Milestone deken
Ouderschap

Baby Milestone deken

Ik ben verliefd… op een dekentje! Een milestone deken waar je je baby op kan leggen om foto’s te maken. Oké, ik heb geen baby meer, maar wordt volgend jaar wel weer tante! En ja, dan moet je toch wel even weer baby spulletjes shoppen 😉

Milestone deken

Ik heb wel eens prachtige foto’s van baby’s voorbij zien komen, allemaal op een mooi kleedje, waarop je kunt zien hoe oud de baby is. Super mooi! Ik dacht altijd dat het een fotoshop was, maar nee dus. Ook jij kunt deze foto’s gewoon thuis maken! Wat me helemaal verbaasd is alle soorten en maten die er te vinden zijn. Ik zou willen dat ik dit had toen Daan geboren was, wat een prachtige herinneringen.

Waar te koop?

Etsy

Etsy is een platform waarop mensen zelfgemaakte spullen kunnen verkopen en kopen. Hier zijn een heleboel verschillende milestone dekens te vinden. Ik heb zelf geen ervaring met Etsy, dus als er lezers ervaring mee hebben, dan hoor ik het graag!

Yoursurprise

Yoursurprise is een webwinkel die met name artikelen personaliseerd. Zo heb je bij hen de mogelijkheid om een milestone deken te bestellen en daar ook de naam van je kindje op te laten drukken! Een milestone deken met naam, persoonlijker kan natuurlijk niet. Ook een mooie herinnering voor later voor je kindje, de foto’s met het dekentje.

Bol.com

Natuurlijk vind je de dekentjes ook terug bij Bol. Echter is de keuze niet heel groot, maar het geeft je wel een goed beeld van hoe een milestone deken eruit ziet.

Ome Ali

Ja ja, ook ome Ali verkoopt deze prachtige milestone dekens. Ik ben fan van ome Ali en een zeer goede klant ;). Als er problemen met de levering zijn worden ze altijd opgelost en de producten zijn vrijwel altijd prima. Vooral goed opletten bij welke verkoper je het besteld ennuh, goedkoop is soms duurkoop ;). Nu is ome Ali natuurlijk veel goedkoper dan de webwinkels hier en qua kwaliteit met je verschil. Maar wees eerlijk, een kleedje waar je je kindje alleen op legt voor een foto hoeft ook geen super kwaliteit te zijn.

De keuze is echt heel groot, verschillende groottes, materialen en designs.

Ik ben eerlijk, er zitten ook nadelen aan ome Ali. Je moet vaak een beste portie geduld hebben voordat het er is, al valt het tegenwoordig mee als je er voor kies verzendkosten te betalen. Retouren sturen is lastig, maar vaak niet onmogelijk. Helaas zijn de kosten voor het retourneren vaak zo belachelijk hoog, dat het helemaal niet uit kan. Tja, ieder voordeel heb zijn nadeel, het blijft een beetje gokken.

Toch nieuwsgierig geworden naar de milestone dekens van ome Ali? Hieronder zet ik een aantal op een rijtje. Prijzen noem ik niet, want die veranderen voortdurend, net als verkopers die de producten er ook zomaar weer af halen. Via deze link vind je het actuele overzicht van de milestone dekentjes.

  • Deze verkoper heeft 10 verschillende dekentjes. Van heel simpel, tot met bloemetjes en autotjes.
  • Bij deze verkoper vind je twee soorten, één met bloemen en om het andere dekentje is je kindje net een engeltje.
  • Heb je een indianen thema? Dan moet je bij deze verkoper zijn, met een tipi, pijlen, vossen en een wasbeer.

Ik heb geen ervaringen met de bovenstaande kopers en kan geen garanties afgeven voor goede producten of een juiste levering.

Wat vind jij van deze dekentjes? Ze zijn super leuk voor jezelf of als kraamcadeau, vind je niet?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?


Mijlpaal deken

3 Comments

  • Laura

    Toen m’n dochter nog niet geboren was heb ik me rot gezocht achter een betaalbaar exemplaar, maar dat bleek niet zo evident te zijn. Intussen zijn ze allemaal precies serieus gezakt in prijs. Nét te laat dus ..

  • Femke

    Dit is echt een leuke manier inderdaad om de groei van je baby vast te leggen! Ik ben er helaas geen kanjer in, zou echt een alarm in mijn agenda moeten zetten voor dit soort dingen. Haha!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

| WINLopende winactie(s)

Klik op de onderstaande afbeelding
om naar de lopende winactie(s) te gaan...

error: Helaas...