Ouderschap

Een schoencadeautje!

Ja hoor, de Sinterklaas tijd is weer aangebroken! De schoentjes mogen weer gezet worden, die hopelijk gevuld worden met een schoencadeautje! Misschien wel รฉรฉn van de mooiste dingen van het Sinterklaas feest, want wie komt er midden in de nacht die schoen vullen? Zit er wel iets in de schoen de volgende ochtend? Ook voor de Sint valt het allemaal niet mee, want wat moet er toch steeds in die schoenen? Veel vragen en met deze blog hoop ik de Sint een handje te kunnen helpen!

Schoencadeautje

Een schoencadeautje, dat is natuurlijk wat ieder kindje verwacht als de schoen gezet is. Niet zo gek natuurlijk, want er is (hopelijk) hard voor gezongen! Maar hoe vind de Sint nou al die mooie schoencadeautjes? Door te shoppen natuurlijk! Nu weet ik dat de Sint meeleest op deze blog (ja echt hoor, ik ken hem persoonlijk ;)), dus Sint als u dit leest dan wordt het allemaal een stuk gemakkelijker!

Groot of klein?

De grootte van het cadeautje maakt natuurlijk helemaal niet uit, het doel is dat je kindje gelukkig wordt van het cadeautje. Het budget van de Sint speelt natuurlijk ook mee, want die geldbomen zijn niet oneindig! Veel kinderen krijgen een cadeautje tot maximaal โ‚ฌ 10,00 in de schoen, vaak met iets lekkers.

Shoppen

Sint shopt natuurlijk het hele jaar door en loopt dus geen actie mis! Hij verzameld van alles gedurende het hele jaar, want met in de aanbieding shoppen is niets mis! Daarnaast heeft hij een favoriete winkel, namelijk de Action. Hier vindt hij de meeste schoencadeautjes. Soms, heel soms, dan heeft de Sint het echt te druk, of, eerlijk is eerlijk, heeft hij gewoon geen zin in shoppen. Dan besteld hij de cadeautjes online, want die worden gewoon lekker thuis bezorgd. En daarvoor heb ik wel een paar goede tips!

Online shoppen

Het zal je niet verbazen dat de Sint een groot fan van Bol.com is. De keuze is reuze ๐Ÿ˜‰ en in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Hij heeft dan ook zijn eigen afdeling bij deze webshop, namelijk de schoencadeautjes afdeling. Alle cadeautjes staan netjes op hun eigen plek, in verschillende prijscategorieรซn voor verschillende leeftijden. Heel makkelijk zoeken dus! Klik hier om naar de Sint zijn shop te gaan!ย 

Inspiratie

Om een beetje te helpen, is hieronder een lijst te vinden met een groot aantal favorieten van de Sint! Zit er iets leuks bij?

Wat is het favoriete schoen cadeautje bij jullie thuis?ย 


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram,ย Bloglovin of Pinterest?


2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.