Y - Yoga
Ouderschap ABC

|| Ouderschap ABC || Y – Yoga

Vorige keer schreef ik al dat ik laatste letters van het ouderschap abc best lastig vond. Zo ook de Y. Want ja, wat past er nu bij ouderschap met deze letter? Ik ben voor Yoga gegaan… Niet iets wat ik zelf doe, omdat ik er de rust niet voor kan vinden, maar wel iets dat zeker ontspannend kan werken! Mijn doel is om met yoga wel tot rust te komen… benieuwd of dat gaat lukken!

Yoga

Yoga kan je helpen om te ontspannen, zowel je lichaam als geest. Er zit een hele levensfilosofie achter, die ik nog niet ontdekt heb. Ik ben niet iemand die naar een yoga klasje gaat, waarom niet is een goeie vraag, maar ik denk gewoon niet dat dat bij mij past! Als ik zenuwachtig ben krijg ik de slappe lach en dat moet je natuurlijk net niet hebben tijdens een les, ik zie het al helemaal voor me!

Met filmpjes heb ik wel eens geprobeerd om yoga te doen, maar… Ik kan mijn aandacht er gewoon niet bijhouden! Ieder geluidje merk ik op, of er sluipen allemaal gedachtes mijn hoofd in, in plaats van dat ik mijn hoofd leeg kan maken!

Toch is yoga iets dat ik zou willen leren. Als het al te leren valt natuurlijk! Het lijkt me namelijk heerlijk om de ultieme ontspanning te vinden. Mijn hoofd leeg te maken en één te worden met mijn lichaam. Ik denk namelijk dat dat je heel veel kan brengen. Laatst vond ik een boek over yoga, met een dvd erbij. Als ik er straks de tijd voor hem wil ik me er toch meer in gaan verdiepen. Benieuwd wat het mij kan brengen!

Doe jij aan yoga? Als wel, hoe ben je daarmee begonnen? Tips zijn welkom!

Klik hier voor meer blogs van het ouderschap abc.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron uitgelichte afbeelding; Canva


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.