken een beetje bijzonder zijn, of een beetje stoer. Bij Coolcat hebben ze hele leuke modellen, sommige zijn wel wat prijzig, maar als er uitverkoop is, dan kan je zeker goed scoren!

Draag jij ook meer joggingbroeken sinds de komt van je kind(eren)? Hoe zit jou favoriete joggingbroek qua model en waar heb je die gescoord?

Klik hier voor meer blogs van het ouderschap abc.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. affiliate links.
Bron uitgelichte afbeelding; Pixabay


One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.