Ouderschap

|| Boekenblog #13 || Baby voelboeken

Met boekjes lezen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Babyยดs kan je al heel goed voorlezen en zelf vinden ze het heerlijk om de wereld te ontdekken. Zo zijn voelboeken heel leuk om te bekijken met babyยดs, want ze kunnen immers voelen aan de verschillende dingen.

Baby voelboeken

Baby’s eerste voelboekje – ZNU

Kijk, hoe schattig!ย Dit voelboekje staat vol met vrolijke hondjes, snoezige konijntjes, lieve poesjes en nog veel meer. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook lekker zacht om aan te voelen. En daar kunnen baby’s en peuters niet genoeg van krijgen! Veel kijk- en voelplezier!

Sophie de Giraf – Helen Senior

Sophie de Giraf is al een paar jaar een populaire knuffel onder kinderen. In de reeks met voelboekjes beleefd Sophie verschillende avonturen. De boekjes zijn allemaal gemaakt van dik karton, en op de verschillende pagina’s vind je voelelementen.

Baby’s knuffelzachte – Anita Engelen

Pak mij vast! Dit kleurige voelboekje wacht erop om door kleine baby- en peuterhandjes vastgepakt en doorbladerd te worden. Het is bijzonder geschikt als een allereerste kennismaking met een boek. Het bevat afbeeldingen van eenvoudige voorwerpen uit de leefwereld van kinderen waarbij steeds het juiste woord staat. Bovendien nodigen de verschillende stofjes uit om aan de tekeningen te voelen. Veel kijk- en voelplezier!

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke voelboekje te krijgen. Als je hieronder klikt op “bekijk op bol.com”, dan krijg je een heel overzicht met voelboekje die te krijgen zijnBekijk op bol.comHeb jij nog een leuke tip voor fitness of conditie boek? Laat dan vooral even een reactie achter ๐Ÿ™‚ ! Bezit jij al fitness of conditie boeken en zo ja, wat is je favoriet?

Zelf heb ik het boek van Fajah Lourens gehad. Ik heb hem uiteindelijk weer verkocht, want het was gewoon niets voor mij. Ook heb ik en pilates boekje van de Action, daar doe ik meer mee.

Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,ย Bloglovin of Pinterest? [AdSense-A]

 

Wil je meer lezen over boeken? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Bronvermelding: teksten en afbeeldingen zijn van Bol.com afkomstig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.