boeken
Ouderschap

|| Boekenblog #1 ||

Iets meer dan twee weken geleden heb ik het al een keer op Facebook aangekaart. Elke week een Fit-Mom blog schrijven wordt te eentonig en niet meer leuk om te doen. Ik heb dus besloten om om de week een andere blog te schrijven. Over het onderwerp moest ik even nadenken, maar het wordt één keer in de twee weken een boekenblog.

Een boekenblog?

Ja zeker, dat heb je goed gelezen! Ik ben zelf altijd al dol op lezen en nu Daan een beetje extra aandacht nodig heeft met zijn spraak, zijn we veel met hem aan het lezen. Er zijn zo ontzettend veel leuke boeken te vinden! Ondertussen heb ik me er al goed in verdiept, maar ik wil ook graag van de nieuwste boeken op de hoogte zijn, dus dat moet ik nog even uitvinden!

Speciale boekenpagina

Ik had een superleuke boekenpagina gemaakt, maar ergens heb ik iets verkeerd gedaan, dus het is nu weg 🙁 . Ik weet niet of ik hem weer zo ga maken in de vorm als dat hij was, of dat ik alles lekker in deze boekenblogs ga zetten!

14.000 kinderboeken!

Mijn doel…

Met het schrijven van deze blog hoop ik iedereen te kunnen stimuleren om te gaan lezen. Hoe dan? Nou gewoon, door erover te schrijven hoop ik mijn enthousiasme aan jullie over te brengen. Ik beleef veel plezier aan het uitzoeken van de boeken en het schrijven van de blogs. Wie weet heb ik een paar gouden boekentips voor jullie? Hoe de blo precies vorm gaat krijgen is nog even zoeken, maar dat komt vast wel goed!

Zoals altijd zijn ook nu tips en ideeën van harte welkom! Voor welke leeftijden zou jij het liefste boeken zien? En ben je ook op zoek naar een bepaald genre? Laat het me gerust weten door hier op de blog een berichtje achter te laten, maar je mag natuurlijk ook op Facebook reageren.

Deze blog bevat affiliate links.[AdSense-A]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

| WINLopende winactie(s)

Klik op de onderstaande afbeelding
om naar de lopende winactie(s) te gaan...

error: Helaas...