Ouderschap,  Spelletjes & Speelgoed

|| Tip || Cadeau jongen 3 jaar

Volgende week wordt mijn “kleine” ventje alweer drie jaar! Dat betekende dus een verlanglijstje maken! Nu is hij best heel verwend en heeft hij al vrij veel, maar toch is het weer gelukt! Waar ik op heb gelet met het verlanglijstje maken en wat er op staat? Dat lees je vandaag allemaal in de blog over een cadeau voor een jongen van drie jaar.

Cadeau jongen 3 jaar

Een verlanglijstje maken, het valt nog niet mee. Met zijn drie jaar weet Daan nog niet goed wat hij zelf wil, dus moet ik hem nog helpen. Waar ik op let bij het maken van een verlanglijstje? Dat zijn verschillende dingen;

  • Ik zoek ik verschillende prijs categorieën, zodat er voor iedereen zijn budget een suggestie op de lijst staat.
  • Wat vindt Daan leuk? Bij het uitkiezen van cadeautje kijk ik ook goed naar wat Daan zelf leuk vind.
  • Zelf vind ik leerzame dingen ook goed voor hem, dus ook hier zoek ik iets van uit.

Het verlanglijstje

Ik zal Daan zijn lijstje voor dit jaar met jullie delen 🙂 . Wie weet haal je er zelf nog leuke ideeën uit!

Auto’s

De laatste tijd is Daan echt dol op grote auto’s! Die mogen dan ook niet op zijn lijstje ontbreken natuurlijk. Er staat natuurlijk een graafmachine op, een tractor en een brandweerauto, want alles met sirenes is natuurlijk leuk! Ook de vuilniswagen is hij dol op en staat op zijn lijstje. Eigenlijk zijn het voornamelijk werkvoertuigen die hij leuk vindt.

Vtech

Ik ben en blijf een echte Vtech fan! Ik vind al het speelgoed dat ze uitbrengen zo leuk! Zo heeft meneer echt een hele verzameling van de Toet Toet auto’s. Sinds zijn eerste verjaardag krijgt hij er af en toe iets van, dus hij heeft echt van alles wat. Nu twee jaar later is alles nog steeds goed en dat met het gooi en smijt werk dat het moet doorstaan 😉 . Ook leuk is de Zoef Zoef dieren en de Vrolijke Vriendjes serie van Vtech. Ook dit zijn series die je steeds verder uit kan breiden. Voor dit jaar hebben we geen Toet Toet op het lijstje gezet, een keer ander speelgoed is ook leuk natuurlijk!

Zo kwam ik de “Kidi SuperStar meezing set” tegen, waarvan ik weet dat hij heel leuk is want mijn nichtje heeft hem ook. Ook zag ik het “mijn magisch bureau 3 in 1”, waarmee ze spelenderwijs kunnen leren. Ideaal voor op zijn lijstje dus! De laatste tijd slaapt Daan wat minder goed en wil ‘s morgens absurd vroeg uit bed. Ik heb goede verhalen gehoord over slaapwekkers en heb “mijn slaapwekker vriendje” dus ook op het lijstje gezet.

Magibook is trouwens ook een echte aanrader! Daan heeft hem vorig jaar december gekregen en ik merk echt dat hij er nu echt interesse in gaat krijgen! Dit jaar staan er wel uitbreidingsboekjes op zijn lijstje.

Buitenspelen

Daan is een echt buiten speel kind. Het maakt hem echt niet uit of het regent of dat de zon schijnt. Ik vond het dus ook wel leuk om iets voor buiten op zijn lijstje te zetten. Dit zijn uiteindelijk rolschaatsen geworden met bescherming. Daarnaast is een step natuurlijk ook erg leuk, dus ook die hebben we er op gezet.

Foodtruck

Aangezien mijn kleine ventje graag aan het koken is in zijn keuken en van auto’s houdt, vond ik het perfecte cadeau voor hem! Namelijk de “foodtruck” van Chicco. Een auto en eten in één. Hij krijgt hem voor zijn verjaardag volgende week sowieso en ik ben heel benieuwd wat hij er van vindt. Chicco heeft ook veel leuk speelgoed trouwens, dus dat is ook nog een merk waar je lekker tussen kan neuzen.

Fisher Price

Naast VTech en Chicco heb je natuurlijk ook nog Fisher Price als speelgoed merk met erg leuk en degelijk speelgoed. Ook hier heb ik even lekker tussen gesnuffeld en nog wat dingen van op het lijstje gezet. Namelijk;

En verder…

Natuurlijk zijn eigen ideeën van mensen ook altijd leuk! Daan is ook fan van Bob de Bouwer, Thomas de trein, Brandweerman Same en Buurman en Buurman. Dat heb ik ook als tip op het lijstje gezet. Bijvoorbeeld een leuk dekbed of een trui met één van zijn helden, of natuurlijk speelgoed!

Wat ik bijna nog vergeet, is dat hij de houten trein van de Ikea heel erg leuk vindt. Hij heeft nu een kleine basisset, maar wil nog wel meer. Dat is het enige waarvan hij aangaf dat hij dat wel graag wilde hebben.

Hieronder nog een kleine greep uit de categorie cadeautjes van allerlei dingen.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, InstagramBloglovin of Pinterest?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.