Ouderschap

Milestone deken voor baby’s, ideaal voor toffe foto’s!

Ik ben verliefd… op een dekentje! Een milestone deken waar je je baby op kan leggen om vervolgens prachtige foto’s te maken! Okรฉ, ik heb geen baby meer, maar wordt volgend jaar wel weer tante! En ja, dan moet je toch wel even weer baby spulletjes shoppen. Vervelend om te doen hoor… ๐Ÿ˜‰

Milestone deken

Ik heb wel eens prachtige foto’s van baby’s voorbij zien komen, allemaal op een mooi kleedje, waarop je kunt zien hoe oud de baby is. Super mooi! Ik dacht altijd dat het een fotoshop was, maar nee dus. Ook jij kunt deze foto’s gewoon thuis maken! Wat me helemaal verbaasd is alle soorten en maten die er te vinden zijn. Ik zou willen dat ik dit had toen Daan geboren was, wat een prachtige herinneringen.

De mijlpalen vliegen je misschien om de oren, net als de sprongen die je kindje maakt! Wat betreft die sprongen raad ik je echt het boek Oei ik groei! aan, aan dat boek heb ik heel veel steun gehad tijdens de welbekende sprongen.

Waar te koop?

Etsy

Etsyย is een platform waarop mensen zelfgemaakte spullen kunnen verkopen en kopen. Hier zijn een heleboel verschillende milestone dekens te vinden. Ik heb zelf geen ervaring met Etsy, dus als er lezers ervaring mee hebben, dan hoor ik het graag!

Yoursurprise

Yoursurprise is een webwinkel die met name artikelen personaliseerd. Zo heb je bij hen de mogelijkheid om een milestone deken te bestellen en daar ook de naam van je kindje op te laten drukken! Een milestone deken met naam, persoonlijker kan natuurlijk niet. Ook een mooie herinnering voor later voor je kindje, de foto’s met het dekentje.

Bol.com

Natuurlijk vind je de dekentjes ook terug bij Bol. Echter is de keuze niet heel groot, maar het geeft je wel een goed beeld van hoe een milestone deken eruit ziet.

Ome Ali

Ja ja, ook ome Ali verkoopt deze prachtige milestone dekens. Ik ben fan van ome Ali en een zeer goede klant ;). Als er problemen met de levering zijn worden ze altijd opgelost en de producten zijn vrijwel altijd prima. Vooral goed opletten bij welke verkoper je het besteld ennuh, goedkoop is soms duurkoop ;). Nu is ome Ali natuurlijk veel goedkoper dan de webwinkels hier en qua kwaliteit met je verschil. Maar wees eerlijk, een kleedje waar je je kindje alleen op legt voor een foto hoeft ook geen super kwaliteit te zijn.

De keuze is echt heel groot, verschillende groottes, materialen en designs.

Ik ben eerlijk, er zitten ook nadelen aan ome Ali. Je moet vaak een beste portie geduld hebben voordat het er is, al valt het tegenwoordig mee als je er voor kies verzendkosten te betalen. Retouren sturen is lastig, maar vaak niet onmogelijk. Helaas zijn de kosten voor het retourneren vaak zo belachelijk hoog, dat het helemaal niet uit kan. Tja, ieder voordeel heb zijn nadeel, het blijft een beetje gokken.

Toch nieuwsgierig geworden naar de milestone dekens van ome Ali? Hieronder zet ik een aantal op een rijtje. Prijzen noem ik niet, want die veranderen voortdurend, net als verkopers die de producten er ook zomaar weer af halen. Via deze link vind je het actuele overzicht van de milestone dekentjes.

Wat vind jij van deze dekentjes? Ze zijn super leuk voor jezelf of als kraamcadeau, vind je niet?

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?

Bron (uitgelichte) afbeelding(en); Canva


3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.