|| Review || Spoorzoeken – 999 Games

Review - Spoorzoeken

|| Review || Spoorzoeken – 999 Games

Spelletjes spelen vinden de meeste kinderen leuk! En stiekem niet alleen kinderen, want ook volwassen doen vaak graag een potje mee. We zitten nu al een tijdje “binnen” natuurlijk. Weinig of geen uitjes en kinderfeestjes. Toch kan je buiten in de tuin of in het park ook hele leuke dingen doen! Zo ook dit leuke spel; Spoorzoeken van 999 games. Wij speelden het op de camping en de kinderen zijn echt super enthousiast!

Spoorzoeken

Spoorzoeken is een actiespel, waarin je een speurtocht gaat volgen. Er zijn namelijk koekjes verdwenen en aan jou is het de taak om te ontdekken waar die gebleven zijn! Je gaat op zoek naar de pijlen en natuurlijk zijn er onderweg ook verschillende opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Lukt het jou om de dader van de verdwenen koekjes te vinden?

Spelverloop

Voorbereidingen

Bron: 999 games

Voordat je kunt gaan spoorzoeken, moeten er wel wat voorbereidingen getroffen worden! De hele speurtocht moet namelijk uitgezet worden door iemand. Het eerste kaartje is altijd het speurkaartje, waar zijn de koekjes gebleven? Van daaruit moet er een spoor uitgezet worden met de pijlen, die afgewisseld worden met leuke opdrachten. Ieder kaartje heeft aan één kant een pijl en aan de andere kant een opdracht. Je kunt dus zelf beslissen waar de speurtocht langs gaat (door het hele huis, door de tuin, door het huis en de tuin, door het park of over de camping) en welke opdrachten er uitgevoerd moeten worden.

Het spel

De kinderen beginnen spoorzoeken dus bij de kaart van de verdwenen koekjes. Welke kant moeten ze op? Eens even kijken waar de pijl naartoe wijst… Hé, daar ligt een kaartje, er staat een opdracht op. Na het uitvoeren van de opdracht snel op zoek naar het volgende kaartje. Voor elke leeftijd staat er een x aantal keren op dat de opdracht uitgevoerd “moet” worden. Je kunt de tocht zo lang en moeilijk maken als je zelf wilt.

Ik heb het spel met Daan en twee neefjes op de camping gespeeld! Hieronder een aantal leuke actie foto’s van onze speurtocht!

Spoorzoeken
En we zijn van start! Waar wijst die pijl naartoe?
Spoorzoeken
Hé, een opdracht! De heren moeten 3x over het bankje heen klimmen…
Spoorzoeken
Al snel vonden ze het volgende kaartje, hinkelen! Dat was leuk, maar ook wel een beetje moeilijk…
Spoorzoeken
Lopen als een hond… De kinderen hadden lol, maar ik heb er ook echt van genoten!

Afloop

Het spel is afgelopen als het kaartje met de dader van de verdwenen koekjes gevonden is! Na afloop van de speurtocht natuurlijk niet vergeten om alle kaartjes weer de verzamelen voor de volgende tocht.

Wat vonden wij ervan?

Zoals je misschien al aan de foto’s kunt zien hebben wij echt heel veel lol gehad met dit spel! Onze speurtocht was niet super lang, want ik wilde de heren niet te snel ontmoedigen. Volgende keer wordt dat zeker anders! Want die volgende komt er… nog heel vaak! De boodschap van de drie jongens was namelijk dat het spel op de camping moest blijven, zodat ze het de volgende keer weer konden spelen. Nou, dat zegt genoeg denk ik! Zelf vond ik het ook geweldig om ze bezig te zien, wat een pret! Zeker een aanrader als je eens wilt gaan spoorzoeken.

Tip: Ook leuk om te doen met een kinderfeestje in de buitenlucht,
die je vervolgens af kunt sluiten met een gezellige picknick!

Specificaties

Spoorzoeken
Bron: 999 games

Spel: Spoorzoeken
Soort: Actiespel / Zoekspel
Uitgever: 999 Games
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal spelers: 2-20 spelers
Duur: +/- 15 min.

Spoorzoeken is bij verschillende verkooppunten te koop, o.a.;

999 Games & Bol.com


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


*Bij het plaatsen van dit artikel liep er een winactie van dit spel. Deze winactie is ondertussen afgelopen,
maar natuurlijk kan je nog steeds dit leuke spel bestellen bij 999 Games & Bol.com
!

27 thoughts on “|| Review || Spoorzoeken – 999 Games

 1. Wat ziet dit er leuk uit. De kinderen zjjn hier gek op spelletjes en dit kun je heerlijk buiten doen!
  Wat wij heel erg leuk vinden om te spelen is beverbende, dit is gezellig met grote en kleine kinderen! Ook spelen wij vaak regenwormen. De spelletjes zijn lekker compact en vervelen nooit.

 2. Deze spelletjesfanaat wordt hier dolblij van! Het leuke aan de 999 games is dat ze geen hele avond in beslag nemen: juist ideaal om ‘even’ te ontspannen na het eten of op vakantie! Een echte aanrader is Regenwormen, ik ben helemaal verslaafd. Over het spel Beverbende heb ik goede dingen gehoord. Ik ben erg benieuwd naar dit spelletje! Zin om het uit te proberen en m’n vrienden/familie te verslaan hihi.

 3. Regenwormen, Halli Galli, en Qwirkle, Carcasonne gaan hier steevast mee in de tas als we op reis gaan. Echte aanraders dus!

  1. Halli Galli en Beverbende. Dit zijn 2 van onze favoriete spelletjes. Spoorzoeken lijkt mij ontzettend leuk om te doen.

 4. Ik speel graag Monopoly! Heerlijk spel, niet erg vernieuwend, maar wij hebben een speciale editie wat het dan weer vernieuwend maakt… Als ik zo op de site rondsnuffel dan lijkt Qwirkle mij een erg leuk spel! En natuurlijk spoorzoeken! Wat leuk dat fotoverslag erbij, geeft een super leuke indruk! Kam me voorstellen dat je zelf ook lol hebt gehad 😉

 5. Wat leuk zo’n actief spel. Ideaal voor in de vakantie. Regenwormen is ook een heel leuk spel, een dobbelspel dat niet te lang duurt en in een handig meeneemformaat. Het gaat altijd mee als we op vakantie gaan.

 6. Dit klinkt echt als een leuk spel, zeker op vakantie in een nieuwe omgeving. Zelf houd ik echt ont-zet-tend van Halli Galli (en mijn kinderen vinden het ook echt super leuk). Het is altijd chaotisch en gezellig tijdens dit spelletje. Ennuh, ook als je zelf vrienden over de vloer is dit spel ook heerlijk om te doen tijdens een drankje. Sfeer is gegarandeerd!!

  Ik heb geen Facebook, maar wel Instagram (@iminanas4) en daar volg ik je!

 7. Wij spelen thuis graag Catan, als ouders zijnde dan. Ook van 999games zie ik nu! De kinds spelen graag de gouden oude krokodil met kiespijn! Die blijven wij stiekem ook leuk vinden hoor! Spoorzoeken lijkt me ook erg leuk, kan ik de kids gekke dingen laten doen, want ja, dat hoort bij het spel!

 8. Wat een leuke review! Dit spreekt veel meer tot de verbeelding dan alleen een productomschrijving 🙂 lijkt me heel leuk om dit met onze peuter te spelen. Wij zijn thuis fan van qwirkle, heel leuk spel!

 9. Het spel regenwormen is altijd leuk om te spelen. Het spel spoorzoeken lijkt me erg leuk om te doen als ik op de kinderen van een vriendin pas.

 10. Wat een super leuk spel!! Catan Junior zou ik in de kast willen hebben, aangezien ik het zelf ook een super leuk spel vind

 11. Erg leuk spel voor de kinderen, doe erg graag mee voor de kinderen.
  Het spel Catan Junior vind ik erg leuk voor de kinderen.
  Groetjes Anneliese

 12. Wij hebben ‘Keer op keer’, die is erg leuk.
  Zou ‘Keer op keer 2’ nog wel willen hebben, want die schijnt nog leuker te zijn.

 13. oh wij spelen ook veel spelletjes, zelfs als we er even tussenuit gaan 🙂 999 behoort wel tot onze favorieten, halli galli staat ondermeer nog op ons verlanglijstje en deze nu ook!

 14. Wat een leuk spel! Leuk voor een feestje ook, corona proof speurtocht door het park en afsluiten met een picknick… Het spel 30 seconds lijkt mij ook nog wel leuk. Ik ken het niet, maar als ik het zo op de site zie is het zeker iets voor ons!

 15. JAAAAA!! Licht uit, spot aan. Ik heb dit jaar pas voor het eerst spellen van 999games ontdekt en ben sindsdien verslaafd geworden aan hun kaartspelletjes. Beverbende, saboteur, moddervarkens… Echt speelplezier en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ook de online speluitleg op YouTube is nogal inspirerend te noemen. Maakt me enorm enthousiast. Wie er ook wint, ok hang slingers op. Liefs, Larissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Copyright © 2020 Happinessfromme. - Op deze blog lees je gesponsorde content en affiliate links. Lees hier meer over in de disclaimer. Tevens kan je in de privacyverklaring alles lezen over hoe we je privacy waarborgen en meer over de cookie policy. Happinessfromme is onderdeel van Nadia Media en staat bij de KvK geregistreerd onder nummer 73544523.
error: Helaas...
%d bloggers liken dit: