Schoenzetkalender
Downloads,  Ouderschap

Schoenzetkalender [free printable] + Cadeau inspiratie!

Hij komt, hij komt… De Sint is bijna weer in het land, een magische tijd! Maar ook een tijd waarin je als ouder zijnde wel een beetje voorbereid moet zijn… Want als de Sint in het land is, dan betekend dat ook dat de kinderen hun schoen willen zetten! Wij doen dat aan de hand van een schoenzetkalender, want het is natuurlijk niet elke dag feest! Jij kunt hem ook gratis downloaden! Daarnaast deel ik nog een lijstje met leuke schoencadeautjes.

Schoenzetkalender

De tijd rondom Sinterklaas is een spannende tijd voor kinderen! Je schoentje zetten is natuurlijk fantastisch, maar Sinterklaas kan toch niet elke dag iets brengen? Andere kinderen wil ook graag dat de Sint bij ze langs komtโ€ฆ Daarom gebruiken wij thuis een schoenzetkalender! We kleuren de dagen in waarop de schoen gezet mag worden. Soms is er ook een dag dat het schoentje wel gezet mag worden, maar dat er geen cadeautjes gebracht worden, maar iets lekkers. We hoeven niet de strijd aan te gaan wanneer de schoen gezet mag worden, we hoeven alleen maar even op de kalender te kijken of het mag. Het geeft voor zowel ouders als kind houvast en dat is natuurlijk erg fijn!

Hebben? Je vindt hem >>HIER<<

Schoencadeautjes

Schoencadeautjes verzamel ik het hele jaar door… Met name in actie periodes kan je hele leuke dingen scoren voor een klein prijsje. Wij doen geen hele dure cadeaus in de schoen, meestal zit het tussen de 5 en 10 euro. Nu gebeurd het ook wel eens dat er lastminute toch nog een cadeautje geregeld moet worden, wat ben ik dan blij met online bestellen ๐Ÿ˜‰ . Hieronder vind je een inspiratie lijstje met schoencadeautjes, gesorteerd op leeftijd (tot 8 jaar) tot max. 10 euro (als je erop klinkt, wordt je doorgestuurd naar de webshop)! Veel ideeรซn overlappen elkaar ook wel qua leeftijd, want ze zijn in verschillende varianten verkrijgbaar! Daarnaast is het natuurlijk ook maar net waar de interesses van je kind liggen.

0-2 jaar

3-4 jaar

5-6 jaar

7-8 jaar

Wat vinden jou kinderen over het algemeen in de schoen?


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.