Ouderschap ABC
Ouderschap ABC

|| Nieuw ! || Ouderschap ABC

Het ouderschap ABC! Er valt genoeg over het ouderschap te schrijven en daarom komt het aankomende jaar mijn ouderschap ABC online. Het is me gelukt om voor iedere letter een onderwerp te verzinnen, al viel dat soms niet mee πŸ˜‰ . In deze blog lees je wat je ongeveer kunt verwachten!

Waarom een ABC?

Waarom een ABC? Dat is een goede vraag waar ik je zo echt geen antwoord op kan geven. Ik kwam ergens een ABC-tje tegen en dit idee kwam in mij op. Er is zo ontzettend veel over het ouderschap te schrijven, daar heb ik aan één alfabet niet genoeg aan. Wel vind ik het leuk om op deze manier diverse punten van het ouderschap aan bod te laten komen.

Persoonlijk

Dit ouderschap ABC is persoonlijk, maar ik het toch ook geprobeerd om onderwerpen te kiezen die ook bij het ouderschap in het algemeen passen. Soms zal ik een onderwerp bij een letter kiezen, waar jij misschien een ander onderwerp zou verwachten. Laat dan vooral een reactie achter op de blog of social media, wie weet kan ik dat onderwerp dan nog eens terug laten komen.

Tipje van de sluier!

Benieuwd naar alle dingen waarover je gaat lezen aankomend jaar? Dat kan ik me voorstellen… Ik kan natuurlijk heel geheimzinnig doen en niets verklappen, maar dat vind ik niet nodig. Daarom hem ik een leuk overzichtje gemaakt van de onderwerpen die aan bod gaan komen. Hoe ik de onderwerpen in ga vullen op de blog blijft natuurlijk nog wel spannend πŸ˜‰ .

Ouderschap ABC

Heb jij na het zien van de bovenstaande β€œfoto” nog iets wat je echt mist? Wat vind je trouwens van mijn idee?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Alle blogs van het Ouderschap ABC kan je hier terug vinden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.