Ik leer lezen met Zwijsen!
Ouderschap

Ik leer lezen met Zwijsen!

Ik leer lezen met Zwijsen! Een nieuwe serie, geschreven door bekende schrijvers. Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. De verhalen zijn zo herkenbaar dat het moeilijk wordt om de boeken neer te leggen! Oefen thuis en op school met dit leuke leespakket.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk plezier in lezen is. Daan is een vroege leerling en ging met zijn vriendjes mee naar groep 3. Helaas bleek in groep 3 dat hij nog niet klaar was voor het leren lezen. Lezen bezorgde hem dagelijks buikpijn en hij zette zich er ontzettend tegen af. We besloten na veel overleggen dat het beter voor hem was om terug te gaan naar de kleuters. Eenmaal daar ging hij opbloeien! Dit schooljaar is hij weer in groep 3 gestart en wat een enorm verschil zien wij! Hij verslindt boeken en beleefd er veel plezier aan. Ik zie vooral dat het belangrijk is dat hij leest wat hij leuk vindt en dat de boekjes ook passen bij zijn leesniveau.

Ik leer lezen met Zwijsen!

Om kinderen te ondersteunen bij het goed leren lezen hebben uitgeverij Zwijsen en WPG Kindermedia de handen ineengeslagen. Met de kennis van de leesexpert zijn kinderboekenschrijvers gevraagd nieuwe, spannende, grappige en vooral leuke kinderboeken te schrijven. Zo worden plezier in lezen en goed technisch leren lezen gecombineerd. De boeken zijn geïllustreerd door de beste illustratoren uit Nederland en Vlaanderen. Voor alle kinderen is er een geschikt boek: voor de lettervreters waarbij de leesontwikkeling als een speer verloopt en voor de letterpuzzelaars voor wie het lezen net wat moeizamer verloopt.

Waar bestaat de serie uit?

De serie bestaat uit een basisassortiment van 18 titels, variërend van boeken voor de echte starters met alleen woordjes en op de niveaus AVI start en AVI M3 en boeken voor kinderen met al iets meer leeservaring op de niveaus AVI E3, AVI M4 en AVI E4. De boeken zijn bedoeld voor alle kinderen die leren lezen. Een heb je de basis van het lezen gelegd, dan gaat er daarna een wereld van boeken (en kennis) voor iedereen open.

Hieronder vind je een overzicht van alle boekjes per leesniveau. Als je op de titel van het boekje klikt, dan wordt je automatisch doorgestuurd naar Bol.com waar je meer informatie over het boekje vindt en waar je ook het boekje kunt bestellen.

Avi start

Ik leer lezen met Zwijsen!

Avi M3

Ik leer lezen met Zwijsen! Avi M3

Avi E3

Ik leer lezen met Zwijsen! Avi E3

Avi M4

Ik leer lezen met Zwijsen! Avi M4

Avi E4

Ik leer lezen met Zwijsen! Avi E4

Een mooie serie!

Er bestaan natuurlijk al vele series met boeken voor kinderen die leren lezen. Persoonlijk vind ik het enorm leuk dat er weer aan een nieuwe serie is gewerkt. Er zit voor ieder kind wel een boek tussen, ongeacht op welk niveau je kind leest. Mocht je nog meer informatie willen hebben over de “Ik  leer lezen met Zwijsen” dan verwijs ik je graag door naar de website van Zwijsen.

Recensies volgen…

De boekjes zijn net nieuw en komen dus vers van de pers! Wij ontvangen binnenkort recensie exemplaren. Daan krijgt de boekjes; “Zar en de gouden druppel” en “Spekkie en Sproet – Een speurder let altijd op!”. Ik ben heel erg benieuwd wat hij van de boekjes vindt en zodra ze binnen zijn en wij ze hebben gelezen, dan lees je dat natuurlijk terug op de blog!

Vind jij deze nieuwe serie ook zo leuk? Welke boekje zou bij jullie thuis favoriet zijn denk je?

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Uitgeverij Zwijsen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.