3 jaar happinessfromme
Persoonlijk

3 jaar Happinessfromme…

De tijd vliegt als je plezier hebt! En plezier, dat heb ik nog altijd als ik een blog schrijf voor de website. Happinessfromme bestaat ondertussen alweer drie jaar… Door de jaren heen zijn er verschillende dingen veranderd op de website, veranderingen die je zult blijven zien! Ik blog namelijk lekker door en vertel je in deze blog wat de ambities zijn!

Even een terugblik…

Zo’n drie jaar geleden begon ik met de blog Happinessfromme. Echte doelen had ik niet, ik wilde mijn gevoelens van me afschrijven in een nare periode. Dat is gelukt! Het ging steeds beter met mij en de blog was ondertussen veel meer dan een afleiding! Als ik nu berichten van de begin periode terug lees, dan denk ik.. oh my god! Aan de andere kant zie ik ook wat ik in de afgelopen jaren allemaal geleerd heb op het gebied van bloggen, een website bijhouden en andere zaken. Als ik dat zie dan ben ik best trots op wat ik nu doe, al valt er natuurlijk nog genoeg te leren!

De onderwerpen waren drie jaar geleden ook heel anders. Daan was toen nog klein en ik vond het heel leuk om over baby’s en peuters te schrijven. Daar raak je nooit over uitgeschreven trouwens! Ondertussen is meneer een flinke kleuter, waar trouwens ook genoeg over te schrijven valt! Toch respecteer ik zijn privacy nu meer en is hij niet meer zo prominent aanwezig op de blog. Daarvoor zijn onderwerpen terug gekomen die ik echt leuk vind! Onderwerpen die niet meer alleen voor moeders zijn, maar eigenlijk voor een veel breder publiek.

Happinessfromme nu

Afgelopen jaar is het wat stiller geweest op de blog dan eerder. Dit had verschillende redenen. Zo had ik het heel druk met werken, corona kwam langs en gooide hele planningen in de war en de inspiratie was soms gewoon weg. Natuurlijk kan ik gaan zitten en een blogje typen, maar dat past niet bij mij. Ik heb altijd geleerd: “als je niets zinnigs te melden hebt, houd dan gewoon je mond”, dus dat heb ik maar gedaan…

Ondertussen is alles weer rustig, zit ik boordevol ideeรซn (die ik onmogelijk allemaal tegelijk uit kan voeren) en begint een degelijke blogplanning weer vorm te krijgen. Wat voor onderwerpen je kunt verwachten?

We spelen nog altijd graag spelletjes, dus die ga je ongetwijfeld voorbij zien komen. Daarnaast heb ik sinds een tijdje een aantal eigen producten die in de website terug te vinden zijn. Het ontwerpen vind ik echt heerlijk om te doen, dus wie weet wat er nog allemaal gaat komen! Onderwerpen als interieur, verbouwen en de tuin blijven natuurlijk leuk en daar blijf ik dan ook zeker over schrijven! We hebben nog een aantal verbouwingen op de planning staan, dus genoeg inspiratie!

Daarnaast ben ik de laatste tijd ook graag aan het bakken en kokkerellen! Hiervan wil ik ook meer recepten met jullie delen. Met name de slowcooker is hier favoriet! Zo vind ik het erg leuk om borden te maken in de slowcooker. Ik heb al een basisrecept, een kaas-ui brood en een suikerbrood recept voor in de slowcooker! Er staan nog een paar leuke ideeรซn op de planning die jullie ook zeker terug gaan vinden op de blog!

En verder…? Eigenlijk schrijf ik over alles wat ik leuk vind of waarvan ik denk dat het aandacht verdient. Soms krijg ik ervoor betaald, soms ook niet. Belangrijkste punt is voor mij dat ik altijd achter mijn artikelen wil staan. Ik sta voor echtheid en oprechtheid, want dit ben ik en me anders voordoen kost zoveel energie ๐Ÿ˜‰ . Soms kan ik mensen choqueren, wat ik stiekem wel leuk vind! Daar schreef ik al eens een artikel over;

“Taboe”, waarom zou je er WEL over praten?

Hoe ziet de toekomst eruit?

Ik zit boordevol energie en inspiratie! Dus de toekomst van de blog ziet er goed uit als je het aan mij vraagt. De onderwerpen zullen uiteenlopend zijn en voor een breder publiek dan voorheen. In het begin richtte ik mij vooral op moeders, nog steeds, maar de onderwerpen zijn ook meer relevant voor vrouwen die geen (kleine) kinderen hebben. Voor ieder wat wils dus! Dat kan als gevolg hebben dat je niet alles leuk vind, maar dat moet je dan maar gewoon weg klikken… Dat doe ik ook bij andere bloggers hahaha! Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde.

Jij als lezer doet er natuurlijk ook toe! Ik ben heel benieuwd of er iets is wat jij mist op de blog? Is er iets waarover je graag (meer) wilt lezen, laat het gerust weten in een reactie, mail of pb op social media!


Volg jij Happinessfromme al op Facebook, Instagram, Bloglovin of Pinterest?


4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.