kinderverjaardag vieren
Ouderschap

Een kinderverjaardag vieren?!

Een feestje, dat is natuurlijk altijd leuk! Ik vind het heerlijk om een feestje voor Daan te organiseren. Onze eigen verjaardagen vieren we altijd vrij klein, maar voor Daan zijn verjaardag pak ik altijd wel altijd uit! Niet omdat dat dat nodig, maar met name omdat ik dat zelf zo leuk en gezellig vind. En stiekem hรฉ, vind ik het ook heel erg leuk om een kinderverjaardag te vieren en alles leuk te regelen.

Een kinderverjaardag vieren

Een verjaardag is natuurlijk altijd leuk, zeker als het niet van je kindje is! Althans, zo denk ik erover. Ik schreef al dat we onze eigen verjaardagen altijd klein houden, maar ik vind het heerlijk om met Daan zijn verjaardag een beetje uit te pakken. Niet omdat het groots en meeslepend moet zijn, maar gewoon omdat ik het leuk vind.

Versieren

Wat natuurlijk echt bij een kinderverjaardag hoort is versiering! Slingers, ballonnen, leuke bordjes en bekers en allerlei andere versieringen. Hoe gekken en gekleurder, deze te beter! Afgelopen jaar vieren wij het lekker in de tuin, zodat alle kinderen lekker konden spelen. We hadden overal slingers en ballonnen neer gehangen, het leek echt super feestelijk!

Taart!

Afgelopen jaar hadden we echt een super gave taart! Een collega van Menno maakt echt fantastische taarten, kijk maar eens op haar Facebook pagina. Ze heeft voor Daan een Buurman&Buurman taart gemaakt hij zag er fantastisch uit en smaakte ook super lekker! Gaan we volgend jaar zeker weer doen ๐Ÿ™‚ . Daarnaast mogen de hapjes natuurlijk ook niet ontbreken. Meestal ga ik voor makkelijk, want dat is toch wat de kinderen het lekkerste vinden!

Cadeautjes

Een kinderverjaardag zonder cadeautjes is natuurlijk niet compleet. Want wees eerlijk, wat vond jij het leukste aan je verjaardag toen je een kind was? Ik zeker weten de cadeautjes. Ieder jaar wordt hij weer veel te veel verwend, maar ach, beter verwend dan verwaarloosd zeggen ze toch? Meestal maak ik een verlanglijstje, zodat iedereen makkelijk iets kan kiezen en het ook af kan strepen. De opa’s en oma’s vinden het makkelijk en er worden geen dubbele cadeautjes gekocht!

Mijn doel is altijd om Daan een leuke dag te bezorgen. Zelf ben je toch veel bezig met dingen regelen, helemaal niet erg! Als de kinderen maar genieten, dan ben ik tevreden! Ik hoop altijd op mooi weer, dan kunnen we het lekker buiten doen.

Hoe vier jij het liefste (kinder) verjaardagen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


One Comment

  • Sherry

    Ach wat leuk. Hopelijk gaat hij ervan genieten. Verjaardagen zijn altijd leuk.
    Ik heb het zelf nooit echt live gevierd maar wel op mijn blog houd ik al jaren megawinacties.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.