Video van Sint
Ouderschap

Video van Sint! De geheime schatkamer!

Sinterklaas 2020, een jaar waarin alles anders is… Een nieuw normaal? In ieder geval  een jaar waarin we het sinterklaas feest niet kunnen vieren zoals we dat gewend zijn. Verdrietig, ja… Maar voor ons staat voorop dat de kinderen kunnen genieten. En genieten dat kan je als kind als je een boodschap van de Sint krijgt! Video van Sint ligt dus ook dit jaar weer op de mat voor Daan.

Video van Sint

Een nieuw jaar, dus een nieuw avontuur van video van Sint! Net als in andere jaren is het weer een uniek verhaal, dit keer gaat het over de geheime schatkamer! Je hebt de optie om voor roetveeg pieten te kiezen, maar je kunt er ook voor kiezen om geen pieten in het verhaal terug te laten komen.Video van Sint 2020

Net als in voorgaande jaren kan je verschillende extra’s bij kopen. Denk bijvoorbeeld aan populaire sinterklaasliedjes, verhaaltjes voorgelezen door de Sint of een video van de Sint met daarin de tekening van je kindje die hij in de schoen heeft gedaan. Dat laatste lijkt mij dus echt super gaaf! Aangezien de schoen nog niet gezet kan worden, hebben we dit dus ook nog niet uitgeprobeerd.

Bij de prijs van de video zit één persoon inbegrepen, maar het is mogelijk om tot maximaal acht personen toe te voegen. Voor iedere persoon betaal je een beetje bij, maar daarover later meer! Als je een foto upload, dan zie je de foto in beeld van de persoon waar de Sint over praat. Daarnaast kan je nog twee foto’s toevoegen, die foto´s zie je terug tijdens de video van Sint. Één foto zie je in de kamer van de Sint en de ander komt op de tablet voorbij.

Een persoonlijke boodschap

In de bovenstaande trailer kan je duidelijk zien wat de opties zijn, maar er wordt natuurlijk niets verklapt over het verhaal van dit jaar! Dit jaar gaat het dus over de geheime schatkamer in de video van Sint, spannend hoor!

Volwassenen mogen alvast spieken toch? Ik heb gekozen voor de versie met roetveeg pieten en vind Video van Sint ook zeker dit jaar weer een aanrader!

Avontuur 2020

Hé, daar heb je Coole Piet en Sint! Sint is in zijn verhalenkamer, want iedereen die heeft verhalen! Sinterklaas, maar jij natuurlijk ook. Ondertussen zijn Testpiet en Danspiet bezig met de pakjes. Alle pakjes zijn er, maar oh wat zijn die pieten onhandig, laten ze zomaar een vaas vallen. Wat zit daar nu in?Video van Sint 2020

Een schatkaart! Het lukt de pieten alleen niet om de schatkaart te ontrafelen… Met een beetje hulp van Piraat Berenstein moet het eigenlijk wel lukken… Gelukkig kent Profpiet hem nog van vroeger. Dankzij Piraat Berenstein wordt de route naar de schat zichtbaar, maar als ze dan in de kamer zijn, komen ze in de problemen. Ondertussen is Sinterklaas ook op onderzoek uit gegaan… Zou alles goed komen?

En wat kost Video van Sint?

Je hebt keuze uit 3 verschillende opties;

 • Download | 14,95 (incl. 1 persoon*) | Avontuur 2020, 6 onderwerpen en foto’s, overal op af te spelen, binnen 1 uur in je mailbox, speelduur +/- 12 min.
 • DVD | 14,95 (incl. 1 persoon*) | Avontuur 2020, 6 onderwerpen en foto’s, af te spelen op blue ray/dvd, de actuele verzenddatum is op de website van Video van Sint te vinden, speelduur +/- 12 min.
 • Compleet – Download, DVD & extra’s | 29,95 19,95 (incl. 1 persoon*) | Avontuur 2020, 6 onderwerpen en foto’s, af te spelen op blue ray/dvd, binnen 1 uur in je mailbox + de actuele verzenddatum van de dvd is op de website van Video van Sint te vinden, speelduur +/- 12 min. Extra’s; verjaardagsvideo, 4 piratenverhaaltjes, gesigneerde kaart & envelop uit Spanje.

* Je kunt tot max. 8 personen toevoegen, elke persoon extra brengt extra kosten met zich mee.

Extra’s !

Natuurlijk heb je ook nog de mogelijkheid om een paar leuke extra’s te bestellen!

 • 5 populaire Sinterklaadliedjes | 4,95
 • Drie verhaaltjes van Sint | 3,95
 • Extra dvd kopie vanaf | 4,95
 • Tekening in de schoen (download) | 4,95

Een aanrader?

Wat mij betreft is Video van Sint zeker een aanrader! Zeker in dit vervelende jaar, waarin er helaas geen huisbezoeken kunnen plaatsvinden is Video van Sint een hele toffe oplossing! Ik weet zeker dat Daan ook dit jaar weer helemaal op gaat in het avontuur van de pieten. En hoe weet de Sint nu alles over hem? Ik vind het heerlijk om hem zo te zien genieten.


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


36 Comments

 • Lisette

  Ik zou graag mee doen voor ons zelf, maar ook voor mijn zus.
  We vieren altijd samen sinterklaas, maar dit jaar weten we nog niet hoe we het moeten vieren. Voor de kinderen zou het erg leuk zijn en spannend een filmpje van sinterklaas.

  • Happinessfromme

   Wij vieren het ook altijd samen… Nu is dat inderdaad afwachten! Ik heb de Video van Sint gewoon voor Daan + alle neefjes en nichtjes besteld. Zijn we samen, dan 7 vrolijke snoetjes. Als niet, dan is er voor ieder “gezin” een dvd en wist Sinterklaas niet dat we het niet samen vierden. Denk niet dat de kids daar erg mee zitten haha!

 • Nynke B

  Wat leuk! Het wordt een wat kalere Sint zonder gasten, maar we gaan er wel wat gezelligs van maken. Pepernoten bakken met de kids, buiten marshmallows roosteren en als we weer binnenkomen heeft sint stiekem cadeautjes gebracht en hopelijk een video (of dvd) achtergelaten…

 • Cindy Framke

  Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. We hebben al eens eerder de video van sint gehad maar toen was ons jongste meisje nog te klein. Volgende week wordt ze 2 jaar en is helemaal gek van Sinterklaas. Als ze de sint op tv ziet dan wordt ze helemaal wild en roept ze ” Klaas Klaas!!”
  Wij vieren sinterklaas gewoon gezellig knus met ons gezinnetje.

  • Happinessfromme

   Geweldig hoe snel ze het door hebben hé! Dit zou ons laatste jaar samen worden, gezien de meeste neefjes en nichtjes nu op een bepaalde leeftijd komen… Mijn moeder wil eigenlijk nog één keer sinterklaas vieren met alle kleinkinderen, maar of dat gaat lukken? Als de kids het maar fijn hebben.

 • Anna wienen

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia.. wij vieren gewoon met z‘n tweetjes thuis.. filmpje kijken, pepernoten bakken.. cadeautjes uitpakken

  • Happinessfromme

   Dat is natuurlijk ook heel gezellig! Bij ons is het altijd HET feest van het jaar, maar heel intiem lijkt me ook wel een hele mooie sfeer…

 • Marian B

  Helemaal leuk! De video van Sint mag eigenlijk niet ontbreken op pakjesavond om het Sinterklaasfeest van 2020 nog beetje goed te maken. Ik doe graag mee voor mijn kinderen, en als het mag volgens de regels ook voor mijn neefje en nichtje. We vieren het gewoonlijk altijd samen. Kijk al uit naar die verraste snoetjes van de kinderen!

  • Happinessfromme

   Leuk! Ja hoor, je kunt tot 8 personen toevoegen! En vier je het niet samen? Dan kan je een extra dvd bestellen. Dat heb ik ook gedaan… Als we dan niet samen zijn, dan zeggen we gewoon dat Sinterklaas dat nog niet wist toen hij de video maakte 😉

 • Jolijn kools

  Oh wooowww lijkt me echt GE-WEL-DIG om zo een gave Video van Sint te mogen winnen zeg !!! We bestellen deze al jaren en mijn dochters zitten elke keer weer met grote ogen te kijken en snappen er niks van. Zooooooo bijzonder ! Dat willen we dit jaar wel weer meemaken zeg !! Het word dit jaar anders maar we maken er een groot feest van hoor. Lekkere hapjes , iets meer kado’s als normaal en indien het kan qua mensen uitnodigen willen we opa en oma uitnodigen aangezien ze anders ook maar alleen thuis zijn en ik dit zielig vind hahah 😉 ps ik heb de actie geliked & gedeeld en mensen getagd op instagram en facebook …

 • Marita

  Lijkt mij erg leuk voor d ekinderen nu ze het allemaal wat meer snappen wat Sinterklaas feest inhoudt.
  Sinterklaas kan dit jaar niet thuis langs komen en de opa’s en oma;s ook niet dus deze dvd lijkt mij erg fijn. En dan gezellig als gezin thuis vieren

 • Ingrid Langstraat

  Wat gaaf deze video, wat zullen ze het geweldig vinden als de sint hun naam noemt en van alles weet! Dit jaar vieren wij sint met ons gezin met 3 lieve kindjes voor wie ik graag deze video win. Als het kan nodigen wij oma uit zodat zij niet alleen is. Elk jaar vieren wij het met heel de familie. Mocht het mogelijk zijn dan zouden wij graag met een aantal mensen warme chocolademelk in de tuin drinken met elkaar…op afstand. Muziekje erbij en toch een gezellig moment samen.

 • Nelly

  Als de regels het toelaten komen we met de familie bij elkaar en maken er een gezellige avond van. Deze prijs verhoogt de feestvreugde zeker, vooral bij mijn dochter.

 • Danielle van de Donk

  Ik doe graag mee voor onze 2 kinderen Kenji en Ashley. Super leuk nu we geen intocht hebben. Ik probeer er dit jaar een leuke sint van te maken door het Sinterklaasjournaal te kijken, Sinterklaasfilms te kijken en door een Sint speurtocht voor ze te organiseren. En natuurlijk horen hier ook pepernoten, chocomel en schuimpjes bij. Verder mogen ze een paar keer hun schoen zetten en vieren we natuurlijk pakjesavond.

 • Jan

  Wat een super gaaf idee.
  Ik doe natuurlijk mee voor mijn kinderen.
  De pepernoten liggen klaar met warme chocolademelk.
  Wordt een gezellige sinterklaasavond.

 • Imy Ali

  Super leuke actie!! Ik doe graag mee voor mijn zoontjes Dalmar en Dylan. Ze zijn helemaal into sinterklaas, zeker sinds het sinterklaas journaal gisteren en ze zijn dan ook uit alle macht op zoek naar de plaats Zalk om de intocht bij te kunnen wonen (dream on… ;-)) Inmiddels zijn zowel Siri, als Google Maps benaderd, maar ze blijven volhouden in hun zoektocht om sinterklaas persoonlijk te zien.
  Ik weet dus zeker dat ze heel blij zouden worden van deze persoonlijke boodschap! Wij vieren thuis sinterklaas en hebben een Webex gedeelte (haha, klinkt als een vergadering), met opa en oma via de Videobel en kadootjes die per post opgestuurd worden naar de verschillende huizen. Zo kunnen we toch lootjes trekken, gedichten voorlezen en proberen we het beste ervan te maken!

  Ik zit niet op FB, maar volg je wel op Insta (@iminanas2)

 • Laura K

  Wij vieren het hopelijk bij opa en oma tenzij de corona dat niet toelaat. Dan met onze jongens lekker thuis, veel liedjes, lekkers en mooie cadeautjes.
  Ik zou ze graag verrassen met een video van Sint om het zo iets meer te laten leven want er blijft weinig van over voor mijn gevoel. 🙁

 • Ivo Berkhout

  Daar het bezoek van Sint & Piet dit jaar niet door kan gaan, is de video een mooi alternatief om de kids toe te laten spreken door Sinterklaas, zodat ze toch weten dat ze het hele jaar lief/stout zijn geweest.

 • Debby Koeman

  We vieren Sinterklaas dit jaar door Corona een beetje anders. Geen pakjesavond met zijn allen voor de kleintjes en surprises voor de groteren. Alles klein met alleen het eigen gezin. Ik wil mijn neefje en nichtje toch graag iets geven voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. En wat is nou beter dan een persoonlijke boodschap van Sinterklaas?!

 • Ruud S.

  Lijkt me een mooi kado voor mijn twee kids die al weken bezig zijn met alles wat met Sinterklaas te maken heeft. Van stoomboten knutselen, tot verlanglijstjes maken en liedjes zingen. Wat is er mooier dan dat Sinterklaas op deze manier de woonkamer binnenkomt.

 • Tamara

  Ik doe heel graag mee voor Lois, ze zit weer helemaal in het verhaal. Wilde gisteren al opzoeken waar Zwaag ligt. We hebben eigenlijk nog geen idee hoe we het moeten gaan vieren, zonder intocht en festiviteiten. Toch wel beetje kaal. Een video is een mooie troost! Heb geen social media meer (was goede voornemen van 2020)

 • Marianne

  Wat gaaf doe graag mee voor onze dochter. Ze begrijpt dit jaar echt wat sinterklaas inhoudt, zo jammer dat alles nu niet door gaat. Met deze video wil ik haar toch het gevoel geven dat sint in Nederland is en ook aan haar heeft gedacht.
  We vieren het door de kado’s te verstoppen, mag zij zoeken.

 • Kristel Gubbels

  Wow wat gaaf dit lijkt me geweldig voor onze dochters en misschien hun 2 nichtjes
  We hopen dat we het samen kunnen vieren en misschien met oma en opa er ook bij. Deze dvd lijkt me geweldig om onze kinderen mee te verrassen en zo de dag speciaal te beginnen. Zo leuk als die vertelt over hun en waar de cadeaus liggen. Dan om de beurt een cadeau uitpakken en erna ermee spelen. Met allemaal lekkers op tafel en dan samen afsluiten met lekker eten. We gaan duimen 🙂

 • Goele H

  Dit jaar geen groots Sinterklaasfeest hier in huis wegens persoonlijke problemen. Maar er zal zeker wat lekkers en een spel in hun schoen liggen. De 2 oudsten hebben dit jaar ook ontdekt wie de Sint is, maar ze willen de magie graag levend houden voor hun kleine broer. En dat lijkt me zeker te lukken met een persoonlijke boodschap. Want zo komt de Sint toch nog een beetje binnen in huis.

 • Simone

  Ik loot graag mee voor Mn dochter. We vieren het anders met opa en oma en oom en tante neefje en nichtje… nu alleen thuis als gezin. Ook leuk, maar wel even wat anders.

 • AnnaB

  Leuk voor mijn zoontje deze video.
  We vieren het gewoon thuis maar dit jaar geen bezoek van de Sint. Hopelijk kunnen opa en oma er wel bij zijn dat is nog even afwachten

 • Iris Bakker

  Wij vieren pakjesavond met ons eigen gezin, dit jaar helaas zonder opa en oma. De kids beleven het dit jaar zeer intens, maar helaas geen bezoek aan een Pietenhuis dit jaar. Deze video zou daarom dan ook echt een kers op de taart zijn voor het bijzondere kinderfeest

 • Femke Dekker

  Wij gaan Sinterklaas thuis vieren met onze 4 kids (en nisschien opa&oma). Toen de oudste 2 klein waren hebben we al eens een Video van Sint gehad. Dit was een groot succes. Lijkt me leuk om nu nog een keer te doen met de jongste 2 erbij. Dat gaat vast weer net zo’n succes worden.

 • Sabine Hensens

  Nog net op tijd! Ik maak heeeeeel graag een kansje. Mijn kleine man is namelijk een beetje in paniek en dat komt omdat hij zich afvraagt of Sinterklaas dit jaar wel bij hem komt nu met de coronacrisis. Hij ligt er zelfs van wakker….Gisteren vertelde hij mij dat het misschien maar beter is als hij dit jaar niet bij hem komt want anders kan hij Sinterklaas misschien wel ziek maken. Zo sneu…..Ik heb hem wel gerustgesteld en vertelt dat er ook pieten zijn die wel langs kunnen komen of dat hij misschien wel alleen aanklopt en dan snel doorgaat en de zak met cadeaus voor de deur laat staan.

  Natuurlijk vieren we Sinterklaas wel en zoals elk jaar lekker met zijn vieren. Ik maak die avond veel lekkere hapjes en veel sinterklaas snoepgoed in plaats van warm eten. Ook mag een beker chocomelk met slagroom niet ontbreken….Want meestal komt hij altijd ná dat kopje langs…dat zal dit jaar anders zijn. Daarom hoop ik ook op deze prijs zodat de sint er toch bij is op een andere maar hele leuk manier! Ik ga hard duimen hoor….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.