Video van Sint 2023
Ouderschap

De Magische stoomtrein || Video van Sint 2023 + WIN! (Gesloten)

Video van Sint 2023, de magische stoomtrein! Het is weer tijd voor een nieuws avontuur in deze magische tijd! Ook dit jaar kan je weer je Video van Sint bestellen. Bij ons is de Video van Sint vaste prik. Daan weet nu het grote geheim van de Sint en dit jaar was de Video van Sint maken extra bijzonder! Daan heeft mij namelijk geholpen en wat was dat onwijs leuk om te doen! In dit artikel meer over de Video van Sint 2023 en je vindt onderaan het artikel een toffe winactie!

Jazeker, je hebt het goed gelezen! Ook dit jaar mag ik weer een compleet pakket van Video van Sint weggeven! Dit keer niet aan één lezer, maar omdat het een jubileumjaar is mag ik twee lezers blij maken! Later in dit artikel lees je hoe je hier kans op maakt, Daan heeft geholpen met een leuke winactie verzinnen! Nu eerst meer over de Video van Sint 2023!

Video van Sint 2023

Een nieuw jaar betekent natuurlijk weer een nieuw avontuur! Dit jaar staat de Video van Sint in het teken van de magische stoomtrein. Ik heb de video al besteld en gezien en ik kan je vertellen dat het verhaal weer super leuk is! Op stoom met de magische stoomtrein, een onderwerp dat hier thuis heel erg geliefd is!

15 jaar Video van Sint!

Video van Sint is natuurlijk een concept dat al een hele tijd bestaat. Dit jaar viert Video van Sint zijn 15-jarige jubileum alweer! Video van Sint is dus al heel wat jaren verkrijgbaar. Toch weten ze ieder jaar de video weer te vernieuwen, waardoor het ontzettend leuk blijft om de dvd te bestellen! Wat ze al een aantal jaren niet vernieuwen is de prijs en dat is natuurlijk super fijn in een tijd waarin alles steeds maar duurder wordt!

Video van Sint 2023 15 jaar

Wat kan je in 2023 verwachten van de Video van Sint?

De Video van Sint staat dit jaar helemaal in het teken van de magische stroomtrein. Treinen zijn hier in huis heel geliefd, dus ik denk dat Daan het helemaal geweldig gaat vinden! In dit gloednieuwe avontuur is er plaats voor maximaal 6 persoonlijke weetjes per persoon, die Sint tijdens het avontuur gaat vertellen. De lengte van het avontuur is ongeveer 14 minuten, maar wordt bij meerdere personen natuurlijk wel wat langer.

 • Per bestelling is er ruimte voor 10 personen.
 • Per persoon kies je 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel.
 • Ruime keuze uit de bijna 500 onderwerpen (je kunt de onderwerpen beluisteren voordat je ze besteld)!

Dit is wat je te zien krijgt in het avontuur:

 • Je roepnaam in het Grote Boek.
 • 2 verschillende persoonlijke foto’s voor in het Grote Boek (optioneel)
 • 3 verschillende foto’s naar keuze, verdeeld over de hele film (optioneel)
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel)

De prijs van Video van Sint blijft gelijk, hoe fijn is dat in deze tijd waarin alles zo ontzettend duur wordt! Je kunt kiezen uit een DVD of een Download (vanaf € 14,95) of voor een compleet pakket met daarin een DVD, Download en extra’s (vanaf € 19,95).

Video van Sint 2023 bestellen?!

De video van Sint kan je gemakkelijk zelf samenstellen via Videovansint.nl. Er zijn zoals je hierboven al hebt kunnen lezen veel onderwerpen waar je uit kunt kiezen. Het hele bestel proces wijst zichzelf, wat super fijn is. Natuurlijk is er in de video van Sint niet alleen plek voor kinderen, ook voor volwassenen zijn er veel mogelijkheden! Als je klaar bent en het bestelproces afgerond hebt, wordt je videoboodschap gemonteerd en verwerkt tot een mooie DVD en/of download.

Video van Sint 2023 magische stoomtrein


Winactie Video van Sint 2023 !

In samenwerking met Video van Sint mag ik ÉÉN LEZER blij maken met een COMPLETE VIDEO VAN SINT! Hoe leuk is dat! Wij hebben al jaren een Video van Sint en ieder jaar is het weer een groot succes! Natuurlijk moet je wel iets doen om kans te maken op deze leuke prijs!

Ik kreeg hulp bij het bedenken van een leuke winactie…

Als je Happinessfromme.com al langer volgt, dan weet je dat ik altijd iets leuks van een winactie maak. Zo vroeg ik vorig jaar aan jullie naar een leuk gedicht. Dit jaar heb ik samen met Daan bedacht wat voor leuke winactie we ervan wilden maken. Hij kwam met een super leuk idee!

Hoe kan je winnen?

Om kans te maken op deze leuke prijs, laat in een reactie dan even weten uit welke pieten jullie gezelschap op pakjesavond zou bestaan, als jullie allemaal pieten zouden zijn! Daarnaast vinden we het natuurlijk ook leuk om te lezen voor wie je meedoet, maar op de bovenstaande vraag willen we sowieso een antwoord…

Als voorbeeld; Daan beschrijft ons gezin als Mountainbikepiet (papa), Haakpiet (mama) en Gamepiet (Daan zelf). We vieren Sinterklaas gezellig met opa (Vispiet) en oma (Bakpiet) en hond Toby, maar die kan geen piet zijn! Uiteraard gaan we weer gezellig de Video van Sint kijken en daarna de cadeautjes uitpakken.

 • Laat onder deze blog een reactie achter; Uit welke pieten zou jullie gezelschap op pakjesavond bestaan, als jullie allemaal pieten zouden zijn?
  Zonder reactie onder deze blog kan je trouwens niet aan de winactie meedoen.
  Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent. 
 • Like Happinessfromme op FacebookInstagram!
  Als je geen social media hebt mag je natuurlijk ook gewoon mee doen, maar als je het wel hebt, dan vind ik een like heeeel lief!
 • Deel & Tag op Facebook & Instagram al je vrienden die ook kans willen maken op deze leuke prijs!
  Dit is niet verplicht, maar natuurlijk wel lief 🙂 .
 • De winactie loopt t/m vrijdag 10 november 2023! Zaterdag 11 november 2023 zal ik de winnaar een persoonlijk mail sturen (houd ook je spam box in de gaten). Belangrijk is om binnen 2 dagen te reageren op de mail (dus uiterlijk maandag 13 november 23.59 uur), anders vervalt je prijs en zal ik een nieuwe winnaar trekken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wij zijn benieuwd welke pieten er allemaal zijn!
We laten ons graag verrassen en wensen jullie allemaal heel veel succes!

Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de voorwaarde zoals die in het stukje omschreven staan.


 

Volg Happinessfromme ook op Facebook, Instagram & Pinterest en blijf op de hoogte van o.a. de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates & nog veel meer leuks…

Bron beeld; gebruikt met toestemming en in samenwerking met Video van Sint

29 Comments

 • Francis Akerboom

  Ons gezelschap op pakjesavond zou bestaan uit:
  Lees piet
  Puzzel piet
  Barbecue piet
  Mama piet
  Puber piet
  Danspiet

  Dit is erg leuk om zo na te denken hoe ze zouden heten als ze Piet zouden zijn. Haha

  • Lisette

   Bij ons wordt al een maand sinterklaar liedjes geluisterd en gezongen. Laatste jaar van de oudste dat ze nog geloofd in sinterklaas.

   Mama piet
   Papa klus piet
   Dans/knutsel piet
   Knuffelpiet

 • Cindy Framke

  Zo leuk dat we de kans krijgen om een video van Sint te winnen. Zeker nu alles zo duur wordt. De afgelopen jaren hebben we ook de video van Sint gehad en ieder jaar is het weer zo leuk. Dit jaar moeten we hem waarschijnlijk overslaan omdat we net verhuisd zijn en nog met 2 hypotheken zitten. Supergaaf dat er nu een winactie is. Ik loot heel graag mee voor mijn dochters.
  Onze pietjes zouden bestaan uit:
  Papa Piet
  Mama Piet
  Creatieve Piet ( onze oudste dochter )
  Game Piet ( onze middelste dochter )
  Ondeugende Piet ( ons jongste dochtertje )

  • Chantal

   Blijft een mooie tijd de Sinterklaas periode, vooral omdat ik denk dat weleens het laatste jaar zou kunnen zijn dat mijn dochter in de magie gelooft. Lijkt mij fantastisch om deze winactie te winnen, puur en alleen al om de gezichten van mijn twee kinderen te zien als de Sint ze toespreekt!!! Hier wordt Sint weer gezellig met de familie gevierd! 😍Fingers crossed 🍀
   We zijn met Smulpiet papa, knutselpiet mama, legotestpiet zoon en danspiet dochter. 🤣

   • Priscilla

    Hier zijn inmiddels twee meiden die niet meer geloven maar zooo leuk mee doen voor hun kleine zusje!
    Hier in huis hebben we papa brandweerPiet, mama kapstersPiet, acrobaatPiet, dierenPiet en leesPietje. En twee poesjes die ook wel een pietje willen zijn maar dan om met de veer op de muts te spelen hihi.

   • Ellen Roosjen-Venema

    Te gekke winactie!
    Leuk om af te spelen bij opa en oma thuis voor alle kleinkids.
    Dan hebben ze de volgende pieten;
    Kattenvrouwtje piet
    Voetbal piet sr
    Voetbal piet jr
    Mario piet
    Poppen piet
    Mindcraft piet
    Pietje nog in de buik

 • Berendina Jaasma

  Peuterpiet
  kleuterpiet
  babypiet
  oma piet
  opa piet
  mama piet
  papa piet
  boeken piet
  snoep piet

  Leuk om d ekleinkinderen mee te verrassen, ik verheug mij al op de blije en verbaasde gezichtjes

  • Anna

   Jaaaaa leuk voor de kinderen Bij ons zijn een kookpiet een wandelpiet een balletpietje een voetbalpietje een ligindeboxpietje opa piet oma haakpiet een pietenpoes moestuinpiet en 2 buurpieten

 • Goele H

  Ons bont gezelschap zou bestaan uit StuiterPiet (oudste zoon), BabbelPiet (dochter), GekkebekkenPiet (jongste), Handige HarryPiet (papa) en Ik-wil-graag-eens-een-nachtje-doorslapen Piet (mama).
  Waarschijnlijk zullen NaaiPiet (oma), KnutselPiet (opa) en Favoriete Piet (mijn zus) er ook wel bij zijn.

  Zo een persoonlijke boodschap van de Sint zouden mijn Pietjes wel fantastisch vinden.

 • Wendy J

  Haha, wat een creatief idee van Daan! Helemaal leuk! Zou graag kans willen maken voor onze kinderen en alle neefjes en nichtjes, dat zijn er bíjna 9!
  Dat zouden dan de volgende pietjes worden:
  Gamepiet (9jr)
  Freerunpiet (8jr)
  Scoutingpiet (8jr)
  Voetbalpiet (8jr)
  Keeperpiet (7jr)
  Knutselpiet (6jr)
  Unicornpiet (5jr)
  Zwempiet (3jr)
  Babypietje (kan elk moment geboren worden)
  ❤️

 • Marie

  Wat super!
  Onze pieten zouden bestaan uit
  Opa kookpiet -80 jaar
  Oma danspiet 79 jaar
  Onze Legopiet Daan 4 jaar
  Onze Knutselpiet Juul van 4 jaar
  Onze Voetbalpiet Freek van 5 jaar
  Onze tekenpiet Belle 6 jaar
  Onze tennispiet Willem 7 jaar
  Onze turnpiet Babs 7 jaar.
  Onze hockeypiet Lars 8 jaar
  Onze leespiet Vicky 9 jaar.
  Heel veel groetjes van dez evrolijke pietjes!

 • Manon

  wij zouden dan pakjesavond vieren met dokterspiet, kluspiet, lovepiet en malle pietje. met daarbij opa- en omapiet en heel veel neefjes- en nichtjespieten

 • Marian B

  Leuk! Het zou top zijn voor pakjesavond met de hele familie bij opa en oma.
  Ons gezelschap bestaat uit grapjespiet, mopperpiet, voetbalpiet, turnpiet, gamepiet,
  2 linkerhandenpiet, paardenpiet, ik zeg nee-piet, slaappiet, bakpiet en gitaarpiet.

 • quinten reynebeau

  stresspiet (mama)

  fietspiet (papa)

  rommelpiet (mijn zoon)

  babbelpiet (oma)

  voetbalpiet (opa)

  ik zo heel graag wil winnen voor mijn zoon die gek van sinterklaas

 • Ellen Roosjen-Venema

  Te gekke winactie!
  Leuk om af te spelen bij opa en oma thuis voor alle kleinkids.
  Dan hebben ze de volgende pieten;
  Kattenvrouwtje piet
  Voetbal piet sr
  Voetbal piet jr
  Mario piet
  Poppen piet
  Mindcraft piet
  Pietje nog in de buik

 • Iris

  Dat zou leuk zijn om thuis met ons gezin en opa en oma te vieren. Onze dochtertjes zouden ons gezin omschijven als Tennispiet (papa), Kookpiet (mama), Danspiet (oudste dochter) en Knutselpiet. We vieren Sinterklaas gezellig met opa (Kluspiet) en oma (Voorleespiet) die binnenkort bij ons in de straat komen wonen. Konijn Snuffie doet uiteraard ook mee. We kijken weer uit naar de gezelligheid van pakjesavond.

 • Marit

  Leuke originele vraag
  Praatjesmakerpiet
  Danspietje
  Legopiet
  Tuinieren
  Haakpiet
  Kookpitten
  Knutselpiet
  Puzzelpiet
  Brombeerpiet
  Buurpiet
  Babypietje
  Boekenwurmpiet

 • Nelly

  Dit is wel een heel leuk sintcadeau voor mijn kleindochter. Aanwezig zijn zeker de hardlooppiet, de leespiet, de tuinonderhoudpiet en de spelletjespiet.

 • Peter V

  Wij zijn thuis Game Piet, Chill Piet, Klus Piet en Regel Piet! 😄
  Ik maak heel graag kans pakjesavond een nog groter feest te mogen maken met een echte videoboodschap van Sinterklaas!! 📺🎁🍀🤞🏼

  • Peggy

   Wat ontzettend leuk! De video van Sint zou onze pakjesavond nog magischer maken!
   Wij vieren deze met onze eigen 2 coole pieten! (hun grote favoriet!)
   Maar ook hardlooppiet, fotografiepiet, muziekpiet en bakpiet voeten graag pakjesavond mee!

 • Leony Witwerts

  Wat een leuk idee van Daan!! Toppertje! Nou hieronder volgen de pieten die bij ons op pakjesavond aanwezig zullen zijn:

  Typepiet (ik, omdat ik als secretaresse werkzaam ben)
  Disneypiet (mijn oudste zoon Robin van 11 jaar, die ook niet meer gelooft, maar in deze tijd van het jaar stiekem ook weer wel en groot fan is van Disney)
  Dinopiet (mijn jongste zoon Noud van 7 jaar die nog wel volop gelooft en mega fan is van dino’s)
  Pianopiet (mijn moeder die graag piano speelt en dit ook nog eens goed kan)
  Vrijwilligerspiet (mijn vader die veel vrijwilligerswerk doet)

  En nu maar duimen!!

 • Marieka Waalwijk

  Ooo wat een heerlijke actie. Mijn eigen zoons hebben echt genoten van de video van Sint, beide zaten met open mond te kijken, nu zou ik de beide buurmeisjes graag willen verrassen.
  Pakjesavond zal perfect zijn met mooie Piet en danspiet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.