Video van Sint 2021
Ouderschap

Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp! || Video van Sint 2021 ||

Video van Sint 2021, Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp! Video van Sint is bij ons ondertussen niet meer weg te denken, de kinderen genieten er ieder jaar weer van. Daan is natuurlijk enig kind, maar aangezien wij het vaak ook met zijn neefjes en nichtjes vieren, staan zij ook allemaal in het grote boek van Sinterklaas! Wat een genot om ieder jaar die gezichtjes weer te zien, want hoe weet Sinterklaas nou alles over ze? Meer over Video van Sint 2021 EN een toffe winactie vind je in dit artikel.

Ja, je leest het goed! Ook dit jaar mag ik weer een compleet pakket van Video van Sint weggeven! Later in dit artikel lees je hoe je hier kans op maakt… Nu eerst meer over Video van Sint 2021! Want naast alle toffe dingen die Video van Sint al had, zijn er ook dit jaar weer nieuwe dingen bij gekomen!

Video van Sint 2021

Een nieuw jaar betekent natuurlijk weer een nieuw avontuur! Dit jaar staat de Video van Sint in het teken van Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp. Uitvindingen kan je natuurlijk wel aan Profpiet overlaten, maar zoals we ondertussen ook wel van Profpiet gewend zijn, gaat dat meestal niet volgens plan! Profpiet zijn nieuwste uitvinding kan alle informatie uit het Grote Boek inladen in een Supersonische Pietenhulp, maar of dat nu zo’n goed idee is?

Video van Sint 2021 Supersonische Pietenhulp

Nieuw in 2021!

 • Een gloednieuw avontuur: “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp van Profpiet”
 • 2 Foto’s van de kinderen (of volwassenen) in het Grote Boek (dit was eerder 1 foto)
 • 3 Extra foto’s op allerlei leuke plekken in de video (eerder waren dit 2 foto’s)
 • 300 Extra onderwerpen voor kinderen en volwassenen
 • Je kunt de onderwerpen nu eerst beluisteren voordat je het besteld.

Video van Sint bestellen

De video van Sint kan je gemakkelijk zelf samenstellen via Videovansint.nl. Je videoboodschap wordt gemonteerd en verwerkt tot een mooie DVD en/of download. Zodra je betaling binnen is, is de download binnen 1 uur te downloaden en online te bekijken. De DVD wordt (op werkdagen) binnen 24 uur verzonden en werkt in principe op iedere dvd speler, blu-ray speler en (spel)computer. De speelduur van de video is ongeveer 15 minuten, al is dit wel afhankelijk van het aantal personen.

Leuke extra’s

Naast de video van Sint zijn er ook dit jaar weer een paar leuke extra’s te bestellen!

 • Post van Sinterklaas met 5 postkaarten en 1 spoed-envelop.
 • Een puzzel Speurtocht met houten puzzelstukjes die de weg wijzen naar de pakjes.
 • Bakpiet gaat zijn 5 heerlijkste Sinterklaasrecepten verklappen!

Video van Sint 2021 bakpiet

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Video van Sint

WINNAAR – Aan dit artikel was een winactie gekoppeld.
Deze winactie is gesloten en de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

32 Comments

 • Ingrid L

  Wij vieren sinterklaas dit jaar met de hele familie. Mijn 3 kinderen kijken hier ontzettend naar uit. Ze vinden het heel leuk om het met hun grotere neefjes en nichtjes te vieren. Eerst doen we het dobbelspel en daarns voor de kleintjes nog een zak met cadeautjes. Wat zou het leuk zijn de hele ‘ bende’ met deze video te verrassen!!

 • Kristel Gubbels

  Lijkt me geweldig deze dvd voor onze 2 dochters en hun 2 nichtjes. En dan kunnen we er nog meer aan toevoegen tot 10. Super leuk. Wij vieren het altijd samen met mijn zus en schoonbroer en mijn ouders. We maken het gezellig met lekker eten, zingen en dan worden we verrast met cadeaus. Die pakken we een voor een uit zodat we ook zien wat iedereen krijgt. Natuurlijk met lekkers erbij van de sint. Een en al genieten met elkaar. Heerlijke tijd vind ik het.

 • Cindy Framke

  Leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn 3 dochtertjes. Voor onze middelste is dit denk ik het laatste jaar dat ze nog in de sint geloofd. En de jongste wordt over 2 weken 3 jaar en begint het nu allemaal een beetje te beseffen. Wat zal ze dit geweldig vinden als Sinterklaas haar naam noemt. Wij vieren Sinterklaas altijd op 5 dec. Maakt niet uit op welke dag het valt. Dan maar iets later naar bed. Het is maar 1x in het jaar sinterklaas. En we vieren het gewoon knus alleen met ons gezinnetje. Wat lekkere dingetjes op tafel. Gezellig!

  • Francis Akerboom

   Wij vieren dit jaar Sinterklaas bij en met me schoonouders. We geven eerst de tijd aan onze dochters met cadeautjes en als hun naar bed zijn doen we cadeautjes voor de volwassenen. En op tafel staan kruidnootjes, marsepein, chocoladeletters. Echt zoals het hoort. Ons huis ga ik versieren een dag voor de aankomst van Sinterklaas. Zo gezellig

 • Laura

  Wat zou dit ontzettend leuk zijn voor onze kids! Ik ben bang dat dit misschien wel de laatste Sinterklaas voor ons zal zijn, met nog een gelovig kind😔. De middelste is er vorig jaar na 5 dec achtergekomen en de jongste maakte laatst al een opmerking, waarvan ik dacht..oeps…
  Het is altijd zo een gezellig avondje met de opa’s en oma’s, oom en tante en ook onze nichtjes van 18 en 19. Zou te gek zijn als we dit jaar nog kunnen vieren met voorafgaand deze Video van Sint☺.

  • jessica

   Ik zou dit voor mijn zoontje van 8 willen winnen. ieder jaar probeer ik sinterklaasavond op zo een leuk mogelijke manier te vieren maar via een filmpje van de sint nog nooit. nu zal het waarschijnlijk het laatste jaar worden van de echte magie van de sint dus lijkt me dit een toffe afsluiter

 • Will

  Sinterklaas wordt bij mijn dochter nog op de ouderwetse manier gevierd.
  Zwarte Piet (buurman) klopt op het raam en zet de zak met cadeautjes voor de deur.
  Als de kinderen de zak halen onder luid gezing van ‘Hoor wie klopt daar kinderen’, begint het grote uitpakken .
  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen.
  IK volg bloglovin en waag een kansje voor deze video.

 • Ivo Berkhout

  Wij vieren met de hele straat Sinterklaas; ‘s middags voor de kinderen en ‘s avonds voor de volwassenen. Dit jaar organiseer ik het feest en lijkt het me fantastisch als de kinderen toegesproken worden door de Sint, dat is dan wel de pepernoot op de taart 🙂

 • Thomas Geurts

  Wij vieren Sinterklaas eigenlijk 3 keer: bij mijn ouders, mijn schoonouders en thuis! Maar thuis blijft toch het meest speciaal. Maar het zou natuurlijk nóg specialer kunnen! 😜

 • Marie

  Wat zou dat bijzonder zijn voor onze 8 kleinkinderen! Ik zie ze al zitten met opgeheven hoofdjes en rode wangen! Zo fijn en een hoogtepunt in het leven van opa en oma! Een feestje!

 • Peter V

  Ik maak heel graag kans om mijn zoontje Bart te mogen verrassen met zo’n leuke video om pakjesavond nog specialer te maken! Pakjesavond vieren we meestal met het gezin (soms met opa & oma erbij), eerst lekker (vroeg) eten en dan pakjes uitpakken met warme chocomel erbij. 🤩❤️📺🎁🤞🏼🍀

 • SuusGro (INSTA)

  Met een grote glimlach heb ik de Sinterklaasvideo bekeken. Ik heb een zoon van 3 jaar en ik denk dat hij het fantastisch zou vinden. Sinterklaas leeft nu echt in zijn hoofd. Regelmatig zegt hij tegen mij: “Mama, Sinterklaas zegt dat ik nog een snoepje mag.”
  Sinterklaas wordt al voor alles ingezet hier haha, slim van zo’n kleintje natuurlijk.

  Vorig jaar was er geen Sinterklaasfeest voor hem, we hadden alle 3 Corona, gelukkig was hij toen pas 2 jaar en leefde het op een andere manier in zijn hoofd. Dit jaar zijn we nu al druk met veel Sinterklaasliedjes zingen en hopen we Sinterklaas ook nog ergens te ontmoeten. Mooie kleurplaten te tekenen. Momenteel ben ik zwanger en ik hoop dat op 5 december nog steeds te zijn.
  Onze zoon van 3 kwam veel te vroeg dus ik vind het moeilijk om echt iets vast te leggen voor Sinterklaas omdat ik niet weet hoelang deze baby blijft zitten. Deze video zou dus leuk uitkomen.

 • Marian B

  Ik maak graag kans. Wij vieren pakjesavond met onze twee kinderen bij opa en oma waar onze neefjes en nichtjes ook komen. Altijd erg gezellig! Dit jaar is (waarschijnlijk) het laatste jaar dat ze allemaal nog geloven. Hoe leuk zou het fijn om deze avond extra feestelijk en speciaal te maken. Ik ben benieuwd naar die koppies als ze zichzelf terugien in de video.

 • J Vink

  Voor mijn kleindochter en kleinzoon
  Alle twee geloven ze nog in de Sint
  Mischien wel het laatste jaar
  Want ze zijn alle twee 6 jaar oud
  Wij vieren dit jaar Sinterklaas met het hele gezin
  Bij mijn dochter dit keer en er komen 2 pieten de zak met kadootjes brengen
  Wij opa en oma verheugen zich er nu al op

 • maaike

  Wij vieren het altijd compleet met lootjes, gedichten en her en der een suprise. Samen met mijn ouders, broertjes met hun gezin, ons eigen gezin en een hele lieve oom.

  Nu onze familie is uitgebreid met nog een kleintje erbij (zoontje van mijn broertje) zou het leuk zijn om hier een video van onze complete familie te hebben :D!

 • Lynn Mahieu

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Fenna en zoontje Finn. Ze zijn beide dol op deze periode en kijken er nu al naar uit om de Sint te kunnen zien.
  Wij vieren sinterklaas door veel rond het thema te knutselen en door er een gezellig samen zijn van te maken als we de schoenen klaar zetten.

 • Veronique

  Leuk!!! Al eerder een video van Sint laten maken en wat was dat een succes! Onze meiden en hun neefje genoten er ontzettend van.

  Hoe leuk zal het dit jaar weer zijn om op Sinterklaas avond deze video af te spelen en hun verbaasde, blije koppies te zien.

  Wij vieren Sinterklaas op 4 december en gaan gezellig pizzarette met ons gezinnetje en de Opa’s en Oma’s. Vervolgens natuurlijk pakjesavond erachteraan, wat een feest, nu al zin in!

  Wij gaan heel hard duimen!! 🙂

 • Roxanne Knigge

  Wat super leuk! We hebben al eens eerder de video van Sint gebruikt op pakjes avond en wat was dat een groot succes! Ik wil dit graag winnen voor mijn zoontje (+neefje en nichtje) voor weer een gezellige pakjesavond. Ze zijn nu 4, 4 en 3 jaar, geweldige leeftijd om een video boodschap van Sinterklaas te krijgen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.